Какво да правим на първата среща

След като си взел нейния телефон, е най-добре да изчакаш 2-3 дни преди да й позвъниш. Прави се с цел да си "повишиш цената". След около три дни нейният интерес ще започне да угасва и настроението й ще бъде малко убито, а самочувствието й - леко смачкано. Ако позвъниш в този момент - ти имаш огромни шансове тя да зареже хората, с които е и да дойде при теб.

Тя трябва малко да по нервничи - ще позвъниш ли изобщо. Времето работи за теб! Когато й звъннеш, трябва да й предложиш конкретно време и място, а не да й предоставяш право на избор. Ако времето не е подходящо за нея, попитай я кога й е удобно. В краен случай позвъни още един път. Разговорът трябва да е кратък - до 60 секунди. Много ефикасно работи формулата: "Откъде да те взема?" вместо бездарното : "Ще те чакам в (на) ...".

Първата среща условно е този момент, в който вие седите, общувате и се опознавате взаимно. Този процес отнема около 2-5 часа. Аз лично имам навика, когато си определям среща , да се осведомя от още 1-2 познати къде ще бъдат наблизо в същия район - без да обещавам нищо конкретно.

По този начин, ако някое момиче не дойде на уговорената среща, винаги мога да отида там (наблизо), където вече имам познати момичета, сами или с компания. Това ми дава огромно самочувствие (напълно реално), че аз имам огромен избор, за разлика от тази "новата". По мои наблюдения от десет срещи на три не идва никой. Не знам как ще бъде при теб, но приеми, че и това ще ти се случва.

Заведи я в много приятно местенце - барче или кафене, и разговаряй, разговаряй, разговаряй. За всичко на света: за живота, за родителите, за училището, началниците (подчинените). Като правило е достатъчно да й задаваш насочващи въпроси.

Жените са големи любителки на тема "говорене без край", така че просто й задавай подходящи въпроси и слушай, от време на време кимай, прави й някакви коментари, за да е видно, че взимаш участие в разговора. По-просто от това няма!

Ако независимо от усилията ти, разговора върви трудно - тогава започни да говориш (спомни си същите тези въпроси), от време на време вмъквай вицове, смешни истории.
На този етап задължително използвай настройване към нейната поза, жестове, мимика и дишане. Но ги въвеждай едно по едно, а не наведнъж в рамките на 30 секунди.

Често момичетата (особено по-младите) на първата или втората среща започват да ти говорят за техния приятел. Слушай, усмихвай се, казвай Да - Да, но не проявявай никакво безпокойство. Теб не трябва да те вълнуват никакви нейни приятели, мъже, любовници. В края на краищата тя е сега с теб, а не с тях. А значи ти за нея в настоящия момент си по-интересен, отколкото всички останали. Ето и от това се възползвай!

Когато почувстваш, че вече трябва да се разделите, го направи незабавно.
Когато усетиш, че тя е онемяла от щастието да е с теб, то действай според ситуацията. Възможно е вече да я заведеш във вас и да правите секс. Но ти трябва да си твърдо уверен, че на нея това й се иска, иначе може да развалиш всичко. Ако не си 100% уверен, по - добре я закарай до тях или излезте някъде сред природата за няколко минути.

Ето тук можеш да я хванеш за ръката и така да стигнете до колата или спирката на метрото. Но бъди внимателен с целувките - засега все още ситуацията е много деликатна. Не бързай, когато това не е нужно. Бъди спокоен. Като цяло - действай съгласно обстоятелствата - иначе защо имаш глава на раменете?

Преди да завърша статията искам да благодаря от мое име и от името на екипа ни за бирите от г-н. Дамян Валев. Почерпихме се наистина добре 🙂

Източник: lover.ru

spodelime.com

6 мнения за “Какво да правим на първата среща

 1. Много добре написана статия браво! Искам само да допълня колко важен е момента в който се срещате.

  1. Много е важна усмивката. Когато я поздравите, усмивка е най-директният начин да и покажете, че се интересувате от нея, защото усмивката препредава сърдечност и откритост.

  2. Много е важно да сте лице в лице. Повечето хора нямат представа за вредата, която се нанася на техния „тотален имидж“ поради лошия зрителен контакт. Отместването на погледа нагоре, надолу или встрани, когато срещнете някого, създава впечатление, че сте непостоянни и не може да ви се вярва или че не се интересувате от хората и се отегчавате. Това не означава, че трябва да се вторачвате в очите на събеседника си. Такова настойчиво взиране може да смути и обърка другия, може да го накара да се чувства неудобно или дори застрашен.

  3. Топлото „Здравей!“. Не е добре да започнете с обикновеното „Как сте“, когато се запознавате с някого. Много често това е само една изпразнена от съдържание и изтъркана от употреба фраза! В повечето случаи човекът, който използва този израз, въобще няма някакво желание да знае какво е действителното състояние на другия. Тази фраза може да прозвучи понякога и много натрапващо се. Повечето хора просто приключват въпроса, лъжейки: „Екстра, как сте?“ след като нито се чувстват „екстра“, нито пък и те се интересуват как сте в действителност. Ако не се интересувате наистина как е – не я питайте! Иначе това може да прозвучи като кухо празнодумство. Никога не се опитвайте да демонстрирате измислени чувства. Това поражда неискреност и по косвен начин съвсем не допринася за вашето самоутвърждаване.

  Всички ние имаме нужда да престанем да общуваме с думи, които не означават нищо. Вашите думи са инструменти и като всеки един инструмент трябва да бъдат използвани с определено предназначение. Така че, знайте каква е причината да кажете това, което казвате!

  Ако пък наистина искате да узнаете как се чувства някой, запитайте го искрено. Щом искате да кажете „Как сте?“, нека това да прозвучи като „Как се чувствате?“ Наблегнете на думата „как“ и „вие“, като използвате по-силен тон на гласа и възходяща интонация.

 2. Благодаря ти за изчерпателния коментар и споделения опит. Наистина е лесно да сме различни, като променим малка част от себе си. В случая – като се избавим от излишните баналности и шаблони. Затова и не приемайте всеки пример в сайта на сериозно. То затова е пример.

  Момичетата обичат да виждат различни мъже. Само те успяват да им привлекат вниманието. Толкова е просто – различното привлича вниманието. А повечето момчета си мислят, че като подражават на някой тях връстник с успех в жените, ще успеят и те.

  Не е така. Всеки трябва да се изгради индивидуално. Да бъде личност и личностен. Това е пътят към успеха. Успех приятели!

 3. Един съвет и от мен. Гасете си телефоните когато сте на среща. Онзи ден излизах с една, то не бе звънене не бе чудо – сигурно 5 пъти и звъня телефона и проведе 5 разговора по 2-3 минути. Изнервих се страшно много. Та изключвайте си телефоните, за да не ви звъннат в неподходящ момент.

 4. Ами незнам за теб,ама аз как мразя да чакам…Ако се наложи сиг на 3тото звънене и като се върне няма да има никой.Даже и сега като се уговорим с мой приятел да разцъкаме на една игра.Като го почакам малко и надхвърли 5 минс побеснявам 😀

 5. Благодаря за статията доста ми помогна, но имам един въпрос. Когато съм на среща с момче, което познавам от доста време и искам да го накарам да прояви някакъв интерес към мен, но проблемът ми е, че немога да намеря интересна тема за разговор. И дали може да ми помогнете или да ми дадете някакви теми за разговор?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *