Свалки през деня

Как е възможно да свалим непознато момиче на улицата?

Със сигурност повечето от вас си задават този въпрос. Това не е най-лесното нещо, което сте виждали, но със сигурност е приятно (това изцяло зависи от вътрешната ви нагласа) и пълно с емоции.

Свалки през деня

Предимствата са, че може да го правите на път за работа, училище или просто да излезете и да дебнете в някоя улица...

Нека караме по същество.

Най-важно и трудно за усвояване е спирането на момиче вървящо срещу вас. Защо? Защото тя е в своя свят с проблеми и си мисли за неща, които нямат нищо общо със свалки. Нашата задача е да я изкараме от нейния свят и проблеми за отрицателно време. Как?

1. Усмихни се! Усмихнатите хора привличат останалите. Усмивката говори за това, че нямаш проблеми, може би си забавен, няма да ѝ искаш 5 лв за автобус... все положителни неща.

2. Изправи се! Изправената стойка е от голямо значение.

3. Гласът, който излиза от устата ти трябва да е достатъчно силен.

4. Когато момичето е на около 2 метра от вас се спрете пред нея и започнете разговора. Не чакайте да ви подмине. Ако я изчакате да се изравни с вас и си отворите устата - миг по-късно ще ѝ видите гърба.

Усвоявайки тези прости правила няма да има момиче, което да ви подмине освен ако не ѝ се ходи до тоалетна или къщата ѝ гори.

Сигурно си задавате въпроса "какво да ѝ кажа?"

Като за начало с цел да преодолеете страха си и да репетирате четирите точки, които ви дадох просто питайте за посока (съветвам ви наистина да усвоите тези 4 прости парченца и тогава да продължите напред.)

- Извинявай, къде има аптека?

Това е един чудесен оупънър* за дневна игра. Момичето се спира от любезност да ви каже къде е въпросната аптека, а това е нашата цел.

Думата "извинявай" е просто страхотна (само за дневна игра) показва, че не сте натрапчив, любезен сте, един вид е като обръщение... просто чуят ли думата и веднага ви поглеждат.

На начинаещите бих препоръчал да репетират четирите точки с нашия оупънър и когато им писне да повтарят едно и също и са убедени, че четирите точки са до болка познати - да продължат напред. От начало усмивката ви ще изглежда фалшива и гласът ви няма да е на ниво, но след n-пъти всичко ще е ОК. Наистина няма друг начин, това е ключа към успеха.

*оупънър - първото изречение, което казвате на непознато момиче

социално споделяне

2 мнения за “Свалки през деня

  1. Добре,но аз съм доста притеснителен всеки ден съм сам,излизам на улицата не поглеждам никого дори и да погледна се чудя какво да правя и да кажа как да преодоля страха от притеснение или от отрязване!?

  2. Както си искаш, стига да не прекаляваш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.