Грешка след грешка и накрая френд зоната идва

Здравейте,

историята е дълга, но това е краткия и вариант. Познаваме се от доста време с едно момиче покрай работата. Наскоро започнахме да излизаме на кафенца, както се казва. Всяко излизане продължава много време, нон стоп писане по Facebook след това. Тя започва комуникацията във Facebook на моменти всичко точно, гледа непрекъснато в очите, играе си с косата и т.н. Вързва ми се на щуротиите от типа, след 30 минути идвам да те взема да излезем.

След всичките ни излизания 3-4 реших че е време (дори леко съм закъснял) да я целуна и тогава тя се дръпна и ме пита нямаше ли си гадже и този разговор продължи до ранно утро. След това сме се виждали още веднъж два пъти.

Последният път се видяхме точно така "идвам след еди колко си време да те взема", тя се съгласи без много да се дърпа. Взех я и отидохме при един приятел и гаджето му. Там си прекарахме доста добре. Бяхме на едно голямо сепаре и тя ме привика да седна по близо до нея да не седя уж накрая. Седнах, закачахме се, тя се допираше доста настоятелно, дори в даден момент сгуши в мен, по едно време в шеги и закачки си сложи ръка на кракът ми.

Оставяйки я пред тях тя ми зададе въпроса защо излизам с нея и какво очаквам, обясних и че имам желание и интерес към нея, но със сигурност не просто да си излизаме. Респективно я контрирах със същия въпрос, отговора беше много странен "ами първите пъти излизах като с колега, но след второто ни виждане зачестиха излизанията и ми стана странно" и пак седя часове в колата да си говорим и накрая ми спомена, че тя не търсела връзка.

Леко съм озадачен какво да правя и как да постъпя, обмислям днес пак да и звънна да се видим, но пак изненадващо.

бутон за социални мрежи

7 мнения за “Грешка след грешка и накрая френд зоната идва

  1. Иска те неангажиращо. Най-вероятно ти намеква за секс без обвързване, просто за забавление. Има и вариант това да е тест от нейна страна към сериозността на твоите намерения.

  2. Интересното беше че в този момент я попитах ти за секса само ли си тук, тя ми вика а не,ако бях само за това до сега да бяхме на задната седалка и да приключим с този въпрос,но за сметка на това пък след това се чухме веднъж и тук вече два дни ни кост ни вест,не вдига и не отг се прави на луда…

  3. Типично поведение на attention-seeker – търсачка на внимание! Това, което много мъже не вдяват, е че има жени, които ще им се свалят и БЕЗ реално да имат какъвто и да е интерес. По-точно, те имат интерес не към конкретния мъжкар, какъвто и да е той, а към това постоянно да получават внимание от някого. Така постоянно захранват „егото“ си, а „изчезването“ (под формата на последващо невдигане на телефона, неотговаряне на съобщения и т.н.) само цели да подсили имиджа в собствените им очи на недостъпни красавици, които са супер и могат да отказват на всекиго. По мои наблюдения, такива женски, дори когато се водят сериозно обвързани, често правят мили очи на всеки що-годе читав мъж. По този начин удрят с един куршум два, даже ТРИ заека: първо, получават внимание, което, понеже са егоистки, им е като мед на душата; второ, държат си вратата широко отворена за следващ по ред партньор (винаги има следващ при тях), макар че ако ги питаш открито, ще ти кажат че са обвързани и дори ще се възмутят; трето, поддържат силно чувство за несигурност у НАСТОЯЩИЯ си мъж, с което го държат изкъсо и под контрол – „ха си мръднал и не си ме оставил да си върша каквото си искам, ха съм изчезнала на секудната – ей ти конкретни „заместници“ които живо се интересуват. Радвай се, че нещата при тебе са приключили в ранен стадий. Някои от тия мърли са толкова проклети, че ако могат, с години ще те залъгват с илюзии, ще се гушат в тебе и ще те прегръщат, след което като кажеш „дай сега сериозно двамата“ без да им мигне окото ще ти кажат, как са обвързани и даже ще се възмутят от тебе. С такива хора няма оправия, те просто си постилат условията да привикнат бъдещия си (относително) постоянен мъж да не ги гони много за изневерите, които ще му правят постоянно. Пък аз още не съм срещал мъж, който да обича да му изневеряват…

  4. Търси връзка, и още как! Просто те пробва и може би наистина си пада търсачка на внимание, но в добрия смисъл. От малкото, което си написал за девойката, си правя извод, че казва „не търся връзка“, но всъщност има предвид „не търся връзка на всяка цена“. Ако наистина ти харесва няколко романтични жеста няма да навредят, но без да пришпорваш нещата и без серенади под прозореца… по-скоро обаждания да я чуеш как е, няколко откровени думи за това, че я харесваш като жена, но без да търсиш физически контакт. За нас жените е приятна изненада да общуваме с мъж, който ни желае, но не иска да ни притиска и притеснява. Ако е готина и сериозна в един момент ще клекне и всичко ще си дойде на мястото. Успех 🙂

  5. Здравей Ани,
    След два три опита за контакт по фейса, и две обаждания без отговор ,меко казано спрях да търся контакт.
    В началото си мислех и аз че търси връзка и това е просто тест, но след безследното изчезване, някак си изгубих вярата в теста.

    В момента леко казано ми вдъхна някаква надежда да се опитам последно.

  6. Добре де, а на колко години е? Ако ли пък продължава да се прави на луда – прав й път. В крайна сметка човек трябва да е наясно със себе си, преди да бъде с някого, а ако тя не е – няма гаранция колко време трябва да я чакаш, за да стане. Драсни ако има раздвижване 🙂

  7. Не слушай какво ти казват повечето жени, те искат мъжете да бъдат възпитани и изградени като техни поклоници и техни кученца , НО реално не осъзнават че това е в тяхна вреда. В случая както виждаш съветите дето ти ги дава Ани примерно да и звъниш настоятелно по-скоро са те направили да изглеждаш „needy“ и момичето вероятно е загубило интерес. Според мен е трябвало докато сте били в заведението и докато ти се е натискала и е слагала ръка на бедрото ти да действаш, да пофиртуваш , да се опиташ да стигнете до някаква близост, да я целунеш евентуално, пък можеше и повече да иска и да ти даде. Тази си я изпуснал , но пък не е последната жена на света, ще срещнеш някоя по-готина и там вече няма да правиш тая грешка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *