Един начин да закараш момичето в леглото

Вече на няколко пъти споменах за котвата. Сега ще ти обясня още един метод, който много вероятно да закара жената в леглото ти още на първата среща. Помоли дамата да си спомни за най-интересното, вълнуващо и радостно преживяване в последно време.

Когато произнасяш думата "интересно", понижи гласа си и му придай еротична окраска (подробности за това как да си правиш гласа по-еротичен ще бъде обяснено в следващите статии на този сайт).

В девет от десет случая жената си спомня еротични преживявания.

Ако твоята дама те попита защо е необходимо това, кажи й, че искаш да й предложиш една увлекателна игра, за която трябва добро въображение и специфична женска памет и чувства. Когато започне да си спомня, помоли я за минута да си затвори очите.

След това я помоли да си припомни това, което тя е виждала, чувала, чувствала в тялото си. Докато си спомня, наблюдавай за измененията на лицето й, дишането и позата й. Най-вероятно е лицето й леко да порозовее, дишането да стане по-бързо и повърхностно.

Или обратно - по-бавно и дълбоко, долната устна леко да увеличи големината си и да се отпусне, тялото да се размекне. В този момент твоето момиче отново ще преживява в себе си всички тези приятни еротични чувства, които е изпитвала, когато реално е била в тази еротична ситуация.

Докато тя прави това, помоли я в този момент, когато нейните спомени, усещания или чувства достигнат кулминацията си, да ти даде знак с пръст. Когато тя протегне пръста си, хвани ръката й, леко я притисни и кажи: "Добре".

Постарай се да го направиш два пъти.

После я помоли да не мисли за нищо, просто да се отпусне и да остане със затворени очи. Протегни ръка и леко стисни пръстите точно по същия начин, по който си го направил първия път, докосни същото място и със същата интензивност) и кажи: "Добре".

Ако си го направил правилно, то при жената ще се появят същите тези еротични преживявания (а вие ще можете да наблюдавате същите тези външни прояви на тези преживявания), както в момента, в който си стиснал пръстите й за първи път.

Сега го използвай. Върни се към обичайния си разговор, а след няколко минути стисни пръстите й, включвайки отново котвата. При това я гледай право в очите, усмихвай се, но не пускай пръстите й. Дръж ръката й до момента, до който сам смяташ, че е нужно.

Сега ти имаш оръжие, което можеш да използваш по всяко време в останалата част на вечерта. След известно време, когато вече си насаме с нея у дома, може отново да я погледнеш и разбиращо да се усмихнеш. Ако тя поиска обяснение на твоето поведение, просто леко стисни пръстите й и кажи: "Добре".

И когато тя отново попадне в еротична възбуда, с едната ръка продължавай да държиш пръстите й, а другата се надявам да знаеш как да използваш. Практикувай известно време постановката на "котвата". Не се самозаблуждавай - това изисква практика. Но след известно време сам ще разбереш, малко са нещата, които действат така добре!

Това, което е особено хубаво в тези две техники е, че не е необходимо да си уговаряш специална среща. Можеш да поканиш момиче, с което току-що си се запознал на невинна чаша кафе, а след 15 минути тя да е готова да прави секс с теб. Защо да губиш време?

Източник: lover.ru

споделяне в социални мрежи

27 мнения за “Един начин да закараш момичето в леглото

 1. Това е култова статия. Методът наистина е добър и като се замисля се сещам, че съм го използвал несъзнателно при някои мои свалки. Говоря за изграждането на еротична картина в ума на жената с цел да я възбудя. Много чко…

 2. вий сте уникални.
  Ако една жена е съгласна с тази игра, то значи вече е готова за секс. За какво са всичките тези глупости.

 3. Аз съм жена и определено не бих поддала на метод като този и то на 1-ва среща. Четох и други от статийте въобще съгласувани ли са с женско мнение, защото има мега глупави неща. И, защо изобщо е сайта и всичките съвети, за да киснете вътре по час час и половина вместо да излезете с момичето и да си деиствате по задачите. Малко спонтанност няма да е излишна вместо куп чужди съвети от непознати. 😉

 4. Има много момчета, които се стесняват и им трябва стимул и съвети, за да имат мечтаното от тях момиче. Не е чак толкова лесно, колкото Ви е лесно на Вас жените. Щом получаваме благодарствени писма, значи някои има полза от нас.

 5. Lover с какво ни е по лесно на нас жените?

 6. Най-малкото с това, че традиционно мъжът сваля жената. Е то напоследък е модерно обратното де… ама нищо 😉

 7. Именно след като вие сте решили, че е модерно жените да свалят кое ни е лесното на нас? Лесно да си харесам някои от масата гейове, лигльовци и стеснителни и срамежливи? А стеснителността и срамуването не беше ли приоритет на жените? В днешно време мъжкия инстинкт взе да изчезва, не мислиш ли 🙁 .

 8. Не е редно да се слагат хората под общ знаменател. Еднакво „трудно“ е и за двата пола – надявам се с това да се съгласиш. А, че повечето мъже са вече гейове, а жени – курви, за това съм напълно съгласен. Мотото ни лека полека ще се превърне в това „как да си хванеш свястна приятелка“, защото приятелка вече е прекалено лесно да си хванеш.

 9. Отвори се темата :). Определено съм съгласна :). Стигна се до консенсус :D. А за как да си хванеш свястна приятелка – Незнам! 🙁 Същото важи и за как да си хванеш въобще приятел или защо свестните момчета са с така наречените „парцали“. Почвам да се запитвам трябва ли на челото ми да пише думата с „к“ за да има някое наистина адекватно момче интерес към мен или трябва да се задоволявам с абсолютните идиоти.А за темата „трябва ли да продължавам да се боря за любовта си “ – но Love is Gone. 😉

 10. Бъдете просто себе си и се лигавете повече. Жените си падат по разлигавени момчета. При мен се лепят като мухи на мед.

 11. Е не всички момичета но при повечето е в плюс 🙂 пък и на кого му е излишно малко повече смях 🙂 .

 12. Вие сте ебати глупаците. И преди съм се възмущавала от мъжката глупост, но този път направо ме потресохте. Това е сайт за недорасли ебачи, които си нямат своя собствена стратегия за живота, а чакат на заучени фрази и методи. Явно трябва да сте много закъсали за да опрете до това. А и така най-мнаго да ви се върже кварталната курва, но не и някоя красива и интелигентна жена.

 13. Я по-спокойно , момичета :> Евала на Lover , че си е направил труда да го напише това 😉 Бате , не ги слушай ;>

 14. Това е най- готиния сайт който съм срещал. Прочетох доста статии. В досегашния си опит с жените имам някои ситуации, описани тук, които напълно съвпадат. Искам да поздравя хората създали тоя сайт. За финал ще споделя моята философия за мъжете и жените: МЪЖЪТ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА Е ХИЩНИК. Така че мили, нежни и превъзходни , осмелили се да навлязат в мъжкото пространство, дами, СТРАХУВАЙТЕ СЕ!

 15. @leo – Благодарим за добрите думи! Радваме се, че сме полезни, това и целим 🙂

 16. С какво точно сте полезни? Да си давате сваляшки съветчета? Всеки човек е различен! Това, което можете вие, друг не го може и обратното. Карайте по вашите методи! Защо трябва да има някаква рецепта? Бъдете уникални! Търсете сами решение на проблемите и не разчитайте на другите около вас! ХИЩНИЦИ-друг път! Не сте горди хищници, а тъпи плячкатори! Има, но са много малко истинските мъже-победители! И точно те ще имат истинска жена до себе си, а за вас ще останат тези дето и сега ви се вържат без много трикове!

 17. Lover,извинявам се от името на жените,изказали се във Вашия сайт. Не се учудвам,че някои вечно са сами,вечно ги изоставят и вечно са неудовлетворени в любовта и секса.Сайтът Ви е чудесен.Продължавайте да давате Вашите съвети,защото винаги има нуждаещи се от тях. Иначе нямаше да съществуват и сексолозите,нали? Ако ми позволите,бих дала и аз своя съвет като жена към мъжете-бъдете по-самоуверени,но не прекалявайте със самохвалството,бъдете естествени,игриви и по-постоянни в чувствата си.Вярно,че за да се задържат по-дълго време чувствата на един мъж,това зависи и от жената.Така че, няма да е зле да напишете съвети и към жените,защото всичко зависи от нас-от първия поглед,хвърлила „неволно“към мъжа,за да му привлече вниманието, до поддържането на стойностна продължителна връзка.

 18. Въпреки че не съм съгласенс накои от нещата в статиите ще кажа, че сайта е полезен. Ако човек не следва дословно указанията, а вникне между редовете и прозре как точно се въздейства върху някого, най-вече на база собствения си опит в общуването с хората и собствената проницателност. Тогава би могъл сам да използва тези похвати според времето и мястото по адекватен, различно интерепретиран от него начин.

 19. На мене ми се струва, от четящите тука предимно жените взимат всичко буквално.

 20. Но все пак, приемането на съветите буквално наистина не е добре 🙂 Важно е да се вникне в идеята , а идеята е да бъдем самоуверени … разбира се ясно е, че няма как да си кажем внезано, от днес ще бъде самоуверен ако всъщост страдаме от комплекси! Затова в началото трябва да се играе … и малко по малко става с времето. Мисля че за тези които нямат проблем с четенето на английски, този сайт ще е полезен: http://fastseduction.com/

 21. този сайт е уникален сам по себе си- и наистина олицетворява как трабва да бъде държанието на 1 сваляч евалата ви правя и на Lover и на Casanova

 22. Абе статията е добра но Любовнико щом искаш да я вкараш за пръв път в леглото с тази тактика еротичните и спомени ще са свързани с дръг.Така не рискуваш ли да си вкараш автогол-да си спомни колко много го е обичала,колко хубаво и е било с него и така да види единственият ти дефект-че ти не си той 🙂 Или рискуваш да я натъжиш.Според мен е по-добре да и говориш леки еротични неща но за предпочитане да участваш ти не бившият и приятел 😉

 23. zdravka76 потвърждава
  повечето статии, които предоставят определени тактики и стратегии .. тя иска –
  ‘ (, a тъпи плячĸaтopи! Имa, нo ca мнoгo мaлĸo иcтинcĸитe мъжe-пoбeдитeли! И тoчнo тe щe имaт иcтинcĸa жeнa дo ceбe cи,) “

  просто победител ALFA (не се интересува от характера като цяло) както твърдят статиите така че манипулацията му е майката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *