Ако не си готов за любов, не наранявай

Изкуството на любовта не е за всеки. Всяко живо същество заслужава да обича и да бъде обичано. Ако не си готов за това, не казвай „обичам те”, не изричай думи на вятъра, за да не нараниш. Защото болката, която си причинил, ще се върне при теб с по-голяма сила. За любовта трябва да израснеш, за да я оцениш. Любовта е за зрелите, любовта е за тези, които могат да я понесат. Другите единствено нараняват. Всяка голяма любов минава своите препятствия, но накрая винаги си заслужава.

Никой не идва в живота ви напразно! Никой не се ражда съвършен и израства постепенно в любовта. Любовта дава криле. Ако не си готов за любов, не отнемай тези криле, защото краят може да бъде фатален. Ако в отношенията си с любимия не сте двама, то те нямат смисъл. Ако позволявате други да ви казват как, то няма смисъл. Любовта е двупосочна улица, а ние трябва да сме щастливи, когато вървим по нея. И ако по пътя срещате трудности, това не е случайно. Не го забравяйте и не допускайте любовта да ви наранява. Бъдете търпеливи, борете се за нея! Но не наранявайте. Защото Вселената ще Ви го върне.

Да, понякога любовта може да е трудна. Борете се за нея, до край. Защото сте тук и сега, за да се свържете с този човек не напразно. Вселената е избрала да се свържете с определена душа, за да може Вашата да върви към пътя на Светлината. Ако се предадете и нараните, Вашата душа ще страда после отново и отново. Обичайте този, който ви обича! Тайната на любовта е в споделянето, в изглаждането, а не във воюването за нещо, което никога няма да бъде такова, каквото мислите че трябва!

Ако не си готов за любов, не наранявай!

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *