В безизходица: Обичам го много, а той мен – не

Здравейте! Пише ви момиче на 17 години! От 5 месеца съм влюбена в едно момче година по-малък от мен. Любовта ми е несподелена. Историята е доста дълга. Ще се опитам да я съкратя и предварително се извинявам, ако ви е било скучно, но отчаяно се нуждая от съвет!

Всичко започна април месец. Той в началото ми обръщаше доста внимание, но по-добре първо да ви го опиша преди да разкажа (Много висок към 1.90, перфектна визия, няколко татуса, тренира бокс, най-известното момче в училище и града) както сами можете да се досетите е к*рвар 😀 Постоянно създаваше "съвпадения", за да се засечем, предполагам целта му беше да влезе в мислите ми и да си кажа "ей с това момче постоянно се засичаме, дали пък не е нарочно, ДАЛИ НЕ МЕ ХАРЕСВА?

"Е, ако това е била, напълно успя. Не само, че ми влезе в мислите, ами и под кожата! Пратих му покана, писах му (той ми отговаряше веднага, но с по две думи),а бе въобще по всякакъв начин се опитвах да му покажа, че е специален. Е, явно така съм го показала, че в един момент цялото училище знаеше, че го харесвам! Разбира се и той беше чул.

Постоянно го базикаха, когато минавам "ей, виж твойта мацка минава", "ей, ела поздрави гаджето си" и т.н, а той се правеше на срамежлив! Всъщност сега разбирам всичките му игрички. Но да мина на същинската част - един ден реших да му пиша да се видим определих място и час. Той само видя съобщението и нищо не ми отговори на другия ден, разбира се, той НЕ дойде и не само това, точно в часа, до който му бях казала, че ще съм там той ми прати съобщение "Е, аз те чаках 30 мин, ти не дойде. Sorry :D"

Аз му казах, че не знам къде си е седял, а в отговор получих "Оправяй се :D". Стана ми толкова болно и обидно (и все още е), после като ме видя взе, че се скри в стаята! Повече не съм го търсила, той няколко пъти ми харесва снимки, само това.

Истината е (сигурно ще ви прозвучи много странно и глупаво), но истината е, че все още го обичам толкова много и искам да го попитам въобще ли не съжалява, въобще ли не е изпитвал нещо към мен или и да е изпитвал е предпочел да слуша хорското мнение за нас, от колкото сърцето си, лъжа ли бяха усмивките, погледите?

Да,разбирам! Разбирам, че просто се е подигравал с мен, че е искал да си вдигне самочувствието с всичко това и т.н. Но това, моето сърце не слуша и продължава да го обича!

Та съдете ме колкото искате, не очаквам похвали за глупостта си, но моля ви, от сърце ви моля, помогнете ми! Дайте ми съвет има ли някакъв шанс той да ме потърси, има ли шанс да се влюби (знам,че след всичко написано това е просто безсмислено да питам, но...) Благодаря за отделеното ви време! 🙂

сподели бутон

20 мнения за “В безизходица: Обичам го много, а той мен – не

  1. Докато му ходиш по петите, не можеш да го имаш.
    Вземи се срещай с някой друг. Може да му жегне самолюбието, ако те е смятал в кърпа вързана и да обърне нещата. Той явно е елементарно животно, та в съответсвие с това подбирай и стратегиите си.
    Няма гаранция за успех, обаче, защото не знаем дали само не се е будалкал с теб. А най-вероятно е именно това.
    Ако не успееш да го имаш, несъмнено ще го изживееш тежко, но след време ще благодариш на съдбата че сте се разминали.

    Все пак, странно, че след като, по твои думи, е к*рвар не е преспал с теб. Такива не подминават никоя.

  2. Здравей vasilena_11,
    в интерес на истината прочетох блога и нямах никакво намерение да пиша, но твоята история ме провокира, до степен да ме хване яд (въпреки, че рядко се ядосвам за нещо). Провокира ме това пишлеме, което описваш, че е на 16 год. и което си мисли, че може да се подиграва с теб по този начин.

    /това ми е първи пост в блога, надявам се да не досадя на някой, но ще е малко по дълъг 🙂 /.

    И така, по същество:
    – естествено много хора ще ти кажат: „Не се занимавай с него“ – и ще са прави.
    – ще има и такива хора, които ще ти дадат съвет, какво да направиш, за да имаш връзка с това момче, като по този начин ще си мислят, че ти помагат – не ги слушай, не ти трябва връзка с такъв човек
    – но има и трети аспект в твоята история:
    а/ ако го оставиш – ще страдаш (най-малкото, защото винаги ще чувстваш, че си отхвърлена от някой)
    б/ ако имаш връзка с такъв човек, пак ще страдаш, защото той ще продължи да се подиграва с теб (поне от това, което си написала, личи че момчето има прекалено голямо самочувствие, така че той ще наранява теб и всеки друг, поне до момента, в който някой не го сложи на място и му покаже, че и той може да бъде наранен).

    Предлагам, трети различен вариант, върху който да помислиш:
    в/ караш го той да те хареса и в момента, в който той те покани да излезете – го оставяш завинаги.

    Плюсове на този трети вариант:
    – така сърцето ти ще спре да тупти по него и много по лесно ще го забравиш.
    – едновременно с това, ще спестиш може би, някое друго момиче в бъдеще, да бъде разочаровано точно по този начин от тоя момък
    – дори и на него самия може и да помогнеш, да погледне живота малко от по друг ъгъл, че не той е „всьо и вся“ и че не винаги може да има всичко и всяка, когато си поиска.

    Минус на този вариант – губиш ценно за теб време, да се занимаваш, с човек, който не заслужава да му се отделя и една минута от времето ти (аз лично не бих се занимавал и щях да избера вариант а/ )

    Вероятна причина, защо това момче е постъпило така:
    – защото е искал да се докаже, пред всички други от вашето училище и пред неговите приятели, че може да те свали. Но той не те харесва определено и целта му не е била връзка.
    – в поста на /студен зимен вятър/ му/й се вижда странно, защо момчето не е преспало с теб, след като е к*рвар – за мен не е странно чак толкова – първо той е по-малък от теб, второ щом се изявява, като някакъв лидер във вашето училище, за да избере теб, освен че си по-голяма от него, значи ти си и много красива, иначе не би те избрал.
    Факта, че си по-голяма и че си красива, го стресират и още в началото целта му не е била „да те има“, а дали „ще успее да те има“.
    А и както казваш, че е „най-известното момче“ – тоест „отворко“ или по точно казано „показва, че не му пука и има кураж да те свали“ – е точно пък на такива им липсва куража в действителност.
    – не е изключено, дори да се е хванал на бас с приятелите си, че ще те свали
    – не е изключено дори и когато си отишла на мястото на срещата ви, той и приятелите му да са били скрити, за да те наблюдават (щом си получила sms, точно когато си била там). А вероятността да са те гледали от страни е голяма – по този начин, той ще им докаже, че е успял..
    – всичко в тази история прилича на една гадна игра от него, за да спечели някакъв бас (дори и да не е имало бас, да докаже колко е велик, че може да има хем красиво момиче, хем по-голямо от него). Просто и лъжата в единия sms, че те е чакал 30 мин, което е очевидна лъжа и втория sms : „оправяй се“, навеждат на тези мисли.

    Пример – как би могла да го накараш, да те хареса и той да те покани на среща:
    – излизаш на кафе с едно-две момичета, за които знаеш със сигурност, че после ще разнесат на цялото училище какво сте си говорили и съвсем небрежно в разговора им подхвърляш, че някакъв страхотен пич, който е по-голям от теб, те харесва, за предпочитане е да споменеш, че е по-голям от теб (например около 30 годишен)
    Ако те питат, как се казва и от къде е и други подробности за виртуалния мъж, който те харесва, казваш „незнам, но ме среща често и ми прави много хубави комплименти“
    – после се покриваш известно време, да не те виждат в града ти (да кажем отиваш на море или отиваш за седмица-две на село)
    – след това избираш подходящ момент, в който „се завръщаш“ – ден и място, когато знаеш със сигурност, че този който харесваш ще бъде там (за предпочитане е освен него да има и много други хора) . Идеален пример за това е първия учебен ден. Предварително си поръчваш хубав букет цветя, в който слагаш картичка, която молиш някой познат да я надпише с мъжки почерк. В текста на картичката, трябва да си личи, че въображаемият 30 годишен мъж те харесва и е влюбен в теб..
    – във въпросния ден, когато има много хора и 16 годишното момче също е там, идва куриер, който ти поднася букета. И разбира се, освен че този който харесваш вижда букета, ти не пропускаш да се похвалиш на няколко приятелки, като им прочиташ и текста от картичката 😉
    – следва по трудната част – да намериш твой познат около 30 год., който обаче твоите приятели не познават (напр. от друго населено място), това може да е твой братовчед или друг роднина или семеен приятел на родителите ти и т.н. Молиш този човек, за услуга, да те вземе с кола от някъде (напр. от училище) в някой ден, когато пак си сигурна, че момчето на 16 год. ще ви види. (така показваш в действителност че съществува мъж, който те харесва). Един път е достатъчно да видят някой с теб. От там нататък може да си украсиш някоя история, как излизаш с него от време на време, как ти прави подаръци и т.н., тази история я споделяш пак на 2-3 приятелки, за да стигне до ушите на момчето, което ти върза тенекия.
    Но важно – казваш, че не си сигурна, дали ще си с 30 годишния, оставяш вратичка, към момчето, да не се отчая, че вече имаш гадже, достатъчно е да знае само че друг те харесва.
    Забравих да кажа – правиш снимка на букета и я качваш във фейсбук с някакъв текст, напр. „красиви рози за Васи“ – предполагам, че така ти казват съкратено от Василена.
    И последно – не споделяш това, което си намислила, дори и с най-добрата си приятелка – момичетата обичат да споделят – тя може да каже на друга, другата на трета и така и момчето да разбере.

