Забивката свършва в леглото, леглото – с връзка?

Житейска философия на всеки себеуважаващ се ерген е редовен one night stand с различни секси девойки по купони, дискотеки, партита.

Секс за една нощ

Схемата е ясна и проста: качествен флирт, бурна нощ и ne-e-ext. Прост и хубав живот. Грешките са сведени до минимум: гаджето да не се върже на изтърканата вече схема, която обикновено минава безпроблемно, или да се появи някой дебеловрат Ам-гъл, който да приложи силов петобой върху теб. Всичко на всичко, продължителността не трае повече от 24 часа – от подготовка на партито през флирта и секса до ловкото измъкване на сутринта. Номерът е минавал и при мен – разгорещяване на дансинга, чаша-две концентрат и работата е готова. Ако хижата е на майната си – всичко си остава там и спомените дори не стигат до София. Чисти сметки, добри приятели.

In a relationship

Другата схема е да гониш гаджето, което трябва да топли леглото ти в продължение на години. Там нещата стоят другояче: започва едно преценяване на ценности и идеали, какво точно се търси и коя е подходящата жертва, която да издържим, че и тя да ни издържи толкова време. Повечето заблудени самци минават и през дългата процедура: запознанство, телефонни разговори, среща, телефон, телефон, среща, среща, среща… пътуване насам-натам, глезене… белким накрая станат нещата. Целият този процес включва опознаване и синхронизиране на сходни гледни точки. Съпоставката вариант 1 с вариант 2 е: “Има ли дупка – е злато” срещу “Грешката сега – грешка цял живот”. Бая различни подходи.

А к’во пра’им, ако съчетаем двете идеи?

Вчера ми пуснаха мухата – мой човек, който заби гаджето на купон, остана в нейната стая… И така до сега. 3 години и 2 месеца по-късно. Чукането за една вечер се оказа периодично тунинговане на мацката и съвместен живот в момента. Яко, а? Първите месеци нещата бяха като след ураган в Щатите – неразбория, хаос, никой няма идея каква порода е другият. Скоро парченцата от пъзела си застанаха на мястото и паснаха като картина на стената. Ново усещане, което пробваха двамата, е връзка без никакви очаквания. Просто дълъг и нестабилен флирт с редовен секс, който се оказа далеч по-стабилен от всички премерени и изчислени комбинации на зодии, темперамент, начин на живот, социално положение, религиозен статус и какво ли още не. Безсмислено. И същевременно ключ към палатката на съвместното съжителство.

Следващия път, когато се събудя до човек, с който съм прекарал чудесно вечерта и нощта, това няма да е последният път, когато се срещаме. Случайни срещи няма. It is by chance that we met, by choice that we became friends.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *