Квалификация – необходимата фаза за успешно съблазняване

Фазата на квалификацията започва, когато момичето е привлечено към теб и завършва, когато ти си привлечен към нея. Представлява нещо като обратното на фаза привличане.Тук тя трябва да заслужи вашия интерес, демонстрирайки качествата си, а вие я възнаграждавате за това.

Успешно съблазняване

Защо ми е нужно това?

Процесът на квалификация ви дава причини да я харесвате, които са различни от външния й вид. Ако я харесвате само заради визията й, е много вероятно тя да си мисли, че ще я оставите, след като я вкарате в леглото или след като срещнете по-красиво момиче. Повечето жени харесват да се доказват на мъжа, който желаят.

В квалификацията показвате вашия интерес към нея. Важно е също да се отбележи, че от чисто психологична гледна точка, колкото повече усилия човек влага в нещо, толкова по-силно го иска след това.

Извличане на качества

Бих ви посъветвал да седнете и да помислите за перфектното, според вас, момиче и неговите качества и именно тях да търсите. Когато решите какви са качествата на вашата мечтана половинка, трябва да почнете да проверявате дали момичето, което сваляте, ги има. За целта задавате квалифициращ въпрос, който й помага да разкрие своите качества по темата.

Можете да я питате за музиката, която обича да слуша, след което е ред тя да ви спечели като също сподели нещо. Пример: “Обичаш ли да пътуваш?”, след което си задълбочавате по темата.

Естествено, въпросите ви по никакъв начин не трябва да наподобяват интервю за работа. В тази тема има повече информация относно този проблем.

Награди я!

Награждаването става, когато ви е казала нещо, с което ви е спечелила и сте по-заинтересован от нея. Комплиментите са добра награда. Важно е да звучат искрено. Например, ако ви е казала, че обича риболов, възнаградете я с комплимент и й разкажете за първата голяма щука, която сте хванали. :)) Тук квалификацията прераства в комфорт. (Очаквайте интересна тема за фазата комфорт и как да накарате момичето да се влюби във вас!)

Лавирайте по различни теми и не бързайте. Колкото по-естествено се получава, толкова по-добре.

Отдръпване (по желание и ако е необходимо)

Многото комплименти могат да я накарат да се чувства неудобно. За тази цел, трябва да освобождавате натрупалия се интерес с малки лигави коментарчета от сорта на – „Жалко, че си падам само по блондинки/брюнетки (обратното на нейната коса)” или „Жалко, че съм алергичен към теб”.

По този начин вие сте предизвикателство, изпращате й смесени сигнали и тя се чуди, дали ви е спечелила или не. Обърквате я и я карате да си мисли за вас все повече, докато в един момент, без да усети, тя се е станала луда по вас. С отдръпването не показвате интерес към нея, а точно обратното - незаинтересованост.

Обръщаме ви внимание, че „отдръпванията” трябва да са леки и забавни (за да не изглеждат странни). Момичето трябва да разбере, че се шегувате. „Отдръпванията” се използват, когато забележите, че тя почва да си мисли, че сте й в кърпа вързан, че сте предвидим и вече ви е спечелила. Те са много ефективни и с тяхна помощ ще бъдете свидетел на много опулени физиономии тип - „Не мога да повярвам, че той ми каза това!!” (с отмятане на коса – което е сигнал за интерес).

След като тя се е борила за вашето одобрение, направили сте няколко искрени комплимента и сте показали, че започвате да я харесвате, вече сте във фаза комфорт.

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *