Прецаках нещата – чете съобщенията ми, но не отговаря

Здравейте,

Преди седмица трябваше да помагам на едно момиче да си мести мебелите. Тя много си ме хареса. Обръщаше ми внимание,  обясни на цялото си семейство че ме харесва, при което те ми се усмихваха и ме окуражаваха.

И аз много си я харесах но не исках да говоря с нея пред цялото ѝ семейство и реших да ѝ се обадя на следващия ден.

Обадих ѝ се на следващия ден и й казах че съм мислил за нея и искам да я поканя на вечеря.  Тя се съгласи, но беше събота и тя имаше планове за уикенда и ми каза да ѝ звънна през седмицата.

Следващият път я потърсих във вторник вечерта. Тя не ми вдигна. Обадих ѝ се няколко пъти и ѝ писах че я харесвам много и е специална за мен. Тя чете съобщенията ми, но не получавам абсолютно никакъв отговор и не ми се и обажда.

Аз наистина я харесвам и знам че тя много ме харесва.

Къде мислите е проблема? Дали че съм се обадил пак чак след 3 дни или е сърдита, че не съм ѝ казал веднага че я харесвам.

Как мислите? Какво трябва да правя? Мисля да ходя с една червена роза и да я чакам пред входа след работа? :))

Мислите ли че това би могло да проработи?

Благодаря за съветите!

spodelime.com

4 мнения за “Прецаках нещата – чете съобщенията ми, но не отговаря

  1. Зачетох се из форума и се светнах!!! :))

  2. Не пишеш на колко си години, на колко е тя?! Моя съвет е да я забравиш временно, ако тя наистина има нещо към теб ще ти даде някакъв знак. Игричките са за децата, ти искаш нещата да се случват ..и точка по въпроса, ако иска да си играе – да намери някой друг.

  3. Здравейте! Много се извинявам, първо че коментара ми няма да бъде по темата, и второ, че не съм тук за да дам съвет относно свалянето на мацки…но съм момиче, което спешно има нужда от мъжки съвет и мъжки поглед върху моя проблем. Правя опити от 30мин вече да се регистрирам с идеята да пусна тема, защото спешно имам нужда от съвет, но не успявам. Много моля за съдействие!

  4. Emition, това с игрите и мен ме дразни и не играя. Аз им казвам каквото мисля и ако мислим еднакво, продължаваме, ако ли не, не. Достатъчно много мацки има.
    Не го разбирам това че жените толкова пък си играят!!
    Явно мъжете сме станали нещо много мекушави и дме оставили жените да си правят каквото си искат. За съжаление…
    Това което подобрих, е да им звъня само един път и ако не вдигнат, тва беше, после аз не искам… резултатите са момичета с разбити сърца, а мен ме наричат изрод!
    Еми няма да им дам да ди играят! ;))))
    Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *