FMAC модел: Примерен модел на поведение

Това е един доста стар модел, разработен през 2007 от Мистъри, но реших да го споделя с вас. Аз лично не използвам точно този модел, но за някои по неопитни би имал голяма полза. До колкото ми е известно в USA ще има PICK UP лекция в края на месеца, като една от темите ще са именно FMAC моделите. Като към края на февруари, ще опиша още 1-2 модела.

1.  Усмихвайте се, това винаги е най-важното (усмивката прави хората приветливи и дава едно по харизматично излъчване на хората). Набележете групичката момичета/момчета и действайте. Използвайте правилото за трите секунди. Няма място за колебание, действайте светкавично, пред свършен факт измъкване няма 🙂

2. Започнете с опънар, може би 2-3 или повече няма значение

3. Опънарът следва да " отвори" пътят ви към избраната група, не само към жертвата. Докато говорите, игнорирайте, избраното от вас момиче, ако има момчета в групата обърнете повече внимание на тях или на по-невзрачните момичета. Фокусирайте вниманието си към тях,  като по възможност застанете с полу гръб към жертвата.

4. Водейки разговор, се обръщате и вкарвате някой нег към жертвата (гримът ти малко се е разтекъл, пауза 1-2 секунди и продължавате, но въпреки това си много сладка). Независимо от това дали сте поучили отговор и какъвто и да е той, отново заставате в поза полу гръб към момичето и я игнорирате без да и отговаряте

5. Накарайте цялата група да ви забележи (това става много лесно) като използвате някоя увлекателна история или разни тренирани преди това номера, може някой виц, история и т.н. Като отново гледате да игнорирате жертвата, докато разказвате историята или вица си.

6. Отново вкарвате някой нег (Как може да танцуваш така? Пауза 1-2 сек. Всички момчета в заведението те гледат с тези страхотни движения).

7. Този път няма смисъл да игнорирате жертвата, просто се усмихвайте и попитайте от къде се познава с групата и т.н. Ако момичето е с някое от момчетата, постойте още малко 3-4 минути след което напуснете тактично.

8. Ако е сама действайте. Може да поговорите, още малко с групата, но този път не я игнорирайте

9. Опитайте се да я отделите от групата, изолирайте я. Кажете, че искате да я питате нещо, но е много шумно и тактично я дръпнете настрана, където другите да не ви пречат (естествено, че като я водите на страна може да са само 2-3 крачки, е задължително хващането на момичето за ръката, ако тя ви отвърне това е сигурен знак за интерес)

10. Докато сте двамата и направете някой ESP тест, заинтригувайте я с нещо. Може да и приложите изтъркания номер с числата... почти винаги действа.

11. Щом вече сте спечелили вниманието (заинтригували сте я) й кажете нещо от сорта "Красотата се среща често. Кажи ми какво те превръща в нещо повече от лице в тълпата (би ме подтикнало да те опозная и т.н.) Ако започне да изрежда качествата си или се изтъкне с нещо това е сигурен знак за интерес.

12.  Замълчете оставете я да се доизкаже, усмихнете и се.  Оставете я тя да поднови разговора, ако започне разговора с нещо от сорта " И така - А сега т.н." това е трети знак. Вече можете да действате...

13. Действайте, целунете я, ако обстановката позволява (може да използвате лафчете / Искаш ли). Ако обстановката или обстоятелствата не позволяват да я целунете кажете, "трябва да вървя, но бих искал да се видим пак" вземете телефонния й номер и си тръгнете. След като вземете номера и няма нужда да стоите повече там.

споделяне във facebook

10 мнения за “FMAC модел: Примерен модел на поведение

  1. Това ми се струва доста глупаво да заговориш цяла компания без да ги познаваш.
    Лично аз никога не бих го използвал.

  2. Ок разбирам че се притесняваш, но колко процента от момичетата по заведенията стоят самички ?

  3. Не съм съгласна с това игнориране, защото за мен е отблъскващо…Не казвам, че досадността и прекаленото внимание също не са отблъскващи, но в по-малка доза са за предпочитане, пред непостоянното и вятърничаво поведение.. Сега ме игнорира, после не…за младите неузрели емоционално девойки този номер може и да мине, но при зрели жени едва ли…Жената със самочувствие, която е уверена в себе си, не се заинтригува от мъж, който и обръща гръб и очевидно я игнорира…тя не си губи времето с мъже, които се правят на клоуни. Тя иска мъжът да й обърне качествено внимание, но да знае кога да спре и да й каже довиждане, за да не изглежда досаден, все едно на всяка цена иска да я има…Ако се държи приятелски, леко напрегнат с усмивка на лице и да се усеща куража, че е дошъл да говори с теб въпреки страховете му…това кара жената да се влюби..Покажи й че я харесваш като я гледаш продължително, леко срамежливо с усмивка на лице, докато говориш приятелски и с ентусиазъм:) Когато жената първо те усеща приятел(когато те харесва) не се чувства застрашена…и когато ти й оставяш време и място да диша, тя започва да копнее за мъж като теб…но това пространство не бива да е повече от 1-2 дни до следващото обаждане или среща…в противен случай, тя те смята за несериозен и губи интерес. Също много лошо е ако и се обадиш 2 пъти в един ден и й кажеш, че просто искаш да я чуеш–> това е досадно…1 път е напълно достатъчно…не казвай изрази като „Обичам те“ и „Липсваш ми“ през 1-вата година, освен ако тя не е заминала надалеч, ако искаш да поддържаш интереса й:) Все пак трябва да й покажеш, че я обичаш–>било то с подаръци или нежност в неочакван момент, придружена със самоинициативен масаж:) Това да предсказваш потребностите на другия в текущия момент и да ги осъществяваш може да се нарече любов!

    Не бъди лошо момче, но не бъди и мамино изнежено синче…Някъде по средата се крие истината;)

  4. @ meri_8888 – Само това със срамежливостта може да го пропуснем.

    Няма нужда от срамежливост и страхове. Общуването е съвсем нормално нещо. И когато започнеш да го възприемаш като нормално, забавно, готино нещо – тогава вече няма да изпитваш притеснение.

    Освен това жените се психират много повече от мъжете и много повече ги е страх да правят грешки. Жената обаче прикрива това зад маската на тази, която „оценява“ подхода на мъжа, мислейки си, че тя е наградата. А тя реално е просто плячка за ловеца, който умее да си я вземе.

  5. Под срамежливост имах впредвид мъжа да изглежда леко скромен, защото прекаленото самочувствие и настъпателното общуване ще уплащи жената..както в момента аз се плаша от това, което чета:

    „Жeнaтa oбaчe пpиĸpивa тoвa зaд мacĸaтa нa тaзи, ĸoятo „oцeнявa“ пoдxoдa нa мъжa, миcлeйĸи cи, чe тя e нaгpaдaтa. A тя peaлнo e пpocтo плячĸa зa лoвeцa, ĸoйтo yмee дa cи я взeмe“

    Ние не си мислим, че сме наградата, а просто изчакваме да видим доколко този мъж е сериозен, защото всяка жена търси стабилност в отношенията и това я подтиква да чака и да си вади изводи…и когато е уверена достатъчно тя се отдава на мъжа, който може да се окаже поредния актьор, който подмолно я е прелъстил за собствена изгода. Нека не говорим за ловци и награди, защото любовта не е лов, не е и награда…

    Сексът се търси предимно от мъжете ловци, както ти ги наричаш…В любовта душите са равни, няма клопка, няма някой да е уловен и някой да се е поднесъл като награда, защото любовта не е притежание, а чувство!!!

    Мен лично не ме страх да правя грешки и напротив, защото съм правила много грешки, за това съм си взела поука от тях. За каква грешка ми говориш? Имам повече смелост от повечето мъже, които съм имала в живота си и съм правила какви ли не грешки и за това сега съм постигнала този разум. Повярвай ми не ми пука да направя нещо лудо или каквото и да е, но като достатъчно интелигнетен човек знам какви ще са последствията и няма смисъл да го правя. Жените наистина не ги е страх, просто не си ги опознал може би…Повечето жени са толкова смели, силни и самостоятелни, че ако си наумят нещо едва ли някой може да ги спре. Не приписвайте своите слабости на жените…Наистина се подразних от тази дума „ловец“, защото никак не обичам надъхани мъже…човек трябва да има мярка и да внимава какво казва и как го казва, защото думите и изреченията, които използваш говорят много за теб. Не бъди Кумчо Вълчо за мен-агънцето;) Някои жени обичат да се чувстват като агънца, защото тази позиция ги удовлетворява, когато мъжа е платежоспособен, но не може да използваш същата тактика и при уверени жени, които се издържат сами! Ако смяташ себе си за нещо повече от жената, то само ще предизвикаш нейната неприязън и възмущение, а вместо това не е ли по-добре да те уважава заради земността ти и уважението, което и засвидетелстваш?:)

  6. meri_8888 Поздравления!!! Много точно, ясно и конкретно си представила и обосновала гледната точка на повечето самостоятелни, мислещи и можещи жени, които не гонят изгода, а търсят истинското в хората… (clap)

  7. meri, по добре не се меси с тъпите си мнения в ‘места за мъже’. Да не мислиш че някой се интересува от жени като теб. Знаеш ли кога аз ще мисля модели на поведение за всяка срещната и кое би и харесало?! Жените да мислят за мен, не аз за тях. До сега не ми се е налагало да свалям жена. Всичко си става по естествен път, без пози и т.н. Винаги те са тичали след мен. Жените сте мнооого разбери го, мъжете сме доста по малко. Избор за нас бол, за вас…не.

  8. Да интересуват и то много, но почето стойностни мъже, а не грубяни като теб;) Само че доста грешиш като си мислиш, че аз не мога да чакам точния човек и в момента това правя…щом успях да откажа цигарите след 12 години вече една година и няколко месеца да не съм правила секс, значи не съм зависима и мога да си чакам докато намеря точния;) Това, че ти чакаш да те свалят жени на мен ми говори, че или с адски голямо и грозно самочувствие или без капка такова и определено зависим!!! Да, по-малко са мъжете там, където ти ходиш, но аз определено не се оплаквам от липса на ухажьори, където и да отида;) Успех!

  9. Цитат на Мери:
    „и ĸoгaтo e yвepeнa дocтaтъчнo тя ce oтдaвa нa мъжa, ĸoйтo мoжe дa ce oĸaжe пopeдния aĸтьop, ĸoйтo пoдмoлнo я e пpeлъcтил зa coбcтвeнa изгoдa. Heĸa нe гoвopим зa лoвци и нaгpaди, зaщoтo любoвтa нe e лoв, нe e и нaгpaдa…

    Ceĸcът ce тъpcи пpeдимнo oт мъжeтe лoвци, ĸaĸтo ти ги нapичaш…“

    Сексът е удоволствие и за двамата. Много ми е смешно, когато жените започнат да обясняват как искали едва ли не само платонична любов и по възможност колкото се може по-малко секс, а пък мъжете видиш ли били някакви секс-маниаци, които само това им е в главата. (lol)

    Цитат на Мери:
    „B любoвтa дyшитe ca paвни, нямa ĸлoпĸa, нямa няĸoй дa e yлoвeн и няĸoй дa ce e пoднecъл ĸaтo нaгpaдa, зaщoтo любoвтa нe e пpитeжaниe, a чyвcтвo!!! “

    Не ми обяснявай какво е любов, не съм 5-ти клас.

    Значи излиза, че секса е нещо пошло. И видиш ли, този които иска секс не познавал любовта, а този който иска любов едва ли не няма нужда от секс. (lol) Това само жена може да го измисли.

    Истината е, че секса и любовта са двете задължителни части на една сполучлива връзка. Секс без любов е също толкова лошо колкото любов без секс.

    Цитат на Мери:
    „Meн личнo нe мe cтpax дa пpaвя гpeшĸи и нaпpoтив, зaщoтo cъм пpaвилa мнoгo гpeшĸи, зa тoвa cъм cи взeлa пoyĸa oт тяx. Зa ĸaĸвa гpeшĸa ми гoвopиш? Имaм пoвeчe cмeлocт oт пoвeчeтo мъжe, ĸoитo cъм имaлa в живoтa cи и cъм пpaвилa ĸaĸви ли нe гpeшĸи и зa тoвa ceгa cъм пocтигнaлa тoзи paзyм. Πoвяpвaй ми нe ми пyĸa дa нaпpaвя нeщo лyдo или ĸaĸвoтo и дa e, нo ĸaтo дocтaтъчнo интeлигнeтeн чoвeĸ знaм ĸaĸви щe ca пocлeдcтвиятa и нямa cмиcъл дa гo пpaвя. Жeнитe нaиcтинa нe ги e cтpax, пpocтo нe cи ги oпoзнaл мoжe би…Πoвeчeтo жeни ca тoлĸoвa cмeли, cилни и caмocтoятeлни, чe aĸo cи нayмят нeщo eдвa ли няĸoй мoжe дa ги cпpe. He пpипиcвaйтe cвoитe cлaбocти нa жeнитe…Haиcтинa ce пoдpaзниx oт тaзи дyмa „лoвeц“, зaщoтo ниĸaĸ НЕ ОБИЧАМ НАДЪХАНИ МЪЖЕ…чoвeĸ тpябвa дa имa мяpĸa и дa внимaвa ĸaĸвo ĸaзвa и ĸaĸ гo ĸaзвa, зaщoтo дyмитe и изpeчeниятa, ĸoитo изпoлзвaш гoвopят мнoгo зa тeб. He бъди Kyмчo Bълчo зa мeн-aгънцeтo;) Hяĸoи жeни oбичaт дa ce чyвcтвaт ĸaтo aгънцa, зaщoтo тaзи пoзиция ги yдoвлeтвopявa, ĸoгaтo мъжa e плaтeжocпocoбeн, нo нe мoжe дa изпoлзвaш cъщaтa тaĸтиĸa и пpи yвepeни жeни, ĸoитo ce издъpжaт caми! Aĸo cмятaш ceбe cи зa нeщo пoвeчe oт жeнaтa, тo caмo щe пpeдизвиĸaш нeйнaтa нeпpиязън и възмyщeниe, a вмecтo тoвa нe e ли пo-дoбpe дa тe yвaжaвa зapaди зeмнocттa ти и yвaжeниeтo, ĸoeтo и зacвидeтeлcтвaш?:)“

    УаУ! Мери, личи си, че ти си надъханата в случая. (lol) (lol) (lol)

    Цитат на Мери:
    „щoм ycпяx дa oтĸaжa цигapитe cлeд 12 гoдини“

    Аз още като бях 8 годишен казах, че няма да пуша цигари! И все още не съм пропушил! Май съм по-принципен от теб. 😛

    Цитат на Мери:
    „вeчe eднa гoдинa и няĸoлĸo мeceцa дa нe cъм пpaвилa ceĸc“

    Не си правила, защото никой не те търси, и защото си твърде свита, за да си поискаш. Стига с тия примадонщини как си имала много ухажори, обаче видиш ли, никой не бил достоен за теб. В този блог никой няма да впечатлиш с превъзнесеното си САМОХВАЛСТВО.

    Обаче все пак много по-удобно е да кажеш, че не правиш секс, защото не си намерила „подходящия“. (lol)

    (lol) (lol) (lol)

  10. Как съм пропуснала този коментар?:) Браво, че имаш принципи Monolith, харесваш ми! Ако думите ми са прозвучали като самохвалство, то е защото не исках да се обърна към конкретно лице/лица от мъжки пол, а да изразя своето виждане над нещата, подкрепено с примери от моя житейски опит. Всеки има право да изрази мнение, нали? Ще приема, ако някои не са съгласни с мен, защото вярвам, че хората откриват истината, когато представят и кръстосат различните си виждания. От пряка критика мисля, че няма нужда тук. Ти какво мислиш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *