Самотен и отчаян

Аз съм 23 годишно момче, което от много дълго време няма никакво самочувствие за нищо. Загубих вяра във всичко и най-вече в себе си. Нямам никаква надежда да се оправя. От 4-5 години си нямам половинка! Жените ми се възхищават, но само като на добрия приятел или като на по-голям батко.

Не съм странник, а напротив - аз съм човек с голямо чувство за хумор и голям веселяк! Много интелигентен и чувствителен, но така и не ме харесват жените. Не мисля, че съм отвратително грозен, има и много по-грозни от мен, които нямат никакви проблеми с жените.

Не обичам да нахалствам, не съм упорит с жените. Мразя да се моля на някоя да излезе с мен, мразя да бъда наглия тип. Открит човек съм, не играя някакви игрички, не използвам хората, не лъжа! Винаги мисля за чувствата на другите, винаги се съобразявам с тях!

Не умея да наранявам, винаги жаля хората и помагам, но така и никой не гледа на мен като на потенциална половинка! Не знам какво да променя в себе си, как да се държа с жените. От 4-5 години съм сам и ми е много тежко.

Сякаш имам някакво проклятие - като си харесам някоя или е заета или гледа на мен като на приятел. Чувствам се сам и безпомощен и много жалък, грозен! Не знам как да постъпя какво да променя! Не ми остана грам самочувствие!

Очаквам вашите безценни съвети приятели! Благодаря ви предварително!

социални мрежи

6 мнения за “Самотен и отчаян

  1. Според това което ти описа че си и аз дет съм момче бих те вкарал в раздел приятели 😀

    Това как изглеждаш няма нищо общо с мацката която забиваш.
    Това дали си има приятел няма нищо общо със ситуацията
    Това че имаш ниско самочувствие и че ти пука Е СИТУАЦИЯТА!

    Давай малко по неглиже (don’t give a fuck) и бъди нагъл, визпитано-вулгарен, диретен, нежно-груб и ти гарантирам че ако го направиш правилно от раз ще боцнеш някоя!

  2. Човек, просто трябва да промениш начина си на мислене! Трябва да си повярваш сам, че всичко ще се оправи и то ще се оправи, повярвай ми.

  3. Ключът е в теб!! И все пак нали знаеш че, надеждата умира последнa. Вяра ти трябва, вяра и голяма доза надежда.

  4. По това, което казваш, има само 1 нещо, което смятам за грешно. Мисленето ти. Ако нямаш самочувствие, няма как да стане. Мацките усещат такива работи! Набий си в главата, че си супер и точка! Но не заради тях! Заради себе си! Защото СИ такъв!

    Късмет.

  5. Пич, напомняш ми на мен самия, като бях на 14 (сега съм на 18). Много е неприятно, знам. Ама както всички ти казват, трябва да си промениш мисленето. Честно казано не знам какъв си и защо нямаш самочувствие, но определено в това ти е грешката. Ако кажеш на какво се дължи ниското ти самочувствие може би ще ти бъда полезен с някакъв по-конкретен съвет.

    От това, което си написал горе, смея да кажа, че си твърде, мил, та направо леко женствен. Как така гледаш да жалиш хората?! Ти тях жалиш, а после страдаш. Бъди по-груб, не грубиян, а просто малко по-твърдо се дръж, като мъж. Жените не обичат нахалните, но нито и тези, които се отказват без бой.

    Сега ще ти дам един пример на нещо,което на мен личо много ми помогна. Обличаш се готино и отиваш пред огледалото у вас и почваш да си повтаряш, на ум или гласно, колко си готин, колко си хубав, какъв пич си итн. После излизаш на разходка, ходиш изправен, гледаш напред и като минаваш покрай някви готини пички ги гледай в очите, усмихни им се. Ще видиш, че 80% от тях ще ти се усмихнат също.

    В никакъв случай не се дръж мило и не показвай директно чувствата си към момиче, което харесваш,защото тя иначе просто ще загби интерес. Момичетата обичат игрите, за това се дръж малко по-недостъпно. Ако тя също те харесва, това ще я накра да те иска все повече и повече.

  6. Ами… ще опитам по този начин. Ще оставя e-mail адрес с огромно съмнение дали някога той ще попадне пред очите ти и ти ще склониш да напишеш някой друг ред, но ще опитам – aurora_aleks@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *