Как да се отнасяме с жените при свалка?

Един ден един млад, неопитан юноша, отишъл при Казанова и го попитал:
- Как го правиш това, че имаш толкова жени? Как успяваш да ги вкараш в леглото си?
Казанова отговорил:
- Много просто, отиваш при някоя жена, която харесваш и я питаш дали иска да спи с теб.
Юношата приел това като майтап и отвърнал:
- Ти май много шамари си изял?
Казанова се разсмял и казал:
- Аз много шамари съм изял, но и много жени съм наебал! 🙂

Рационалното зърно в подобен подход, се състои, разбира се не в нахалството, а в искреността на намеренията. По-късно, в по сложните шаблони на поведение, искреността и откритостта, ще останат важни съставки на научния сваляч.

Второ, леко се запомня и също толкова лесно се изпълнява шаблонът на английските джентълмени. Него може да го опишем значително по-кратко от предходния: "Отнасяйте се към проститутката, като с дама и към дамата, като с проститутка".

Рационалната съставка на този шаблон също е очевидна. Жената, непривикнала към вежливост и към ухажване, на първо място ще бъде благодарна на партньора именно за тях. И обратното - закоравялата дама, възпитана в духа на крайно строги традиции, не може да устои пред напора на упоменатите от нас в предишния шаблон искреност и откритост на намеренията.

Тук, наистина, следва да се отчете, че вторият от тези шаблони, при цялата му външна разбираемост, не е лишен от трудности. Работата е в това, че той наистина е измислен от английски джентълмени. А Англия - по нашите мерки, е страна с кастово деление на обществото, което се проявява буквално във всичко: в маниера на обличане, разговор, походка.

В английските романи, писани дори през двадесетте години на двадесети век, вие спокойно може да прочетете нещо от сорта: "По кройката на сакото му аз познах, че е студент по медицина".

Аз това го говоря, защото в нашите условия вие постоянно ще се бъркате. На вас ще ви е трудно веднага да определите първоначално с коя от тези две категории жени си имате работа.

В публикацията са използвани материали от lover.ru

сподели бутон

11 мнения за “Как да се отнасяме с жените при свалка?

  1. Много добре написано ….Отнасяйте се към проститутката, като с дама и към дамата, като с проститутка….
    В точно този му вариант работи безотказно. Никога не крия намеренията си към определена жена. И не съм срещал отказ. Директен съм, честен съм към нея и не я лъжа. Работи.

  2. „В точно този му вариант работи безотказно. Никога не крия намеренията си към определена жена. И не съм срещал отказ.“

    Попадал съм на какви ли не посходи и прийоми при свалките, а някои от тях съм и използвал, но още не бях срещал нещо което работи безотказно. Щом Warner твърди, че никога не е срещал отказ… или този подход наистина е безотказен или просто Warner е неустоимо гоцки тип. 😉 Ако е първото още сега ще ударя няколко пъти чело в пода в знак на благодарност че съдбата ме дари с това тази проникновено мъдра британска сентенция!

  3. надали има техника, осигуряваща ти сто процентова успеваемост. Относно искреността и аз съм го забелязал от личен опит, че когато си искрен, си и по-уверен, което е само в твой плюс, а и ако искаш само да се забавляваш с жената, защо не пък и да и го кажеш… От личен опит съм установил, че репликата: Не очквай нищо сериозно от мен, върши страхотна работа. Много пъти и жените правят нещата да изглеждат сериозни а е само забавление, и това ме е наранявало, затова си казвам , зашото не мога да се забавлявам докато наранявам някого, а щом се е хванала на хорото…си поема отговорностите… и разходите за памперси после :))

  4. Malvolio : Внимавай с пода , може да си причиниш болка. Ако има килим е друго.

    Мъжете сме различни. Винаги когато съм бил откровен с жена съм имал успех. Идеята да се правя на шут или на плъх за да вкарам някоя в леглото ме отвращава. Репликата е хубава , просто трябва да се осмисли повече. Естествено, всяко нещо с времето си 🙂

  5. Болката е много полезно нещо. Помага да бъдеш по-осъзнат.
    А причината да търпя неуспехи понякога е сигурно щото се правя на шут или плъх за да вкарам жените в леглото. Трябваше отдавна да се усетя, че не ги впечатлявам особено като им църкам на ушенце. Още сега започвам усилено да осмислям „репликата“. В знак на благодарност ще шибна още няколко пъти чело о пода. И никакви килими! Не сикам да забавям процеса на осъзнаване. 😛

  6. Да можеш да си позволиш лукса винаги да си откровен, открит, искрен…е наистина страхотно. Но непосилно винаги, за всеки… Непосилно за слабите характери, за хората, които се интересуват твърде много от чуждото мнение, за неуверените, за неопитните… Трябва да преминеш през всички фази на фалша, за да достигнеш до извода, че да си откровен е наистина фантастично. Което пак не намалява шанса да попданеш на някого, който не е готов да понесе толкова откровеност на едно място и да съсипе всичко с увъртанията си и несигурността си и своето „ама грам не знам какво искам в тоя живот“.

    Хубавото на откровените мъже е, че сякаш казват – „Виж, аз знам какво искам – искам теб, а което е по-важно – знам и как да те имам. Гледай, сега ще ти покажа…“ Тоест, следва действие след мига на откровение – не й казвате, искам да съм с теб и после да седите да чакате какво ще се случи…

    Апелирам всички да залегнат… Иронията на Малволио се носи мълниеносно из въздуха… 😉

  7. Аз затова съм залегнал и подло набивам чело в пода, уж видиш ли за да ми дойде акъла, но ето, че се появи приЗдрачна и веднага ме разкри. Лоша приЗдрачна!

  8. Като каза лоша, та се сетих – ей това също винаги работи, като сме седнали да обсъждаме кое работи и кое не… Или възпитан джентълмен или много, много лош (или и двете наведнъж), но никога нещо по средата! Както казваше бившият ми приятел „Жените мен или ме мразят, или ме обожават, но никога не са безразлични“.

  9. Абсолютно, приЗдрачна, за 45988-ти път сме на едно мнение. Така популярната игра „топло-студено“, „близо-далеч“, „пуш енд пул“ или както щете я наречете. Колкото по-непредсказуем и цветен е един мъж с държанието си към една жена, толкова по-объркана ще е жената. А колкото по-объркана е, толкова по-очарована ще е.

  10. За едно съм съгласен „Отнасяйте се към проститутката, като с дама и към дамата, като с проститутка“, но само до тук.
    Warner евала за оптимизма, едно е да си винаги откровен, друго е да се правиш на идеот за да вкараш някого в леглото си, а съвсем различно е да казваш винаги истината.
    Нека просто да отбележим, че последното е невъзможно.

  11. Smile : ето какво написах „Никога не крия намеренията си към определена жена. И не съм срещал отказ. Директен съм, честен съм към нея и не я лъжа. Работи“ … ако имам намерения към определената жена, няма да ги крия. Казвам си истината. Нищо невъзможно не виждам . На някой може да му е трудничко , но това е само така в първите пъти. После става нормална реакция.

    Познавам един който изтегли 3000 лв кредит за да заведе една на море и дори не спа с нея. Защо , защото се боеше да и каже какво иска от нея. А тя се е забавлявала . За негова сметка разбира се. Та… категорично съм за откровеността …

    Malvolio : с коментарите си не помагаш на никой. Това не е чат. Ако имаш нещо смислено да кажеш да . Покажи какво и каде да разбера от поста ти :
    „Аз затова съм залегнал и подло набивам чело в пода, уж видиш ли за да ми дойде акъла, но ето, че се появи приЗдрачна и веднага ме разкри. Лоша приЗдрачна!““

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *