Книга за свалячи

Книга за Свалячи

Очаквайте скоро!

"Книга за свалячи" е най-новият проект на портала lover-bg.com. Решихме да напишем книга, в която подредено и изчерпателно да опишем всички известни техники за съблазняване на жени, които са ни познати.

Книгата общо взето ще съдържа качествени статии, които не са публикувани в сайта. Авторите на книгата сме собствениците на сайта, плюс двама опитни консултанта. С времето книгата ще бъде допълвана и преиздавана.

Проблемът в момента е да сглобим всичката информация, която имаме. Няколко човека пишем едновременно и често се случва двама да пишат за едно и също, и темите да се препокриват частично. Писането на книга изобщо не е лесно занимание. Да не говорим за редакционната част, където сигурно ще трябва да наемаме и редактор.

Книгата е уникална, в смисъл, напълно нова, авторска и неиздавана до сега. Нямаме си представа колко ще се забави проектът - трябва да уредим авторските права, трябва да узаконим процеса по плащане, данъци и подобни. Имаме още да преговаряме с дизайнери, печатници, куриерски служби и подобни сътрудници. Работим здраво и се надяваме най-късно до края на годината проектът да е реализиран.

Книгата ще е по-точно наръчник на сваляча. Ще е структурирана като отделни статии, тоест, няма да има глави и подобни. Ако успеем да си подредим информацията добре, най-вероятно ще разделим книгата на три части, съответно: "запознанство", "съблазняване" и "секс". Разделението може и да е условно, още е твърде рано да се каже.

В нашата наука има много теория, която понякога е трудно да се запомни и е нужен подобен наръчник, където всичко да е подредено и описано систематично. Идеята е при всяка ситуация, потребителят бързо да намира информацията и съветите, които са му необходими на момента. Амбицирани сме много, да видим накрая какво ще се получи 🙂