Първи път с кака

Здравейте, Виктор на 23 съм.

От около 2-3 седмици излизам с една кака - на 27. Всичко е ок, радвам й се, тя на мен също. Но проблемът е, че не съм имал приятелка до момента. Дори с целуването не съм добър, за секс няма какво да говорим...

Естествено не съм си признавал, че съм девствен. Тя ми е яко навита, вече откровено ми говори какво иска да ми направи. Аз обаче съм много притеснен как ще се представя. Опитах се да ѝ кажа, даже направо ѝ казах, тя се стъписа направо, плашещо било. Съответно ми уби и малкото по насъбран кураж и се направих, че се базикам.

Мацката е много яка, аз съм влюбен за първи път от много време... Моля дайте някакъв съвет.

Замислил съм да ударя едно-две за кураж и да я почвам отдалеч с масажче, по-дълга любовна игра (стигал съм до този момент с други момичета), евентуално орален секс с идеята да я накарам после тя да е отгоре, за да не ме усети съвсем какво дърво съм. То е неизбежно, но поне първия път да не е съвсем зле.

Благодаря.

spodelime.com

5 мнения за “Първи път с кака

  1. Амиии, плашещо е не защото е нещо проблемно (аз даже лично предпочитам да имат по-малко опит отколкото да са обиколили махалата) но защото е много голяма отговорност.

    Човек, щом си минал първи етап (целуването) и си минал си ок. Предполагам че сте се целували? Щом сте и нещата са продължили-значи не си „много зле“, ами обратното. Поне за нея си „много добре“.

    Сакън да не пиеш! То води до други проблеми… Главно ако удариш неколко за „кураж“ може да отиде само в две посоки- 1) не ти става (алкохолът променя химичните реакции в мозъка ти. като дрога е малко) 2) става ти (за много дъъъълго време и не можеш да постигнеш оргазъм и мацето се изнервя)

    Тъй като ти е за първи път и може да си малко нервен, е много по-вероятно да е опция номер едно. Аз смятам че трябва да намериш някоя по-разбрана мацка, която да е малко по-търпелива. Щото търпение му е цаката.

    Понеже и в мой опит (и в този на мои приятелки-жени сме, говорим, обсъждаме чувства и други такива неща. Сори,пичове.) не само първия път, но първите няколко пъти нещата обикновено са малко, ахем, меки.

    Както при жените да речем не боли само първият път, но обикновено първите няколко пъти.

    Ти НЕ искаш да си с някоя, която може да ти разбие самочувствието на парченца.

    Мисля че се притесняваш прекалено много за техники и как ще ги направиш нещата,че изобщо не си се замислил какво става в реалния живот (не в порното).

    А такива неща стават не защото не си способен, а от нерви точно. Трябва да се успокоиш- тя няма как да знае че ти е пръв път (е ти си казал вече,но…)

    Ако и двамата сте навити- готово. Следвай нейния подход, много прегръдки,целувки по врата, ласки по тялото (бедра, ханш, не само ****)

    Орален секс-определено. Не само първия път, всеки път с това се почва.

    Но ако тя е малко по-срамежлива просто много време отдели на стимулацията на клиториса с пръсти (два пръста в мое лично мнение е по-добре от един. извинявам се за графичните описания!! Просто се надявам да ти помогнат)

    Спирай стимулирането малко и пак почвай. През почивката-целувки и т.н. но не стимулация. Накарай я да те иска още повече 😉

    Според мен тя има право да знае истината и така да реши дали да продължи с тебе или не. Всичко друго е манипулация. Смятам че и на теб не би ти харесало по средата на нещата всичко изведнъж да е покрито с кръв?

    „Плашещото“-трябва да обещаеш че няма много да се привързваш ако нещата не проработят помежду ви. За нас това е отговорност (поне за свестните жени) и по-трудно да си тръгнеш, когато знаеш че на този човек си му „първата“ за всичко.

    Ако искаш връзка с нея, не само секс, тази лъжа ще ти струва много завбъдеще…

    Плюс това ако все още ти е навита след това, ще бъде по-подготвена.Също така смятам че трябва да я поразпиташ и ако се налага-да я поуспокоиш (един от най-големите женски страхове,поне в случай, като този е че „няма да бъде каквото очакваш“-т.е. „аз не съм това което очакваше“ или „сексът не е това което очакваше“). Също така, друг страх е,че ако си чакал толкова дълго си чакал за някоя специална- как ще се представя пред тези високи стандарти? „Може аз да не съм специалната и може би е по-добре да го оставя да чака за истинската си специална жена“ и т.н. Схвана ли какво е „плашещото“?

    Задругото-всъщност има една много готина компания ( с п**но създадено за жени) от което може да хванеш няколко идеи за техники,но мисля че ако сложа линк, този коментар никога няма да се публикува…

  2. Много благодаря за насоките. Така си го представям горе-долу и аз.

    За плашещото те разбрах. Мисля, че повярва, че е майтап, изобщо не е ставало въпрос повече. Имам самочувствие като цяло

    Проблемът ми е, че винаги съм бил страшно зает. Работех още от ученик, сега имам собствен бизнес и пътувам страшно много… Просто не съм имал време за себе си.

    Само не разбрах какво имаш предвид, че „тази лъжа ще ти струва много за в бъдеще…“.

  3. Сори, не винаги имам време да се връщам и проверявам. Така че това може да е малко късно щото нещата може вече да се случили,но за всеки случай.

    Имам предвид,че ако някога тя открие че си излъгал за това(а както установихме това не е трудно да се открие), то в нейните очи ще имаш вида на „лъжец“.

    Тоест излъгал си за да получиш това което искаш = секс с нея. Как да знае, че за в бъдеще няма да излъжеш и друг път за да получиш това което искаш, без да взимаш под внимание нейните чувства или мисли по въпроса?

  4. Здравей авторе, моят съвет да го направиш на всяка цена, защото колкото повече отлагаш първия си път, занапраед все по-трудно ще ти бъде да установиш полов контакт с която и да е жена, за това че действай, казвам ти го от личен опит. Аз съм на 27 години, и за жалост загубих своята девственост едва преди 20 дни с една кака, която е 10 години по-голяма от мен, и сега тепърва ще трябва да се уча и да наваксвам пропуснатото – нещо, което нормалните момчета започват още от 17 годишна възраст, а аз съм закъснял с почти 10 години, което за мен е доста плашещо…

  5. Не го мисли толкова , отпусни се ,не е добре според мен да и казваш че си несигурен и притеснен.Не бързай , не се хвърляй да я почваш веднага, започнете със сексуална игра, природата си знае работата сам знаеш какво да правиш няма нужда от обучение.Ако си бързичак и свършиш бързо, няма проблем, направете още един тек след малко и ще е по-дълъг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *