Нещата, които трябва да правиш на първа среща

Има множество неща, които трябва да правиш на първа среща. Но нито едно от тях не е толкова важно, като тези които ще ти спомена по-долу. Нека ти стане основна мисия да овладееш тези 6 неща и ти гарантирам, че тя ще иска да се срещне с теб отново.

Първа среща

1. „Засаждане семената“ за бъдещи срещи

Повечето мъже не го правят това. Но е абсолютно жизнено важно и много силно, веднъж сторено правилно. Когато си говориш с нея по време на срещата ви, ти трябва да споменеш неща, които ще сториш, когато пак се видите. С други думи „засаждане“ на бъдещи срещи.

Например, може да кажеш…
Ти: „Изглеждаш авантюристичен тип…“
Тя: „Какво искаш да кажеш?“
Ти: „Изглеждаш ми че обичаш да прекарваш време в природата, спортове и такива работи“
Тя: „А, да! Мисля, че си прав, обичам да тренирам“
Ти: „Аз обикновено карам колело в края на седмицата… трябва да покараме някой път, наистина е отпускащо.“
Тя: „Супер, да… звучи добре“
Планирането на бъдещи идеи в главата й, позволява тя да си представи това да те види отново. Повода може да е всякакъв – танци, боулинг, билярд, кино… всичко.

2. Изграждане на комфорт

Комфорта ще ти помогне в това тя да ти се довери, което ще доведе до това тя да прави секс с теб. Така, че от момента, когато се запознаете, е важно да се отпуснеш, да си уверен, да използваш много зрителен контакт и да придаваш вид, че си готин пич, който се чувства добре в собствената си кожа.

Веднъж щом рамката е поставена, би желал да говориш за неща, които натурално биха я отпуснали. Неща като това да си говорите за миналото й, личния й живот, неща към които има страст, семейството и т.н. Не се страхувай да задаваш въпроси, които другите не биха я питали. Но ЗАПОМНИ... винаги избягвай въпроси, приличащи, като че е на интервю. Също така избягвай теми за минали връзки, религия и политика.

3. Справяне с тестове

Колкото по-красиво е момичето, на толкова повече тестове тя ще те подлага. Все пак всички момичета ще те тестват на първата ви среща. Това е почти като интервю за тях. Те са били на толкова много срещи, че природно са развили процес на филтрация в ума си, който отсява слабите мъже и оставя само най-подходящите „таланти“.

Ако тя ти дава тест, никога, ама никога не реагирай емоционално, не отговаряй на въпроса или изказа директно и като цяло спри да се държиш като малък хленчо. Трябва да отклониш въпроса или изказа с хитър коментар и бързо да промениш темата, така че отново да задействаш ума й.

4. Прекратяване на разбирателството (Повишаване на привличането)

По време на разговор, ти трябва да направиш нещо МНОГО важно. Това е където 99% от мъжете се прецакват. Нарича се „счупване“ на разбирателство и е основно за първата среща. Тази „техника“ като цяло те отделя от другите мъже и те премахва от приятелската зона. Ако продължаваш да изграждаш разбирателство БЕЗ да го прекратиш в даден момент... ти няма да демонстрираш сексуална страна и така тя няма да мисли за теб по сексуален начин.

Жените обичат да бъдат предизвиквани от силен, уверен мъж и харесват да знаят, че ти искаш да правиш секс с тях. Така че може да кажеш нещо като „Хмм... съжалявам, бях се замечтал... не можех да спра да мисля за краката ти... както и да е, продължи“

В нейния ум тя ще си помисли „О... той ме харесва“ и това ще промени посоката на вашето взаимодействие.

5. Докосване

Докосването е важно за усилване на сексуалното напрежение, ако ли не по-важно от това да прекъсваш разбирателството. Тя ще помисли, че не я харесваш сексуално и мигновено ще си помисли, че си потенциален „приятел“. Остави ги тези глупости! Чрез правилно докосване я караш да разбере, че наистина я харесваш.

Вкарай лек допир по време на разговора ви. Докосвай й краката, стомаха, ръцете, рамената, ушите и т.н. Използвай претекст по естествен начин, за да сториш това. Например: „Еха, харесват ми обеците ти...“ (докато й докосваш ухото). Много прости, но продължителни докосвания като това.

6. Водачество (от едно заведение към друго)

Мъжете би трябвало да са лидери и жените ИСКАТ мъжете да са водачи. Забрави какво ти казват всички, жените са пре-проектирани да следват здрав, силен и уверен мъжки, така че не ги лишавай от това. Когато свършите с питието си в заведението, заведи я на друго място казвайки нещо като „Супер, нека идем в това готино място, което знам зад ъгъла, там правят страхотни коктейли“.

После й вземи ръката и я изведи там. Тя ще одобри един решителен мъж.

Ами това бяха моите 6 правила, които е почти наложително да спазваш на първа среща, в случай че искаш нещата помежду ви да се развият и след това.

Ако имаш въпрос или нещо да кажеш – моля задай го в коментарите.

Успех!

социални мрежи

2 мнения за “Нещата, които трябва да правиш на първа среща

  1. Жените са ирационални, дори и приложиш всичко горе пак може да не се получат нещата 🙂 но все от някъде се започва. От личен опит наскоро излизах с едно момиче първа среща смяхме се забавлявахме, втора среща още повече общи интереси забавление накрая на вечеря я целунах, чесно казано не съм имал по добро развитие на нещата и третия път камък 😀 не се видяхме повече така и не разбрах защо…

  2. Все едно прочетох описание на един определен човек, така че да,правилата ДЕЙСТВАТ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *