Какви отношения имаме?

Здравейте!

Познаваме с един мъж от 4 години от 3 години имаме сексуална връзка т.е отворена връзка,но през последната 1 година нещата започнаха да клонят към "затворена връзка", но не знам до къде ще стигнеме. Всичко започна уж на шега срещите ни бяха редки, но през последната 1 година всичко се промени почти неразделни сме. Виждаме се доста често.

Срещите ни преди винаги завършваха да кажем с някаква сексуална облага,но сега той е инициатора за това да си стоим и да си говорим без да има нещо сексуално в замяна. Не липсва и комуникация в Фейсбук,постоянно ми пише не минава и ден в който да не е писал,споделя повече за себе си за проблемите и притесненията си.

От скоро искаше да си говорим за нещо сериозно най-накрая каза какво всъщност е това нещо и подхвана темата за деца,че иска да има и иска от мен,но първоначално като ми го каза спомена,че не е нужно да сме семейство и малко излезе, като "дай да си направим едно дете,колкото да са доволни наще и ваще". А аз деца на този етап не искам смятам че ми е рано на 25 години съм, а той е на 35 години. Говорили сме си на тази тема и аз му казах,че на този етап не се виждам с деца и ако той държи и иска да си прекратиме отворената връзка и да си търси друга категорично ми отказа.

Другото което той не е споменал изобщо за сериозна връзка и малко в повече ми идва това от отворена връзка дай да имаме дете... Почти постоянно говори за бъдещи планове да отидем някъде само двамата с преспиване,но това ми звучи,като празни приказки. В началото на запознанството ни доста познати ми изтъкнаха някои негови лоши черти,които до ден днешен не съм видяла,не защото съм влюбена загубена, наистина не ми показал тези си черти,но ми е споделял за тях.

Честно казано страх ме да седна да говоря с него за отношенията ни, въпреки че за момента всичко изглежда като нормална връзка споделяме си всичко постоянно ми дава непоискани "отчети" къде е ,с кой е, какво прави и т.н. също така иска да знае аз къде съм с кой съм. Винаги когато не може да ме изпрати до нас иска да му звънна като се прибера. Познавам приятелите му както и той моите.

Въпроса ми е имаме ли нещо повече от странна отворена връзка или трябва да си поговорим сериозно за това и въобще имаме ли бъдеще заедно?

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *