Почти извън графа приятели

Значи ще започна с това, че съм изчел абсолютно всички теми в блога. И имам проблем засягащ една от темите, а точно тази за графа приятели.

Историята е следната:

Запознахме се миналата година, отначало не ми направи кой знае какво впечатление, затова се държах съвсем нормално с даденото момиче. Дори имаше период, в който постъпих лошо с нейната най-добра приятелка... Зарязах я на втория ден.

И двете го запомниха, за което съжалявам. Та да се върна на въпросното момиче. Започнах да я опознавам и честно казано доста ме заинтересува. Като визуално привличане и като мислене ми допадна супер много.

За съжаление, когато започнах да действам, тя ме отряза със извинението "Не искам на втория ден да скъсаме и да съжалявам, че въобще нещо съм направила". С това ми минаваше около 4-5 месеца. Това мен със сигурност ме подразни и започнах да я искам повече и повече (все пак забранения плод е най-сладък).

Започнах да се доближавам към нея станахме си една компания... Излизахме по кафетата и т.н. Когато вече ми "повярва" си измисли друго извинение и тук вече идваме на проблема "Графа приятели". Вече доста време изчаквах, правих номера, съблазнявах я по всякакви начини, дори на моменти прекалявах...

Но напоследък няма приятел и то доста време - четири месеца. Усещам я че наистина иска приятел, а казва че търси сериозен (както и аз) и най-вероятно и се *** че две не вижда 🙂 Аз естествено продължавам да я грабвам постоянно и да и предлагам "успокоението за нея".

Макар да ми казва, че не е сигурна, защото съм и приятел. Аз виждам че напоследък приема "грабванките" от моя страна. Пример:

Тя: Охх, не издържам вече.
Аз: Ти сега да не ме пробваш (лека усмивка)?
Тя: Ами не знам, ти как мислиш (и разбира се отклонено внимание в прозореца)?
Аз: Мисля че (пауза) да?!
Тя: Май се бъркаш (и подхилване)?
Аз: Ако искаш, мога да ти помогна?
Тя: Мм, не съм сигурна.
Аз: Да ти покажа ли (и доволна усмивка)?
Тя: Може би, не знам.
И нататък следват теми от тип секс и т.н.

Стигали сме до темата да пробва само да го направим, но тя казва че хем иска, хем не. Обосновава се с това, че не иска да си разваляме приятелството. Сега точно не знам просто като базици ли приема всичко или се усеща че има "свалка". На моменти е сякаш готова, а в други отказва абсолютно всичко... Не знам какво да мисля вече.

От сега още благодаря на всички отговорили 🙂

сподели ме

4 мнения за “Почти извън графа приятели

  1. Knight, братле, жените винаги усещат, вярвай ми. Усетила е, че има свалка. Колебае се очевидно. Бъди настоятелен, но не прекалявай, покажи й, че държиш на нея, че я искаш. Показваш й, че я искаш, след това отваряте „теми от тип секс и т.н.“ вместо само да говорите, действай! Прочети малко за езика на тялото ( http://www.lover-bg.com/4286/ ) и действай, наблюдавай я, но отново не прекалявай. Ако видиш знаци на привличане, действай. Ако не си сигурен напълно, довери се на интуицията. Човек е създаден така, че да усеща тези знаци, дори да не го осъзнава. Един въпрос: тя пуши ли? Задавам го, защото има няколко доста силни прояви на привличане , криещи се в начина по който държи цигара и т.н.

  2. Alpha би ли споделил тези прояви че ми стана интересно (никога не съм се замислял)

  3. Китка, извита така, че вътрешната й част да е показана – това е нежно място и само по себе си, това действие е един вид изявяване готовност за подчинение. Много силен знак за привличане. След като прочетох за него в книгата на Алън и Барбара Пийз „Най-новата книга за езика на тялото“ съм го виждал доста пъти. (повече от 20, по-конкретно) Подобна е ситуацията и с начина на издишване на тютюневия дим: нагоре – знак за привличане, надолу – незаинтересованост (напомням, че погледът й трябва да е към вас винаги при проява такива знаци, за да сте сигурни). Горните два, лично на мен са ми любими, защото са много силни и ефективни. Лесни са за забелязване и от начинаещи и може да ги използвате за „пресяване“, чрез което да си изберете най-готината мацка от тези, които ви заглеждат в дискотеката, на купона или където и да е другаде.

  4. Братле и аз стигнах до там това беше преди 1 година.. Не искам да те обезкоражавам но абсолютно същата история бях и аз… Продължавах да я „грабвам“ 6,7 месеца и нищо освен тези леки закачки… След това се отказах и си хванах една друга… Въпросното момиче след като разбра незнам защо но почна да ме търси постоянно и да ме разпитва какво правя с приятелката си…
    Скъсах с приятелката си и тя ме попита… Заради мен ли.. Аз и отговорих не…
    и тя ме целуна… и ме попита „Сигурен ли си“. Аз се усмихнах и пак казах „Не“
    След това ходихме около 2 седмици и осъзнах че вече не я искам… и в момента съм отново с момичето заради което спрях да се занимавам с нея 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *