Всичко е наред и си въобразявам или трябва да се стегна?

Предистория:

На 21 съм, тя е 22. До сега като цяло съм бил само веднъж с по-млада от мен. Запознахме се един уикенд преди около месец и половина. Още на следващия уикенд се видяхме и естествено се целувахме. Можем да се виждаме само през почивните дни, защото сме от различни градове (на 90 км. разстояние).

След първият уикенд не се виждахме 3 седмици (така се случи просто) и аз супер много се филмирах, но всичко беше окей. Не сме го правили още. Този уикенд също нямаше как да се видим и мисля (но може би само си въобразявам), че нещата отслабват.

Проблемът:

По природа съм си шегаджия и 95% от нещата, за които си говорим, ги обръщам на шеги (но мога да бъда и сериозен 😀 ). И до сега е работело винаги добре. Много често украсявам шегите, защото имам изключително развинтена фантазия.

Само че, изглежда тази мадама някой път ѝ идва в повече. Тогава намирам други по-нормални теми за разговор, обаче и в единият и в другият случай тя не отговаря дълго. Не започва нови теми, все трябва аз да се старая. Ако не ѝ пиша аз пръв, обаче все ще ми напише "здравей" или "оох, тръгвам си чак сега от работа :(".

Не ми харесва това, че повечето време само в чата общуваме, но няма как иначе. Има голямо чувство за хумор, но доста пъти не се усещат емоциите - знаете как е през чата... просто емотиконки. Като сме заедно обаче (например ходихме с приятели миналия уикенд в друг град) и всичко е наред. Не се гушкаме и "държим за ръчички" постоянно, но аз не го харесвам това и без това.

Та, проблемът ми е, че понякога не знам дали прекалявам с "шегите". Не искам само аз да почвам новите теми винаги. Обичам да споделям, но обичам и да бъде споделяно с мен, а тя очевидно не го прави... Ах, този проклет чат! 😀

Питането ми е:

Дали да съм по-спокоен и просто да не ѝ обръщам толкова внимание, или да се опитам да съм по-сериозен (но тогава няма да съм себе си...) ? Някакви други насоки, ако имате, дори да не отговарят конкретно на въпросът ми, са добре дошли.

П.С. тя е огън момиче... бразилка е... 😀

сподели ме

Едно мнение за “Всичко е наред и си въобразявам или трябва да се стегна?

  1. Приятельо! Искрено се надявам всичко да се нареди ,но така като чета и ми изникват много сходни ситуации в главата ,всързани с моят живот.Така де , ясно е ,че опитваш по всякакъв начин да и се харесаш и да я впечатлиш , но тя проявява някаква пасивност.В такъв случай като излезете изкарайте си една хубава вечер и като я изпратиш до утях, само я прегърни без да я целуваш! и си тръгни измисли го как ще го направиш.След това спри да пишеш … прехварли и топката по този начин и ако тя е заинтересована ще види ,че нещо не е наред и ако започне да те разпитва значи има някакви намерения , ако въобще не ти пише … преглътни тази тежка буца и продължи напред… жени многоо. Е поне аз така бих постъпил всичко е в твоите ръце !!! Успех … и не го мисли много защото иначе ще изглежда неестествено. 🙂 Поздрави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *