Как да я накарате да се чувства като принцеса

Имате прекрасна дълготрайна връзка с момичето на мечтите си и искате да я изненадате, или пък да разнообразите ежедневието на семейния живот? А може би просто да впечатлите новата изгора - ето няколко елементарни идейки, които разтапят женското сърце (и почти всички скрупули) и правят и двама ви щастливи.

1. Home Party - Изтъркано, но ефективно. Измолвате шефа да ви пусне два часа по рано от работа, прибирате се и спретвате една страхотна вечер. Не се хвърляйте да готвите - яденето така или иначе ще изстине. Първо малко подредба и почистване (момичетата не обичат бъркотията) - поръчайте пица и бутилка вино.

След това можете да се заемете с украсата на къщата - разпръснете ароматни свещи и пръчици навсякъде (тук важи правилото, колкото повече - толкова повече). Не забравяйте почистването! Сега е момента да напълните ваната и да изключите всички мобилни телефони. Остава само да посрещнете приятелката си (по хавлия) и да си подарите взаимно една отпускаща и изпълнена с нежност вечер, която сигурна съм, ще е и доста гореща.

2. Нощен Пикник - Семпло, но запомнящо се. Weekend-a-дни за почивка и отмора, който по принцип прекарваме на канапето или в леглото. Жените гледат сериали или четат книги за диети. Ето една освежаваща идея за летните горещини. Няма значение дали сте в някой от големите градове или по малките селца - наблизо винаги може да се намери някоя спретната горичка или полянка.

Пригответе няколко чаршафа, плодове, вода и заредете акумулатора на колата. Извикайте приятелката си под предлог, че отивате до супер-маркета и карайте право към избраното от вас място (колкото и упорито да ви накара да издадете крайната цел на пътуването, запазете я в таина). Сега сте сред природата - без тв, радио, Интернет и книжки за диети.

Имате цяла нощ да си говорите, да си припомняте стари моменти, да се борите с комарите и бубите и да се любувате на звездите. Гарантирам ви, че когато се приберете на сутринта (макар и нахапани и мръсни), ще сте по близки от всякога, а приятелката ви ще разказва с гордост "А ти знаеш ли Гошо каква изненада ми спретна... това си е той моя мъж", пред завистливо слушащите приятелки.

3. Стил Холивуд - Имате специален повод, който искате да отпразнувате подобаващо, зарежете скъпите подаръци и подарете незабравима емоция. Приберете се преди приятелката си, извадете стрия костюм от дъното на гардероба и се захващайте за работа. Ще са ви нужни няколко писъмца. Купете кутия шоколадови бонбони и оставете първото си послание до нея: "Облечи си синята рокля и високите обувки, и си направи косата по онзи страхотен начин, който толкова харесвам".

Поръчайте цветя по куриер, които да пристигнат около час и половина след прибирането на любимата ви. С тях пристига и второто ви послание: "Хвани такси и ела на Пиротска и Ботев номер... в 9ч аса", например. Разбира се, запазили сте малка усамотена масичка в ресторант и предварително сте избрали менюто. Поръчайте на обслужващият ви сервитьор да поднесе на партньорката ви роза и последното ви послание: "За най-красивата дама". Сега е моментът да се появите и вие - принцът на бял кон ряпа да яде пред това, което сте в нейните очи.

Това, разбира се, са само няколко идеи, които споделям от личен опит. Вие, сигурна съм, имате още стотици такива, въртящи се в главата ви. Не се страхувайте да експериментирате - това е един прекрасен начин да заздравите отношенията си и да си подарите нежност и хубави моменти.

Успех!

П.С: Споделяйте и вашите преживявания, винаги е приятно (пък и полезно) да научиш нещичко.

сподели бутон

Едно мнение за “Как да я накарате да се чувства като принцеса

  1. „…принцът на бял кон ряпа да яде пред това, което сте в нейните очи.“ ахахахаахахахаххахахаахаха, кефиш ме авторе!!! 🙂 …освен това си и ужасно прав! 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *