Алогизъм в природата – Хубави жени с грозни мъже

Ако не ви се стори прекалено глупава темата, може да коментирате... би ми било интересно да погледна мненията ви.

Момче 1: Умен, забавен, мил, добър, романтичен, отракан, атлетичен, с хубава визия, съчетава хубавите качества от така наречените "добри" и "лоши" момчета. Също така и е доста талантлив и почти всичко му се отдава повече отколкото на останалите 🙂

Момче 2: Общо взето СМОТАН - затворен, срамежлив и неестествен (защото се опитва да изтъкне по глупави начини, които дори дете би разпознало), с не особено хубава визия и без елементарна поддръжка.

Интересното е, че по-голямата част от красивите момичета избират точно втория тип момчета... Имам теории

1. Всичко е заради парите.

2. Понеже е такъв си мисли, че не би й изневерил.

3. Все пак знаем славата на красивите жени, че не се славят с кой знай колко интелект... момичетата търсят някой като тях за да ги разбира и т.н. а той е достатъчно близо до тях по интелект?

4. Хванала си е такъв, за да мами... неща от сорта на това колко важен е характера и затова,че обича добротата в него и т.н., а общо взето той е само за да изпълнява детинските й, глупави прищявки.

5. Хванала е този, за да не е сама, докато чака своя принц...

6. Възможен е вид страх от такива момчета при някои момичета 🙂

Общо взето това са моите теории 🙂

П.С. надявам се, темата да ви се стори интересна 🙂

социално споделяне

42 мнения за “Алогизъм в природата – Хубави жени с грозни мъже

 1. Темата е много добра и адски актуална!

  В моя град, това явление се среща повече от често. Даже честно казано 100% от красивите жени ходят с олигофрени. Не ме е страх да ги наричам така – това са в реалния смисъл на думата тъпи, недоразвити и грозни същества, с които е трудно да прекараш и 5 минути.

  Но… красивите жени са при тях. Заради парите – до известна степен да. Но не можем да си обясним всичко само с парите. При голяма част от жените, парите не са фактор, но и при такива жени се среща явлението „ходи само с олигофрени“. Истината е някъде другаде…

  Моето обяснение е, че жените в България са адски комплексирани същества. Повярвайте ми, другаде такива животни – няма. За да избиват комплексите си, те се държат надменно, приказват глупости и ходят с възможно най-големия глупак, за да може да го командват.

  Точно така – имат нужда някого да командват. А един пич ще й тегли майната и българсите жени това много добре го знаят. Затова се хващат с олигофрени, защото им се качват на главата, харчат им парите (дори да са малко) и се чувстват много добре в този си свят.

  Вчера бях на събиране на нашата компания и се появи няква нова звезда, чернокоса, приятелка на едно друго момиче. На пръв поглед красива, но адски комплексирана и „проклета“. Внимание от мъжката страна – 0, нямаме толкова изпаднали, да се занимават с такава.

  И приятеля й постоянно звъни – къде си, защо си излязла? Скандали 30-40 минути и накрая оня цъфна. По тона му очаквах няква голяма мутра, а аз седях точно до тази чернокосата и си викам „сега ще ме бият“. Тя щото хубава и направена – аз затова очаквам мутра. А и по телефона много й викаше.

  И се появява някъв 16 годишен пикльо, ама смешен. С момчетата го качихме на х** си. Тъп, ама повече от нея. Викам си – ебати аномалиите стават. Да не говорим, че да следиш така приятелката си отстрани изглежда смешно. Оная му се навика, сърди се там… сцени и прочее и накрая се миряса.

  Ама си ходи с олигофрена – накрая го накара да й плати сметката, както и на приятелката й. Такива истории мога да Ви разправям до утре, но нямам много време за жалост 🙂

 2. и обратното важи!

  някой от приятелите ми са много свестни типове – добре поддържани външно, стабилен характер и добра душа … и излизат с пикли.

  казвам пикли за да не изпадам в крайни обиди. говоря за женски същества без грам култура и женственост.

  оня вика – влюбен съм, но след няколко месеца ходи прегърбен по улиците и му е трудно да се усмихва като ми дойде на гости с партньорката.

  имам примерно обяснение на това, на базата на личен опит:
  аз не съм голям красавец, но си ме харесват такъв – хилав и нервозен тип, но пък никога не бих посегнал на жена, а с конфликти имам опит от предразводните скандали на родителите ми… и ми се е случвало да откривам страашни разлики в поведението на жената преди да тръгнеш с нея и след това.
  1. красавица и половина, женствена, умна и отракана, с хубаво чувство за хумор -> се трансформира в злобно същество, в безкрайни капризи, дребнаво и с егоиъм по-дълбок от езерото байкал
  2. не толкова красива, но добричка и интелигентна, с култура и остроумие, такава дето с кеф да я покажеш на вашите -> започва да става социопат, ревнува от приятелите ти, изисква лекарска стерилност на платчето пред вратата и те спича ако кажеш „секс“, а не „любов“
  3. комбинации между гореизброените типове

  накрая винаги се опира до едно:
  аз: твърде много изискваш от мен, егоистично и истерично същество такова. поне да компенсираше с нещо като секс веднъж в месеца…
  тя: ти не ме обичаш. видях те как гледаше братовчедка ми. не излизаме достатъчно. дадох ти себе си и пак не ти стига…

  до сега най-ужасното, което са ми казвали е: „прекаляваш с вниманието и любовта си. успокой топката за имаме баланс.“

  и всичко това тръгва от въпроса: „красива/грозна е, но дали си струва“
  отговорът е: „пробвай“ 😉

 3. Всичко е на принципа проба/грешка. Не може да се съди само по външен вид. Вярно е, че и при мъжете се среща – нормално. Има и красиви мъже – комплексари.

  Трябва да си с един човек поне година, за да имаш бегла представа става ли или не.

 4. момчета, определението “ хубава жена“ е много субективно. когато придобие представа човек за това какви качества- физически, интелектуални и т.н. иска да притежава партньора му, картинката е различна за всеки и това е хубаво.
  Lover, изненада ме с коментара си… голяма емоция вложи. не смятам за нужно да защитавам жените, това е твоето мнение и твоя опит. сигурно имаш право … но като съвет към теб- дай си сметка кои жени са хубави за теб, не си създавай идеали. те не съществуват. има приближаващи се форми до твоя идеал :). мисля, че не толкова физическата красота са критерий за красива душа, колкото самото излъчване. поне за мен излъчването на човек е водещо, обикновено това отговоря и на физическа и духовна красота :).

 5. @Hubavelka – С много чувства е, защото пиша от името на много приятели. Всички сме на единодушно мнение, че това явление е факт и то много актуален факт в момента.

  Идеали нямам, идоли също. И за мен няма такова нещо, като „съвършенство“. Но все-пак говоря за хубави момичета, които се движат с адските глупаци. Не знам какво намират в тях.

  Днес обаче видях един пич да се среща на центъра с две супер яки момичета. Едната си личеше, че му е приятелка. По начинът по който гледаше всички…

  Личеше си, че е от нашите – сваляч. Бели обувки, хипнотизиращ поглед… пълна увереност и никакви комплекси. Отдавна не бях виждал такива личности.

  Отдавна не бях виждал и красиви жени с такива личности. Абе изкефих се максимално. Обаче бях свидетел и на срещи тип „красавица – грозник“. Хубавите момичета ги е страх от пичовете. Страхуват се от непредсказуемостта им…

 6. Ловъре да не си ме видял мен я кажи откъде си :)))))))) мн обичам да нося бели обувки/маратонки.
  Хубавелке искам да те попитам тогава… защо има хубави,очарователни,добри,умни (което включва и забавен по принцип),отракани момчета,които са изкючително талантливи и всестранно развити,а такива момичета май са в много,много голям дефицит,понеже аз май не съм срещал?!Уж на места се пишете по-силния пол,а май ви е трудно да се развиете достатъчно.Но все пак подкрепям,че жените са по умния пол.Само че с други думи според мен..не жените са по-умния пол,а мъжете по-глупавия.

  п.с. Почистване аз от 5 минути до 2 часа ги отказвам 🙂 в смисъл НЕ СТАВА.Може би е заради разликата във възрастта… незнам на колко години си ти,ама тук момичетата са пълна скръб!(Под тук да се разбира Бургас и околията).По-скоро за да срещнеш някое умно и красиво момиче,което да не е завладяно от простолюдието би трябвало да е от някое село:)) или майка да е починала и т.н. нещо,което да я отличи от останалите,за да я накара да преосмисли нещата много по-бързо.

 7. Между другото знам,че тва с майката звучи тъпо и много хора ще си помислят ,че не трябваше да го пиша,но аз поне от личен опит знам,защо съм го съм написал 🙂

 8. Не съм убеден, че като хвърляте вината изцяло върху жените ще постигнете нещо.

  Не че няма много жени, които са мнителни, капризни, самовлюбени и въобще не си заслужава човек да си губи времето с тях…

  Но като се настройвате негативно тогава самите жени ще се държат още по-негативно. И освен това като очаквате само най-лошото то се случва в крайна сметка.

 9. Мъжете имат повече проблеми от жените.
  Преди всичко им се налага да търпят
  съществуването на жените

 10. Добре, Джазе .. ние не очавкаме най-лошото,нито се настройваме негативно… интересува ни отговор на въпроса „Защо хубавите ябълки ги ядат прасетата?“ 🙂

 11. Аз имам една теория по въпроса, която см си изградил на база това, което съм видял и това, което съм чел. Обикновенно хората се развиват в една област, за да компенсират недостатъци в друга. Например момичетата с игриво поведение компенсират с това някакви вътрешни проблеми, например липса на внимание в ранна възраст. В един момент това внимание става като наркотик за тях и не могат без него, правят всичко възможно за да го получат. В един момент мъжете, които са отракани и уважават себе си решават, че нейната красота и поведение не си заслужават фасоните и капризите, които тя прави. И така тя, твърдо решена, че не може тя да е в грешка, защото е много красива и отракана, в един момент се спира на някой, който не е толкова alpha, но пък е готов да компенсира и дори прекомпенсира с внимание, подаръци и т.н, т.е. да я третира като кралицата, която тя смята че е. Общо взето хората, които по един или друг показател са напред имат известни проблеми с егото си, което им пречи да правят отстъпки и да търсят начини да се налагат. А пък и в края на краищата инстинкта за продължаване на рода ни кара да търсим сигурен партньор, а не постоянно предизвикателство нали? 🙂
  Друг вариант е тихата вода – не е толкова красива или явно отракана, но пък много добре знае кои копчета да натисне.

 12. @Lover: абсолютно съм съгласен с теб! Значи имам познати, които ходят от вече година, ама да не ти казвам момичето как се държи с момчето. В тяхната връзка може даже да се каже, че момичето е момче, а момчето – момиче. Така се държат. А момчето я търпи, защото е глупав и наивен. Аз никога не съм позволявал момиче да се държи по подобен начин с мен.

  Имал съм случаи, когато едно момиче дойде при мен, пияно и почна да ми се обяснява колко ме харесвала и т.н. А момичето не е грозно – напротив, но акъл няма. Много мои приятели биха се възползвали от нея в това състояние, но аз не го направих и я отрязах. Тя след това се разрева и си тръгна.

  Та въпроса не е защо момичетата ходят с грозни олигофрени, въпроса е защо тези олигофрени ги търпят.

 13. Не съм напълно съгласен с това,което сте изписали:)) понеже има красиви момичета,които тичат след грозните олигофрени,а грозните олигофрени правят тези момичета на нищо…

 14. Prince, тогава започни да се държиш като грозин олигофрен. Прави красивите момичета на нищо и може да ти излезе късмета… Нищо не ти пречи да се пробваш.

 15. Откровено да ти кажа темата ти ме издразни, значи ако например едно момче е скромно и срамежливо, това непременно означава, че е някакъв олигофрен,човек втора ръка, който не заслужава дори да се доближава до красивите момичета. Това че си отракан, атлетичен и с хубава визия, не означава че си повече човек от смотания с елементарната поддръжка.

 16. hzh, напротив, ако си скромен и срамежлив трябва да започнеш да се доближаваш до касивите жени колкото се може повече, за да преодолееш срамежлиостта си.

 17. hzh мисля ,че иде реч за глупави и лошо поддържани мъже ,а не за някой дето просто не е отворен . Нямам много лични впечатления по темата ,но се съгласявам с мнението на „Търсещ себе си“ ,мисля че е доста логично и може да обяснява поне част от случаите .

 18. Имам мн какво да напиша по темата… и двата пола в Бг не са добре развити..като гледам какво става в Плаза…напеаво ми е смешно…пикли на по 18 години, дошли от Сливен Плевен и нзм си къде още…. се фраскат с чичковци, мислещи се, че щом им плащат питиета са голямата работа…Омагиосън кръг…комплексите си личат… те не отиват, за да се изкефят или забавляват.. а за да се направят на коя е по-важна и непременно да направят скандал.. кой как я погледнал и…усмилилия се да погледне ..тази …. КРАСОТа…обезателно да си намери боя..от неиния човек, защото целта е да се изтакнем и да покажем на кой колко му е голям… Такива изказвания …. на изгряващите от село звезди… 4е … опрелено няма да искате да останете в техните комоании..направо не ми се занимава с такива напудрени селяци..но каквото и да се напише по темата…има хора и хора ……има и сжестни …но определено жените сме кучки.. а мъжете …. навитаци за кучки…

 19. Аз ще ви кажа, че грозните са по страшни, почнеш да се държиш с тях като с нормални и ти се качат еди къде си и си казваш поне да беше хубава, а то крокодил, по принцип са един дол дренки, трябва поне да е сносна, а после като ти се качи на главата и бий шута има други! Жените вече са стока и се купуват за съжаление!

 20. Както има хубави жени да ходят с грозни мъже, така има и хубави мъже да ходят с грозни жени.

  За целите на примера да приемем, че хубавите са тъпи а грозните са умни (и при мъжете, и при жените). Естествено, че невинаги е така, но повтарям – за целите на примера.

  Всеки търси това което няма и което не е имал досега. Хубавите момичета като са по-малки винаги търсят момче което да изглежда добре и с което могат да се изфукат пред останалите от компанията (при момчетата е същото). В един момент на момичето му писва, защото от връзки които се градят на харесване САМО на външност, няма какво стойностно да излезе. После хубавицата решава, че й е писнало от безмозъчни красавци, които освен всичко са по-влюбени в себе си отколкото в нея, и търси нещо ново, различно.

  Тук идва момента, когато тя се оглежда за по-грозновато момченце НО с характер, забавно, романтично примерно, което обожава нея много повече от себе си… момченцето пък също е доволно, щото на него му е писнало да се занимава с интелектуалки които не могат една целувка да направят като хората, които много мислят нещата и които не знаят какво трябва да правят момче и момиче, като останат самички на тъмно 😀

  Според мен такива „смесени“ двойки се получават, когато и двамата са в преходен период в живота си, демек преди да разберат че има както хем красиви хем умни хора, така и хем по-невзрачни но пък отракани. Съответно всеки от двамата рано или късно се връща в своя си кръг. Красавицата – защото той не й дава в секса каквото иска тя, или щото е много задръстен, а „звяра“ – защото не може да търпи такова безмозъчно капризно същество вече, дори и заради секса.
  Това не знам дали го разбрахте 😀

  Малко преувеличих с примерите естествено, но това е за да са по-ясни нещата в името на спора … 😉

 21. 🙂 🙂 🙂 Котенце, ще ме спукаш от смях!!! Имам предвид следното:
  „Красавицата – защото той не й дава в секса каквото иска тя, или щото е много задръстен, а „звяра“ – защото не може да търпи такова безмозъчно капризно същество вече, дори и заради секса.“
  Добре че беше ти, evil_kitty007, че иначе нямаше никога да разбера, че само „красивите мъже“ могат да правят добър секс 😉

 22. Valenc – пак не си ме разбрал. Хем казах, че примерите са преувеличени – мъжка му работа 😀

  Обяснявам – за целите на примера приехме (или поне аз), че:
  1) едната група хора са „задръстените“ (следователно неопитни), те са тези, които по клише са грозни, но умни
  2) втората група хора са „отраканите“ (следователно опитни), те са тези, които по клише са красиви, но тъпи

  Естествено, хората не могат да бъдат сложени само в две категории! Ето аз например съм трета категория – хем красива, хем умна 😉 Та, ясно ли е сега!

 23. Не е така, бе, кити, беее… В четвърта категория сме – хем красиви, хем умни, хем скромни… Не заблуждавай хората, премълчавайки важни наши достойнства…

  От твоя пример и аз нищо не разбрах, признавам си…но искам да добавя само, че красивите в отношенията си с хората не са толкова добре както по-малко красивите умни хора, защото първите са разглезени от внимание и не си дават много зор да си блъскат главата как да го привлекат…

 24. Абсолютно си права, приЗдрачна, и аз съм живото доказателство за това. Навремето постоянно ме сваляха момичетата и общо взето само трябваше да си избирам на коя да пусна 🙂 След това се поизпотих доста докато се науча да бъда активната страна в свалките и още имам вредни навици от тогава да оправям.

 25. Малволио, какви ли са тия вредни навици… Например вредният навик да не можеш да откажеш на никоя? 😉 А после си станал активната стана – тоест почнал си активно да отказваш, че то с тая навалица…съседите трудно се качват нагоре по етажите…

 26. Ех, златна ти уста!
  Иначе проблема ми е точно обратния. Често режа момичета преди дори да са показали интерес към мен. И често остават с погрешното впечатление ,че съм груб и необщителен тип.

 27. Груб и необщителен тип – най-краткият път към сърцето на една жена… Ех, Малволио, Малволио, на какви хубави неща те научихме ние с баща ти… Сега можем просълзени да склопим очи спокойно, ще се оправиш ти в живота, сине, да не те мислим…

 28. Щом пример ми е тати дето си взе за жена мома дето може да ми е дъщеря, няма как да не прокопсам. 😉
  Все пак 140 символа си е по-добре от 250. 🙂

 29. Да, Малволио, те го въведоха, за да ни свалят с тебе бич-шийлда и да ни попречат да си комуникираме безмислено и да си флуудим на воля, но ние пак ще намерим начин да измамим системата! В крайна сметка да не би да има чатове за тая работа…аааамаха! В момента преговарям за 80 символа…

 30. Ако успееш да ги навиеш за 4 символа имаш един швепс от мен.
  И да си имаме уважението, твоето е бич, а моето дог-шийлд. Ей така тръгват слуховете.

 31. Не ми прави шит-тестове с някакъв швепс!… И все пак портокал или тоник?

  И ми е много интересно коя точно четирибуквена дума ще изчерпа всичко, което имаш да кажеш по всяка тема… 🙂

  Ама как удобно си намерихме тема от 2008 да си приказваме…

 32. Не ви е срам – гадове!!! Убедили сте админите да намалят символите, нали? А какво да кажем ние, дето не можем да пишем сбито, кратко и ясно? Malvolio, не те ли е срам така да отказваш на жените – с грубост и необщителност 🙂 🙂 🙂 Може да им отказваш и с мили думи, като мен например – знаеш ли как издивяват после 😉

 33. По принцип тези ограничения лесно се заобикалят…

 34. Валенс, когато им отказвам с мили думи ефекта е обратен.

  Джаз, първото за което се сетих беше да насвяткам 2 реда с интервали. 🙂

  приЗдрачна, швепс дюля обичаш ли? 😉

  Аз предлагам една темичка да се отвори за общи приказки, да не разводняваме на хората темите с наште глупости.

 35. Ами не знам при теб как е, но при мен се побъркват – не знам защо… Явно всичко си е строго индивидуално, нямам друго обяснение 🙂 За швепс дюля не бях чувал, обаче съм бил свидетел едно лековерно момиче (от което замалко да се възползвам, ама моралните ми принципи си казаха думата отново 🙂 ) беше подлъгано да отиде на бара в едно заведенийце на морето и да поръча на един от колегите й Фанта слива 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 И тя отиде и вика на сервитьорката – една фанта слива, моля, онази съответно я гледа с вдигнати вежди, а нашата пак – да, нямате ли от нея? Тя е най-новата…“ А 10-ина човека си умираме от смях през това време 🙂 🙂 🙂

 36. Ха ха, тва ми е любимата фанта след фанта мушмули.
  Тва ми напомня пък как веднъж взехме от магазина някви мухлясали сухи пасти, като преди тва спорихме пасти с какъв вкус да вземем. Една мацка, която първа ги опита отбеляза, че имат вкус на мухъл и почти успях да я убедя, че има сухи пасти с вкус на мухъл и имено такива сме избрали.

 37. Ама то наистина има – в Белгия, ако не се лъжа 🙂 🙂 🙂 Ама май не беше суха паста, а бира, и май не беше с мухъл, а с плесен 😉 ПризДрачна, ти кажи дали е така, нали живееш там 🙂 Шегата настрана, обаче белгийците са луди на тема бира – имат над 500 вида доколкото знам…

 38. …ама не бира, а дъвки. И не в Белгия, а в Зимбабве. И не 500, а 3. Смятай!

 39. Моето скромно мнение по темата е, че в природата трябва да има баланс. Гените си знаят работата, от милиони години я вършат по тези свои закони и със сигурност за това сега си и пишем в подобни места. Ще Ви дам пример за Тулуз Лотрек, който е притежавал отвратителна грозота и десетки недъзи, но най – красивите жени във Франция са се редяли на опашка да му позират и да влязат в леглото му. Вярно е, че болшинството са били представителки на най – древната професия, но неговата грозота примесена с таланта му ги е докарвала до полуда.

 40. А, кьде са Алфа момчетата от Тип 1? Дайте насам, ако обичате! Няма да си трьгне неоценен и предпочетен пред някой бета тип…

  Аз го виждам така: ако ти си бета, тьрсиш бета, защото това е в зонатата ти на комфорт.

  Ако ти си жена алфа, тьрсиш алфа, защото мислиш, че това ти се полага и отива и няма да се задоволиш с по-малко…

  Няма значение, че ти виждаш една жена като алфа отвьнка: ако не се има за алфа и не се дьржи като алфа, значи не е алфа и е с точно този, с когото трябва да бьде…

 41. Алогизъм в природата няма. Има такъв в твоите предразсъдъци, очаквания и възприятия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *