Тя си има сериозен приятел

Здравейте! Първо да се извиня, ако допускам някакви правописни грешки и после искам да се извиня, ако повтарям темата, но мисля, че ситуацията е малко по-особена.

Предисторията! Аз съм момче на почти 23, което си има сериозна приятелка, с която отношенията ни бяха малко особени, но все пак бяхме заедно 2 години, което не е малко време. Работя в един хотел в "голямото село" и там съм сервитьор. Хотела е големичък и работят доста хора там, а в нашият отдел идват и външни хора, но за това ще стане дума по-долу.

Всичко си вървеше ОК. Ходех си на работа, виждах се всеки ден с много и различни хора и това ме забавлява. Аз обичам работата си като цяло. Един ден обаче отидох да дам поредната нощна смяна в рум-сервиза и забелязах, че има голямо мероприятие в голямата банкетна зала, с което хотела разполага. Отидох да видя какво правят колегите как са и т.н. Забелязах нови лица и се поинтересувах какви са те там.

Оказа се, че са поредната група която е решила да си кара стажа в хотела и това беше нормално за всички. Хора идваха и си тръгваха по всяко време там. Влязох в залата да видя какво става там и изведнъж пред мен забелязах две девойки (вероятно от новата група). Нещо в ляво ме сви и изтръпнах целият при видът на едната, тя беше толкова красива, че в първият момент се зачудих какво ми става. После се поокопитих и реших да продължа работната вечер, мислейки как да се завъртя около онази малка и красива девойка. Нещата си се получиха от само себе си и успях да се запозная с нея и да й взема ФБ.

Във ФБ започнаха едни игри, едни зарибявки, но се оказа, че и тя си има приятел и то сериозен при това. Ходят от 3 години само, че има една подробност. Той живее в родният си град, където и тя си ходи доста често, а тя по принцип си живее в София. Т.е. искам да кажа, че не се виждат често и реших, че това ми е от голяма полза.

Освен, че се засичахме на работа започнахме да излизаме и навън започнахме едни любовни смс-и (след тях се стигна до раздялата с моята приятелка, за която мацката вече знаеше, тъй като и тя идваше да работи от време на време в хотела), започнахме да се крием по коридорите и да се натискаме и беше много яко, но впоследствие спряхме да ги правим тия неща, защото беше опасно.

Започнахме да излизаме навън, да си говорим как имаме чувства един към друг, но и двамата решихме, че до секс няма да се стигне скоро, тъй като тя като начало не иска да изневерява на приятеля си, а аз просто съм бил в положението на приятеля й (с тази разлика, че в последствие разбрах за изневярата от бившата ми приятелка, но там историята е много дълга и широка) и не исках да ставам като онзи измекяр, който е помогнал за слагането на моите рога.

Проблема идва от тук, че аз съм много влюбен в момента, а не мога да искам от нея да се раздели с приятеля си, тъй като първо аз след около месец пътувам за чужбина за около 4-5 месеца и второ искам тя сама да си прецени нещата и да реши какво иска. Обаче вътрешно адски много се самоизяждам за това положение, в което се намирам в момента и не знам сега какво да правя. Не знам и тя какво си мисли и какво точно иска от мен. Супер объркан съм и имам нужда от малко страничен поглед и малко съвети, за да знам какво точно да правя.

Извинявайте, ако на някой това не му се струва интересно, но аз имам проблем, за който приближените ми не могат да ми помогнат, затова се обръщам към вас.

споделяне във facebook

3 мнения за “Тя си има сериозен приятел

  1. Първо искам да започна с това, че приятеля й ти е най – малкия проблем. Щом ги е направила тия неща с тебе е ясно, че там нещата вървят към разсъхване… Въпросът е, че при момичетата много често има една фаза след раздяла с бившия,при която веднага му намират заместител, който да ги забавлява, разведрява и тн. И в момента в който нещата почнат да стават сериозни бият отбой с номера за “ да си останем само приятели“. Аз мисля, че не си заслужава да си зарежеш ходенето в чужбина и да ти се случи нещо такова… Тя с приятеля си ще се раздели независимо дали ти си тук или където и да било. Но при положение, че се връщаш след 4-5 месеца това може да се окаже дори и в твой плюс. Тамън през това време тя ще има време да се раздели с приятеля й, да осмисли ситуацията, а ти през това време ще се интересуваш какво става с нея от разстояние. Единственият риск, който съществува е да не се появи някой друг „заместител“ през това време 😉 Успех 🙂

  2. Само ми кажи какво значи това “ нo и двaмaтa peшиxмe, чe дo ceĸc нямa дa ce cтигнe cĸopo, тъй ĸaтo тя ĸaтo нaчaлo нe иcĸa дa изнeвepявa нa пpиятeля cи, a aз пpocтo cъм бил в пoлoжeниeтo нa пpиятeля й“
    С една дума натискането за нея не е изневяра така ли ?
    Благодаря предварително.

  3. Първо отиването ти в чужбина е лично твое решение и живота си е твой и не трябва да се влиае от фраразата „влюбен съм“. 🙂 Второ… „а не мога да искам от нея да се раздели с приятеля си“ … няма такива работи! Когато има химия и магия няма такова да искаш или не искаш, тя просто го зарязва и избира теб. Лута ли се и ако си резерва забрави да излезеш сух от езерото. Живота е един и не може сега да й угаждаш на глупостите. Трето тия работи със фейсбук и скайп вяра им нямай 🙂 жените са емоционални същества и са като електрически котлон бавно загравят и точно фейсбука и скайпа са сресдство да стигнеш до душата й, но в крайна сметка за да имаш успех всичко опира до очи в очи и да да успееш да я докоснеш и не само в душата 🙂 Млад си още, мисли трезво! Една жена или е стеб или не е…! Давай всичко за нея, но не жертвай собствения си жовот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *