Шаблони за жени при съблазняване на мъже

"Колко е часът?". Той сигурно ще каже точно време. Само не забравяй преди това да си свалиш часовника. Иначе ще изглежда глупаво. Ако разговорът не се е завързал, то ти можеш да добавиш: "Аз просто исках да разбера точно времето, когато срещнах своето щастие".

"Никога ли не сме се срещали преди?". Болшинството реагират на този въпрос отрицателно, тъй като даденото заявление означава: аз имам най-малкото един двойник или стандартна външност? В случай, че той попита: "Къде?" е по-добре да го удариш на шега. Можеш да отговориш, например: "В моите мечти".

Тънко подмазване: "Ако твоите родители не се бяха срещнали, аз щях да бъда най-нещастното момиче на Земята". Ако не лапне въдицата - той е бунак.

"Здравей, Как е?". Стандартен отговор: "Добре". "Аз попитах как е, а не как изглеждаш!" Ако той има чувство за хумор и не е задръстеняк, то ти е провървяло.

"Не те ли заболяха краката?". Неговата реакция: "Не, а защо питаш?". "През цялото време не излизаш от главата ми". Ако той е реагирал нормално, то ти си на половината път до успеха.

А ето това не трябва: "Ти много ми напомняш на някого". Ако ти провърви, обекта на ухажване ще го пропусне това покрай ушите си и просто ще продължава дружелюбно да се усмихва. Запомни: мъжете не обичат сравненията.

"Знаеш ли кой би изглеждал добре до теб?... Аз!" Не се надценявай. Ако ти не си му по вкуса, то вашите отношения могат да приключат още преди да са започнали. Ако заедно сте се озовали под дъжда: "Какво ще кажеш за това да отидем до вкъщи и да свалиш от себе си тези мокри неща?" Може и да си окачиш табелка "Разпродажба на евтини изделия". Ти се показваш не в добра светлина. Ако той приеме твоето предложение, то ти можеш да станеш за него само мимолетно увлечение. Мъжете не обичат леснодостъпните жени.

"Ти вярваш ли в любовта от пръв поглед или да вляза още веднъж?". Нелош ход. Който не рискува, той не печели.

"Ощипи ме, за да знам, че не спя. Току-що срещнах мъжа на своите мечти" Ако той е реагирал положително, всичко е О.К. Ако ли не, можеш да кажеш, че мъжа на твоите мечти стои на другата страна на улицата, а той е необходим само за да разсее съмненията.

На улицата: "Нищо ли не си забравил?". Той: "Какво?". - "Мен". Ако той не бърза, то задължително ще ти даде номера на своя телефон.

spodelime.com

13 мнения за “Шаблони за жени при съблазняване на мъже

  1. Тези „закачки“ са доста „агресивни“.НИКОГА не ми се е случвало нещо подобно….на вас?

  2. Аз не знам кой мъж би реагирал положително на „Ощипи ме, за да знам, че не спя. Току-що срещнах мъжа на своите мечти.“
    И изобщо какво значи положителна реакция в този случай? – Да те вземе на ръце и да те пренесе през прага на къщата си, предлагайки ти брак? Изобщо положително би било, ако и след тази реплика, продължи да ти казва здрасти. В най-най-добрия случай може да е в добро настроение и просто да си каже, че си безобидна откачалка и не е нужно да кара майка си с връзките си в полицията да изисква ограничителна заповед.

    Не, сериозно. Не знам с какъв тон трябва да бъде казано, не си представям да го кажа, не си представям да се вържа на мъж, който ми го каже на мен…

    Любопитно ми е, след като отговорите на въпроса на Ivanov.P, да ми кажете дали бихте излизали с момиче, което ви заговори така?

  3. Ми случвало си да ме заговорят некви мацки с някои подбни лафове,но аз ли ги питам по обстойно за кво ме питат или си викам че загорели кат каубойски тигани.Ще е хубаво в бъдеще наистина да мометата да ни свалят в повече инъче лафовте много ме кефят тарикатски и директни.

  4. Lover, шаблоните ми бяха забавни, но реално погледнато за българския мъж това е доста агресивно. Вие имате нежни души! Жената винаги намира пътя до леглото на пожелания партньор :), не е нужна агресия.
    Всички сме станали много мнителни и подобна закачка може да се разтълкува погрешно.

  5. Някои жени харесват жени със самочувствие, а в случая „агресията“ демонстрира добро такова.. проблем вече е, ако е без покритие.. 🙂

  6. E тея фрази определено не са подходящи и според мен,и само някое AFC би им се зарадвало.
    лично мен по ме привличат жени който правят 1 крачка напред,1 назад (мъжа е този който трябва да прави крачките,той е ловеца,жената е жерътвата).просто момичета нетрябва да е лесно,в никъкъв случаи,иначе интереса се губи.никои няма да иска на риболов рибите сами да влизат в кафата му.
    тоест само една дума вмъкната в изречението от рода на „слънце“ или „сладур“,или едно по-топло докосване,за разбиване на несигурноста в момчето,и показване на интерес е достатъчно.

  7. Мисля, че фразите, ако са преведени от някакви чужди източници, може би за там са си съвсем подходящи и на място… Това също е от значение. Не всички мъже и жени са с еднакво мислене и разбирания все пак. Ако в една култура еманципацията и равенството е на много високо ниво, мъжете са по-плахи, жените по-агресивни и си е съвсем прието и едните и другите да правят крачки, тогава може би тези реплики са приложими.
    Сигурна съм, че в една Финландия ще звучат по много по-различен начин от устата на жените и възприети от мъжете, от колкото у нас…

    Jelezen jelen, не мога да те разбера човек…Хем казваш, че жените напоследък започнали да се държат като мъже, били надути, агресивни, с много високо самочувствие и трябвало да бъдат по-женствени, тихи и кротки, хем сега тук пишеш – ще е хубаво жените да ни свалят повече… Как си представяш съчетани тези две неща?

  8. Jelezen jelen едно от най-интересните чувства е когато усетиш че момиче те сваля (а още повече ще си вдигнеш ранга и ако отначало се правиш че не обръщаш внимание,но това е друг въпрос).
    естесвено това няма да стане само като стоиш пасивно,и показвш нови дрехи-получава се с висока анергия,силен и уверен глас,самочувствие,слно чувство за комуникация със всеки и така.
    отделно момичетата показват доста повече интереса си към момчетата,но не са много тея които забелязват техните сигнали.
    P.S.

  9. Ами вижте сега хубаво е да пускат по някой комплимент,някоя друга тарикатска фраза ма да не се надуват в смисъл да не ме дразнят,а инък Жоре аз съм малко тъпо и просто момче и в повечето случаи немога да рзбера кога момичетата имат симпатии към мен.Не мога да им разбера сигналите а пък в повечето случаи нещо ми става и свивам сърмите трябва да дойде да си каже здравей така и така така и така инъче отде да разбера къде я сърби за да знам къде да я почешам.

  10. Георги, не че искам да се заяждам, но няма да е лошо да си оправиш правописа!Не знам изобщо дали имаш ред без грешка..
    Относно това, че само AFC би им се зарадвало…….. 😀 как стигна до тоя извод? Ако видиш много красива (сладка) жена, с хубаво тяло, добре облечена, общо взето с прекрасна визия и маниери и по начина по който се изказва си личи, че не говори глупости и е умна (колкото е съвместимо с жена това понятие..), мислиш ли, че няма да се зарадваш ако ти каже нещо такова по подобаващ начин.Това, че ти е казала нещо такова не означава, че вече е твоя.. по-скоро ти си АFC щом си мислиш, че е така.Тя ще ти каже нещо, ти ще си помислиш, че е твоя и след като тя се отдръпне и ти покаже, че не я заслужаваш (има много начини) кой е с по-ниският ранг? Тя дето ти го е казала и в последствие е създала голям атракшън ( да го кажем на твоя език ) или ти (тоя дето не може да я има?)
    Проблемът е там, че такова момиче няма да тръгне да казва нещо такова на теб : ) всичко най-хубаво ти пожелавам и да не мислиш така ограничено.. няма смисъл да ми пишеш, щото няма да ти отговоря после на неграмотния пост : )

  11. Според мен всички тия шаблони са адски шаблонни и ако някоя девойка ме заговори с такъв, демонстрирайки липса на всякаква оригиналност трябва да е мноу гоцка и засукана, че да и пусна… или да съм на сухо от доста време ;Р А и изобщо не е задължетелно да се прави на оригинална.

  12. Според мен тия т.нар. шаблони са не само изтъркани, а и абсолютна катастрофа. Във някой филм може и да се е получило, но в реалността нещата далеч не са такива.
    Jelezen jelen, ако ти не дадеш някакъв сигнал на дадено момиче, колкото и тя да те харесва ще си трае 1во. за да не се изложи, ако я отсвириш и 2ро. защото просто ние не сме големи почитателки на първата крачка, но не е изключено да я направим при поне малък интерес от ваша страна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *