Мъжете и жените

Нека обсъдим начините, по които един добре изглеждащ и успял мъж може да се срещне с любовта на своя живот или нови жени като цяло.

Изследвания показват, че огромна част от населението на Земята среща своя партньор благодарение на социалния си кръг от приятели и познати. Другите начини са Интернет, нощни заведения и..? Училище, работа, курс по танци/йога? Изглежда не са толкова много. И много мъже, седят самотни, очакващи чудото да стане и по вълшебен начин като в приказка да се появи принцесата.

Тези методи са добри, ако знаеш как да ги използваш, но си имат и минуси:

Първо, не всеки има социален кръг, богат на момичета. Да разчиташ само на това си е доста ограничаващо и .. "мастурбиращо".

Второ, интернет е добро място, но всички знаем, че е пълен с всякакви странни хора, чиято компания не бихме желали. А дори когато намерим някой подходящ, идва проблемът с това, че не знаем как да продължим малкото "чатче" във връзка. Или дори как да ни отговори на първото съобщение.

Трето - нощни заведения. Място, където не е особено лесно да се пребориш с назобани, често и доста комплексирани селски мутри, с наркодилъри, красиви мъже и богаташчета, купуващи бутилки за 300 лв.

И нека не забравяме, че горе споменахме за "добре изглеждащ и успял мъж". Какво остава за средно-статистичните отчаяни, грозни, социално неориентирани, без чувство за никакъв стил и държание момчета, които виждаме всеки ден.

Точно за тях е създаден блогът. Да ги вкара обратно в играта, да им покаже правилата и хитрите техники, с които да се изравнят с по-готините си връстници. Понеже тези момчета може да са забавни, положителни, мили и като цяло адски добри бъдещи интимни партньори, но просто не знаят как да го покажат на едно красиво момиче. (поради много причини - притеснение, ограничаващи вярвания и т.н.)

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *