Често задавани въпроси в Lover-BG

Забелязах, че повечето от хората, които търсят съвети тук са на възраст под 18 години. Следейки въпросите, които задавате нещо в мен ме накара да напиша тази статия специално за вас.

Често задавани въпроси в Lover-BG

Когато сте на възраст 13-16 години... Нещата за вас изглеждат по следния начин: Харесвам това момиче, отивам при нея и й го казвам.

Това, разбира се е нормално за този период. Още сте наивни и искрени. Когато обаче преминете тази възрастова граница, нещата става малко по-сложни и по-деликатни.

Работите не стават така. Отиваш, правиш точно определено нещо, казваш точно определени думи и мацката става твоя. Нещата се градят от времето, когато сте се видели за пръв път, до момента в който сте предприели някаква по-интимна крачка към нея.

1. "Видях едно момиче, с което искам да се запозная, но не знам как"

Отговор: Имате 3 секунди да отидете при нея и да й кажете първото нещо, което ви дойде наум. Кажете й, че ви харесва. Или отидете и кажете "Здравей". Няма значение какво ще кажете, просто го направете. Приемете, че имате един пясъчен часовник, който ви преброява оставащото време, в което можете да действате. Ако не го направите преди да е изтекло времето, повече никога няма да видите това момиче. Дори ако с момичето сте в едно училище, компания, частни уроци и т.н. Дори ако става дума за жена и сте на едно и също работно място с нея. 

2. "Как да я накарам да ме хареса?"

Отговор: Жените не са кучета, на които като им кажеш "седни" да седнат. Както вие харесвате един тип жени, така и те харесват определен тип мъже. Общото, между повечето вкусове на жените е, че за да ви хареса, трябва да притежавате определени качества. Оттам нататък, самото заговаряне, самата комуникация, как се чувствате в нейната компания и как тя се чувства в нейната компания е решаващо за мнението й относно вас. Веднъж изградено е трудно да промените това мнение. За това вашата важна мисия е не да се харесате на момичето, а да сте харесвани от хората, които са покрай вас.

Ако сте в училище и всичките ви съученици ви игнорират или ви се смеят, трудно бихте я впечатлили. Ако сте лидерът на класа, отличникът или човекът, когото всички да уважават и тя ще ви уважава.

3. "Как да я поканя да излезем?"

Отговор: Първо отидете и се запознайте с момичето, ако вече се познавате и двамата се чувствате комфортно заедно, просто й кажете, какво мислите да правите и поканете и нея.
Пример: "Хей, тази събота мисля да се разходя в <еди кой си парк>. Искаш ли да дойдеш?
или
"Мисля, да си търся дрехи в петък след училище, ще ми трябва мнението ти."
или
"Гледала ли си "еди кой си филм"?  Чух, че е добър, трябва да отидем да го гледаме."

4. "Момичето, което харесвам си има приятел, какво да правя?"

Отговор: Причините една жена над 17 години да ви каже, че си има приятел са:
1. Проявявате прекалено голям интерес към нея.
2. Има си приятел и иска да сте наясно с това, за да сте наясно, преди нещо да се е случило между вас
3. Има си приятел, на който иска да му изневери.
4. Има си приятел, с който мисли скоро да скъса
5. Има си приятел и не иска да му изневерява.
Всъщност 1 от 10 пъти жената наистина ви отрязва, като ви каже, че си има приятел. За това, не обръщайте внимание и се опитвайте да я съблазните.

Полезна тактика е и да й помогнете да сподели нещата, които не я удовлетворяват в приятеля й.

5. "Как да разбера дали ме харесва?" 

Отговор: Ако приемем, че се познавате от скоро и не сте от хората, които да се държат супер мило с нея, то щом си говори с вас повече от 2-3 дни, тя ви харесва. За повече информация вижте темите за индикатори на интерес.
Ако обаче ви търси, показва, че не сте й безразличен и вие постоянно сте на нейно разположение и/или винаги й слушате проблемите, давате й съвети и т.н. тогава може просто да сте попаднали в "приятелската зона".

6. "Тя е с N години по-голяма/по-малка от мен... какво да правя?"

Отговор: Последните ми 4-5 гаджета са били с от 1 до 5 години по-големи от мен. Когато бях на 16, тогавашната ми приятелка беше на 17. Когато момичето е по-малка от теб, това е предимство за теб. Стига да не си пълнолетен и мацката да е непълнолетна (пак не е задължително) няма от какво да се притесняваш. Ако момичето ти каже нещо от сорта на:
"Ти си с N години по-малък от мен" й отговори с "Да, а ти си като по-малката ми сестричка... също толкова сладка, но и в същото време леко досадна".
(когато го казваш, се увери, че е с усмивка, за да не си помисли, че я нагрубяваш)
Възрастта не трябва да те комплексира, дори и да имате 20 години разлика (стига тя да не е непълнолетната).

Това са най-често срещаните въпроси, които аз съм забелязал. Със сигурност има други, които пропускам. За да не се налага да задавате въпроси, на които може и да не получите отговор или губите време някой да ви отговори, разберете следното:

1. Никога не питайте една жена, дали иска:
- да излезете
- да се видите
- да станете гаджета.

За първите две неща, просто заявявате намеренията си, докато третото, просто го показвате, чрез действията си.

2. За да сте истински мъж, трябва да имате необходимите качества и умения.

3. Ако сте срамежлив, трябва да се опитате да се преборите. Полагайте усилия да говорите с непознати, да говорите пред хора, пред повече от 1 човек.

4. Разберете как се отнасяте с жените и как всъщност трябва да се отнасяте.

5. Бъдете интересни хора. Ако постоянно играете компютърни игри или чатите в omegle, няма да има причина момичето да ви предпочете, пред някой батко, който спортува, има хобита, интереси и знае как да общува.

6. В сайта има доста статии, които ще ви помогнат да се развиете като хора, ще видите много грешки, които сте допускали и много съвети, как да ги преодолеете, само трябва да прочетете повече, както и коментарите.

Надявам се тази статия да ви служи за ориентир какво да търсите в сайта и как да се развивате. Ще се радвам всеки да я прочете, преди да зададе въпрос, защото отговорът е някъде в сайта.

споделяне на връзка

3 мнения за “Често задавани въпроси в Lover-BG

  1. Здравей Кала,

    доста интересни статии си написал по темата. Особено на начинаещи доста могат да им се отворят очите.

    Аз лично от известно време знам за повечето методи, които споменаваш и те доста ме промениха като личност.

    Проблемът е, че повечето хора искат да намерят цялата налична информация, след което да я изчетат и чак така да се впуснат извън зоната на комфорт и реално това търсене и намиране на ново информация доста ги обърква и си остават на едно и също място с всички тези теории в главата, без никакъв практически опит, според мен си струва и върху това да напишеш една статия, когато имаш възможност разбира се 🙂

    Много обичам да си говоря на подобна тема, социални динамики, с някого.

    Ако искаш може да разменим някакъв контакт, защото в този форум повечето хора задават по горе споменатите въпроси и търсят краткия път (лошото е, че такъв няма).

    Това е от мен може да ми пишеш тук или на metokolevv@gmail.com

    Очаквам твоя отговор, какъвто и да е той.

    Поздрави,
    Методий

  2. Здравей!
    Да, истината е, че повечето хора (дори аз съм правил тази грешка) четат цял тон информация и когато излезнат забравят какво са прочели.. съответно, като отворят пак някоя книга информацията им се връща в съзнанието..
    Причината за това е, че теорията се разбира, за да се осмисли, трябва практика.
    Т.е съветът ми към хората, които тръгват да се занимават с Пик-Ъп, е да четат нещата на малки крачки, след всяка теоретична крачка, да излизат, да пробват, да тестват с колкото се може повече непознати хора. Чак тогава да преминат към следващата стъпка.
    тия имейли малко не ме кефят, но можеш да ме добавиш в скайп: old_school_fan (с една сива шапка съм)
    Може тези дни да пусна нещо като туториъл как да започнем да се самоусъвършенстваме.

  3. Здравей,

    да съгласен съм с теб.

    Това е като с всяко ново начинание. Например може цял ден да гледаш видеота как се изпълнява дадено фитнес упражнение, но когато отидеш в залата (или на лоста) формата ти няма да бъде перфектна.
    Но с всяко следващо изпълнението, то тя ще ти се подобрява.

    Между другото да знаеш, че ти пратих пълномощно. Ник ми е Metodiy Kolev

    Поздрави,
    Методий

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *