Условия за ползване

1. Собствениците на сайта не носят никаква отговорност за съдържанието в него. Статиите се пишат от външни за сайта сътрудници (потребители). Спрямо тези условия, те са предупредени, че са задължени съдържанието да отговаря на определени норми и да поставят връзка към оригинала, ако същото такова е копирано от друг източник.

2. Потребителите на сайта са задължени да не публикуват съдържание, нарушаващо по какъвто и да е начин законите на Република България. Ако съдържанието е копирано от друг източник, то потребителят трябва задължително да го спомене в края на материала. Това са правилата по подразбиране на Creative Commons BY NC SA лиценза. Спрямо него и законодателството, всеки може да копира каквото и да е в Интернет, стига да посочи оригинала по начин, по който авторът на същия е определил.

3. Не се толерират каквато и да е форма на СПАМ при коментарите и статиите, заядливи публикации и коментари, накърняващи репутацията на трети лица, или правещи антиреклама на определена марка. Нашите администратори следят за подобна активност и своевременно премахват подобно съдържание. Запазваме си правото да не публикуваме статии и коментари, по наша преценка, дори да не нарушават горепосочените основни правила.

4. Модераторите към сайта са външни сътрудници. Те са потребители с завишени права, доказали се в обществото на сайта. Важно е да се подчертае, че модераторът, въпреки правата си, също се води със статут на "потребител" и за него важат същите права, както за потребителите. Тоест, собствениците на сайта не носим отговорност за действията на модераторите под каквато и да е форма.

5. Съдържанието на този сайт се лицензира под закона за защита на съдържанието и авторското право. Ако ще копирате текст от тук, трябва задължително да ни споменете като източник и да сложите реална връзка към този сайт или към съответната публикация. Ако ще се публикува в печатна форма, трябва да посочите като автор адреса на този сайт: "www.lover-bg.com".

6. За съдържание, публикувано при нас, което не е наша собственост, важат правилата, определени от неговия оригинален автор и/или първоизточник. Същият е споменат в края на всяка статия от сайта. Не носим отговорност за неспазването на правилата при копиране на съдържание, което не е наша собственост. Чрез този документ всички потребители са инструктирани как да споменават автора.

7. Авторът на всеки материал дава съгласието си той да бъде публикуван в публичното Интернет пространство за неограничен период от време, след съответната редакция и одобрение. Не се приемат молби за отстраняване на вече публикувани материали в последствие! Всяка публикация, дори да не е актуална, заедно с присъщите ѝ коментари предоставя информация, която може да е полезна за новите потребители.

8. Всички данни за регистрирани потребители са конфиденциални и няма да бъдат предоставяни на трети лица без съдебна заповед.