    От там нататък чакаш, да видиш каква реакция ще предизвикаш 🙂
    Например, като се разминаваш с това момче, не го гледаш втренчено и искащо, а само леко се усмихваш, все едно казваш „хич не ми пука за теб“.
    Не му пишеш, не му се обаждаш. Ако той ти пише отговаряш с 1-2 изречения.
    Ако те покани на среща, първо казваш, че в този ден си заета и определяш следващия или по – следващия ден, в който може да си свободна.

    Ако ти предложи в някое закътано заведение, ти казваш, че предпочиташ в друго, което е по оживено (ако има кафене на 2 или 3 етажа най-добре – което е голямо) и в което ще имаш възможност този път ти да гледаш отстрани, когато той отиде там.

    В часа на срещата, когато твоя човек влезе в кафенето, пращаш sms ; „къде си?“, той ти връща отговор, че е там. Ти пишеш друг sms „и аз съм тук“. Ще ти каже, че те няма – връщаш отговор, че си на другия етаж 🙂
    Ако ти е интересно дори може няколко пъти да го разходиш с sms-и между етажите 🙂
    Накрая пишеш : „като не можеш да ме намериш – оправяй се :D“ – същото, което и той ти написа преди време.
    И от този момент нататък го забравяш, защото такъв човек наистина не ти трябва.

    Разбира се, имай предвид, че нещо може да се обърка или пък той да не те покани на среща – да не ти пука. Ти за себе си ще знаеш, че си направила каквото е трябвало.

    В заключение – бих те посъветвал нищо от написаното да не правиш, просто да теглиш чертата за това момче и да продължиш напред, защото с времето ще го забравиш, повярвай ми. Това е най-правилното. Но тъй като знам, че всеки в подобна ситуация търси каквото и да е решение, си позволих да напиша, малко по подробно за евентуален трети вариант.

    Пожелавам ти успех, каквото и да решиш – пиши какво се случва с теб по нататък, ще ми бъде интересно да прочета.

  3. Здравейте!Благодаря ви за съветите,най-вече на Ах!Това е моя имейл vasilena.iv.vasileva@mail.bg ,ако искаш ми пиши там!Ще ми е приятно да се запознаем!Какво ново да ви споделя!Ами..мисля,че започвам да го преодолявам!Вече ми е толкова черен,че нямам думи…Разбрах,че и с друго момиче така се е подиграл,качваха си снимки заедно,за два дни бяха гаджета и я разкара вчера!А поминалата вечер като излизах на центъра с приятелки той и неговата компания бяха там..и човека с цялото си безочие ме кани да отида при тях!Аз му казах да го духа,после идва при нас да пита коя го била казала и аз казвам „аз го казах“ и той „искаш да се пробваш ли“ аз се изсмях и му казах „че се съмнявам да има на какво“ и си тръгнахме с приятелките ми,а той нещо вика зад нас обаче не го чух!И така…друг фактор за това да се откажа от него беше ,че разбрах,че е настроил срещу мен един добър приятел от неговата компания,момчето вече като ме види и минава в другата улица 🙁 кой знае каква са ме изкарали,но не искам да му пиша и да се доказвам щом така иска нека да им вярва!

  4. „…Ами..мисля,че започвам да го преодолявам!Вече ми е толкова черен,че нямам думи…Разбрах,че и с друго момиче така се е подиграл…“
    За съжаление в живота се случват такива гадости. Затова колкото по-бързо се отърсиш от чувствата към такъв „пуяк“, който не гледа върху какво и кого стъпва, толкова по-добре за теб. „Всяко зло за добро“. Просто приеми, че насила не можеш да накараш някого да те харесва, а още по-малко и нещо повече от това. Няма ли взаимно привличане, всичко си губи смисъла! Не съжалявай, това не е твоят човек.

  5. Здравей,valenti!Аз съжалявам само,че не видях всичко това по-рано!Бях заслепена и не чувах какво ми казват за него!Мислех ,че никога няма да ми мине,но явно съм грешала,започна да минава и не е лесно и ме боли,но друг начин няма!Трябва да се продължава напред!

  6. Ще бъда доста кратък. Евалата, че си се отърсила от този пуяк. И понякога любовта кара човек изобщо да не мисли с главата си :д

  7. И още нещо човек трябва да бъде внимателен на какви хора попада. 🙂

  8. @vasilena_11 писах ти на имейла от kyrkydil@abv.bg

    Още един малък щрих по темата да вметна. Цитат:

    „А поминалата вечер като излизах на центъра с приятелки той и неговата компания бяха там..и човека с цялото си безочие ме кани да отида при тях!Аз му казах да го духа,после идва при нас да пита коя го била казала и аз казвам „аз го казах“ и той „искаш да се пробваш ли“ аз се изсмях и му казах „че се съмнявам да има на какво“ и си тръгнахме с приятелките ми“.

    Цитата е само илюстрация и поста ми не е лично към авторката, а изобщо към всички дами, когато попаднат в ситуация на заяждане от страна на мъж, или на нападки, настойчивост и „мераци“, които дамите искат да прекъснат на мига и да игнорират конкретен homo erektiral sapiens „охлаждайки“ му страстите още в зародиш.

    Ако една дама си позволи в подобна ситуация реакция, различна от „никаква реакция“ тя няма да постигне никакъв ефект. В желанието си да „натрият носа“ на някой натрапник, жените прибягват до различни прийоми, като остроумни забележки с цел да го затапят, до ядни вметки и други подобни целящи да „разкарат“ обекта, който ги дразни.

    Дори и най-готината „затапка“ да му направите и най-остроумната, тя издава вашата реакция.

    Щом проявите реакция – значи ви пука от неговото държание – щом ви пука, значи „той“ е постигнал целта си (независимо каква е била целта на мъжа – да ви направи тъп комплимент, да ви ядоса или нещо друго).
    Без значение по какъв начин подхожда мъжа, в основата си целта му е „ДА МУ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ“. Тоест каквато и реакция да покажете, вие правите точно това, което той иска – „обръщате му внимание“.

    Идеалното решение – направете недвусмислена забележка на мъжа, показваща вашето нежелание да говорите с него. Не разчитайте той сам да се досети, затова му го кажете в прав текст със сериозен тон. От там нататък не му обръщате внимание, не говорите с него, каквото и да казва, ако трябва да гледате в посоката, в която е той – гледате все едно няма там човек и човека е „въздух“, „нищо“.

    Емблематичен пример, как се „отбива атака“ по най-добрия начин, дори може да се намери и тук в блога (за съжаление не помня заглавието на темата, мисля че е някъде от 2009 година).
    – потребител-мъж прави явни и нежелани намеци към prizdrachna. Тя от своя страна му прави забележка, че ако още един път се обърне към нея фамилиарно или по друг начин, освен чрез използването на името й „prizdrachna“, няма да го удостои никога повече с никакъв коментар, каквото и да пише. Той естествено продължава така, както си знае, но тя вместо да се вбеси и да покаже емоция или реакция от този момент нататък, никога повече не се обръща към него и не пише или отговаря по никакъв начин на нито един негов коментар. След известно време, като не му се обръща внимание, мъжа се отказва.:)

  9. „Не му пишеш, не му се обаждаш. „- AX

    Това беше най-добрият съвет/подход. Радвам се че почват да ти се по-отварят очичките.

    Аз честно си мисля,че няма какво да се занимаваш,обаче ако чаааак пък толкова много ти се иска можеш да пробваш и дугата част от съвета на АХ (само не разбрах защо трябва мъжът да е на 30? И 20 годишен ти върши работа 😉 )

    Но,честно-не си губи времето. Немаш 20 живота като на игра,че да си пропиляваш животеца за безсмислици.

  10. Към @ vasilena_11 – писах ти на имейла

    Към @ Lover – имам едно мненийце в спам папката, не че е нещо кой знае какво, като пост, ама що пък и то да не види бял свят 🙂

    Към @ rose – 20 годишен не й върши работа на Васито 🙂
    Така, както тя описва ситуацията, се разбира че момчето което харесва се изживява като тартор, като „the first, the best“, в нейния град, в нейното училище, тоест всяко момче друго, което е около неговата възраст, няма да представлява потенциален съперник за самия него и той няма да го приеме на сериозно. Затова съвета ми беше, да е доста по-голям (около 30 годишен) и да е от друго населено място по възможност, да е непознат = на мистичен за всички, които познават vasilena_11

    Иначе за тезата: „Но,честно-не си губи времето. Немаш 20 живота като на игра,че да си пропиляваш животеца за безсмислици.“ съм напълно съгласен с нея.

  11. Здравейте!Отново благодаря за съветите!Искам да ви споделя и още нещо,по точно ще се опитам да опиша едно чувство в мен,което се появи преди няколко часа,а то е:все едно няма пак да изпитвам същите чувства към друг,сякаш за друг никога повече няма да ми се иска да направя нещата,който правих за него,само за да го видя-само за да ме види той!Няма да иска сърцето ми да бие за друг по начина ,по който бие за него!…и ми става много мъчно…за мене си!Никога ли пак няма да обичам така?Това е много страшно!Не искам…а просто и да приложа плана,повярвайте ми абсолютно нищо няма да стане!Аз за него съм незабележима!Установих едно негово желязно правило! (малко да се посмеете) 😀 „Би отишъл,би потърсил,би говорил с всяка друга,ама с абсолютно всяка,но никога с мен“Защо съм така незабележима?Може би ,защото не съм курва?Но пък от както ви споменах ,че започвам да го преодолявам се случиха куп странни неща!Дълго е за разказване,но бях с по-големи от мен приятели на парти и момчето беше там и ме поздрави пита ме „кво става“ ,а аз се преместих!После приятелката ми вика“абе що не му отговори ,ти знаеш ли на кой е син?Може да те е харесал“Но тя нали е доста по-голяма от мен не е от училище и не знаеше за тази история с него,аз и се изсмях в лицето и тя 10 мин ме гледа странно!А и отново започнаха съвпаденията..абе…няма да се предам ще го преодоля!Решена съм!Поздрави на всички!И Ах сега ще погледна мейла! 🙂

  12. @ vasilena_11 (цитат) : „чувство в мен,което се появи преди няколко часа,а то е:все едно няма пак да изпитвам същите чувства към друг“
    – мда, сигурно същите чувства няма да изпиташ към друг /толкова илюзорни да се надяваме 😉 / , но за сметка на това ще изпитваш занапред с някой друг много по – силни чувства и сърцето ти ще трепти, като току що поникнало цвете, галено от лек пролетен бриз.

    @ vasilena_11 (цитат) : „никога повече няма да ми се иска да направя нещата,който правих за него“ – няма да искаш наистина да правиш нещата, които си правила за него….просто, като се влюбиш отново, ще припкаш по улицата, подскачайки на един крак от време на време от щастие и на лицето ти ще грее усмивка, която ще заразява всички минувачи около теб.

    @ vasilena_11 (цитат) : „и ми става много мъчно…за мене си!“ – и на @Ax му е мъчно понякога, за самия @Ax, колкото и да „Ах-кат“ околните по него 🙂 има такива моменти на униние всеки един от нас.
    Рецепта:
    – вземи пакет пуканки, сложи ги в микровълновата, пекат се 10 мин, ти ги извади на осмата минута (за да няма много „циганчета вътре (неопукани)“, все пак няма да си трошиш зъбите 🙂 . Седни на дивана, хапвай пуканки, ще видиш че малко след това ще се изтърколи по бузата ти първата сълза – не й обръщай внимание, защото така или иначе след нея ще дойде и друга сълза и после друга и друга….поплачи си хубаво ( но не за него, а за ТЕБ, защото ти в тази любовна история си по-готината )

    – когато преполовиш пакета с пуканки ( и сълзи ) трябва да спреш, поради две причини:
    а/ ако продължиш, от плача ще те заболи глава и няма да може после да заспиш
    б/ останалите пуканки, вече ще са навлажнени от сълзите и няма да стават много за ядене

    – после отиваш, лягаш и заспиваш (по този начин си гарантираш, че 8 часа няма да мислиш за него)

    – на сутринта ставаш, изпъваш тяло да се раздвижиш, отиваш до прозореца и си казваш: „Ех, че ще е хубав деня днес – топъл и слънчев“ и се усмихваш.

    – 5 минути след това обаче, няма начин ще се сетиш пак за Него ( и за да не се повтори историята с пуканките от предната вечер в него момент, трябва да му теглиш /на Него/ една майна – имаш право на избор дали да я теглиш на ум или гласно, само не пропускай момента, точно тогава я тегли.

    – после отиди удари един крос, вземи си душ, излез на центъра и на пук на всички диети, влез в някоя сладкарница и изяж парче от любимата ти шоколадова торта (защото деня е наистина прекрасен и е грехота да се ограничаваш с нещо си, което ти е приятно).

    @ vasilena_11 (цитат) : „Никога ли пак няма да обичам така?“ – след тортата, някъде вътре в теб, дори и да не му обърнеш внимание ще се породи съмнението, че : „Може пък и пак да обичам“….но ще е съмнение още.
    След сладкарницата се прибери вкъщи, пусни компютъра, влез в този блог и ще прочетеш следното:
    “ написано от @ Ax: vasilena_11 в бъдеще ще ти се случи да обичаш някой, много по – силно отколкото сега си мислиш че обичаш “
    Тогава вече съмнението ти от сладкарницата, няма да е само съмнение и ще си сигурна, че е възможно да обичаш и занапред.

    И за финал, един последен цитат: „После приятелката ми вика“абе що не му отговори ,ти знаеш ли на кой е син?“
    – налага ли се да се коментира частта: „ти знаеш ли на кой е син?“ ???
    ти хубаво си се изсмяла в лицето й, защото то си е за смях (ама за горчив и тъжен смях) . Би могла да й кажеш: „Ако смяташ, че трябва да ходиш и да спиш с някой, само защото баща му е еди кой си – моля заповядай. Но няма да ти дам този съвет мила, точно защото си ми приятелка“.
    – а наистина ли ти е приятел, човек който разсъждава по този начин ??? (въпроса е риторичен )

  13. @AX,да де, то и аз имах това усещане, но той е лапе некво и аз си мисля,че когото и да избере,който да е просто малкооо по-възрастен от него й върши работа. В смисъл такъв,че това което не може да си представи (а засега и Васито тука явно)- е че той не може да бъде „заменен“.

    Показваш му веднъж колко лесно се заменя и работата готова;)

    Плюс това, де да знам, тя е малолетна още, а пък пича да е на 30-е… Малко..“хе-хем“ ми звучи и прекалено очевадно че е „опит“. Моята идея е наистина го сменяш. @Васито-абе ша видиш как ша ти липсва да се държат с тебе кат с парцал,когато има някой друг да ти сваля звезди от небето.

    Кво да ти кажа, Васе, всички сме минали по този път. Струва ти се най-важното нещо на света докато ти се случва,а като отмине и почнеш да виждаш брега, става малко „абе аз как ги правих тия глупости?“

    Но каквото и да ти казвам с думи няма да се научиш-като танцуването по жарава е.

    Всеки трябва да си изгори краката/сърцето няколко пъти,за да разбере какво точно иска (щото и това се случва-ти си мислиш че искаш едно,а като го получиш се оказва че не е това което искаш) и за да разбере какъв е неговият начин да преодолее болката и да танцува.

    Твоят живот си е-намери си твоя ритъм 🙂

  14. Ама @rose, ти не знаеш ли, че Васито се отказа вече да излиза с малчугани 🙂
    сега вече тя, като се разминава по улицата с тях (респективно с малчугана), единствено хвърля по един небрежен поглед с крайчеца на окото тип „белтък“, повдига малко брадичката с 28,5 градуса – посока „изток“, отмята коса и го подминава малчугана без да казва нищо. Когато Васи отмине след нея остават само две неща:
    1. малчугана със зяпнала уста
    и
    2. лекото ухание от парфюма й наоколо

    Всичко това (да не излиза с малчугани) Васи го реши ненадейно една вечер, когато беше вече преполовила кутията със сладолед „Горски плодове“, отпусната блаженно на дивана у тях, в съзнанието й се редуваха красиви природни пейзажи и мислено точно в този момент тя се намираше на една чудно красива горска полянка в планината ( всъщност по случайност, тази полянка беше същата, от която служителите на сладоледената фирма беряха ръчно плодовете за нейния сладолед), когато си каза:

    „Те (малчуганите) са много, но са неориентирани, за какво ми е да тичам след тях, когато все някога, макар и рядко да се срещат, ще намеря мъ(жжж) от групата на „пичуЙите“ и с него ще ми е къде-къде по готино“.

    Речено-сторено и от тогава @rose, Васи както ти казах по-горе, подминава малчуганите, като бърз влак малка гара, с построена къщичка за кантонер на гарата, но поради малкото значение на тази ж.п. спирка – без назначен кантонер в къщичката.

    Васи си е казала, че ще спре и ще обърне внимание, само ако види „мъ(жжж)“, при който когато се произнася тази дума, буквата „ж“ така жужи в ушите на една жена, та чак я побиват тръпки по гърба от горен ляв прешлен стигайки до последната тръпчинка на тазобедрената става / и разбира се е право момичето да мисли по този начин, аз не я обвинявам 🙂 /

    @ rose – и аз искам и се мъча да стана такъв мъж, с „ж-то, което жужи“, ама много боб трябва да ям още докато стана 🙁
    Затова все завиждам и искам да съм, като тоя @ Ax – щото за каквото и хубаво нещо да се сетиш, тя съдбата вече го е близнала с него – то привлекателност ли не беше, то въображение ли не беше, то магнетизъм ли не беше, все го има. Не стига, че го е близнала съдбата, ами като е давала хубавите неща, даже се е навела и го е целунала (не по челото, та да го виждат всички какви хубави неща има, ами на скришно място е била тая целувка – зад ухото, по вътрешната му част) 😀

    П.П. настроението ми е скапано нещо и написах сума ти и глупости /не ми се мисли, ако бях в настроение на какво щеше да прилича тоя коментар/ 🙂 🙂 🙂

  15. Здрасти ,rose!Благодря за подкрепата!Важна е за мен!Каквито и съвети да ми давате не знам до колко ще подействат!?Просто вие не можете да си представите що за човек е,той определено ме мрази или по-лошо безразлична съм му!Яд ме е ,че не можах да му обясня всичко!Той ми отне тази възможност!А аз исках само да ме чуе!
    А,ако намеря такова момче и тръгнем най-много да се подиграва и закача и с него,не ми се вярва да ме потърси!За жалост никога няма да разбере колко силно го обичах,никога!

  16. Да де, но точно това е най-важното: дори той да му/ти се подиграва, за тебе вече неговото мнение нема да има абсолютно никво значение. Точно това се опитваме да постигнем:)

    Идеята е че ти ще си гледаш хаира и ще си щастлива с някой дрруг, пък той каквото иска да прави. Отколкото това да не те изслушва и т.н.-защо изобщо си се опитвала да му обясняваш нещо?

    Никви обяснения,никакъв контакт! далеч от очите, далеч от сърцето.

    Плюс това недоислушването е вид контрол-показва ти че той дърпа конците и ти нямаш глас. Е,не, имаш! Разумно трябва да го използваш просто и да се дръпнеш на колкото се може поооо-далеч…

  17. Какво стана с момчето? Започна ли да го забравяш

  18. Здравей ,Василена! 🙂 Сигурно ти е много трудно да забравиш този човек. Преди време и аз бях в същата ситуация.Моят съвет към тебе, е да забравиш този човек и да гледаш напред.. И мисли позитивно защото ако мислиш лоши неща ти самата се съсипваш по-този начин. Дано съм помогнал с нещо. 🙂

  19. @Коджо -Да!Започнах,че и свърших даже! 😉

  20. До @Kikbox и всички останали и да не забравя @rose това е мейла ми- vasilena.iv.vasileva@mail.bg ,който желае да ми пише там..да си споделяме проблемите наволя и да си помагаме!
    Относно момчето-съдбата в момента ме изпитва спрямо него,като продължава да ни събира тук и там,опитвам се да съм безразлична,но не знам получава ли се!Групичката му и той освен подигравки друго не знаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *