Свалки през деня

Как е възможно да свалим непознато момиче на улицата?

Със сигурност повечето от вас си задават този въпрос. Това не е най-лесното нещо, което сте виждали, но със сигурност е приятно (това изцяло зависи от вътрешната ви нагласа) и пълно с емоции.

Свалки през деня

Предимствата са, че може да го правите на път за работа, училище или просто да излезете и да дебнете в някоя улица...

Нека караме по същество.

Най-важно и трудно за усвояване е спирането на момиче вървящо срещу вас. Защо? Защото тя е в своя свят с проблеми и си мисли за неща, които нямат нищо общо със свалки. Нашата задача е да я изкараме от нейния свят и проблеми за отрицателно време. Как?

1. Усмихни се! Усмихнатите хора привличат останалите. Усмивката говори за това, че нямаш проблеми, може би си забавен, няма да ѝ искаш 5 лв за автобус... все положителни неща.

2. Изправи се! Изправената стойка е от голямо значение.

3. Гласът, който излиза от устата ти трябва да е достатъчно силен.

4. Когато момичето е на около 2 метра от вас се спрете пред нея и започнете разговора. Не чакайте да ви подмине. Ако я изчакате да се изравни с вас и си отворите устата - миг по-късно ще ѝ видите гърба.

Усвоявайки тези прости правила няма да има момиче, което да ви подмине освен ако не ѝ се ходи до тоалетна или къщата ѝ гори.

Сигурно си задавате въпроса "какво да ѝ кажа?"

Като за начало с цел да преодолеете страха си и да репетирате четирите точки, които ви дадох просто питайте за посока (съветвам ви наистина да усвоите тези 4 прости парченца и тогава да продължите напред.)

- Извинявай, къде има аптека?

Това е един чудесен оупънър* за дневна игра. Момичето се спира от любезност да ви каже къде е въпросната аптека, а това е нашата цел.

Думата "извинявай" е просто страхотна (само за дневна игра) показва, че не сте натрапчив, любезен сте, един вид е като обръщение... просто чуят ли думата и веднага ви поглеждат.

На начинаещите бих препоръчал да репетират четирите точки с нашия оупънър и когато им писне да повтарят едно и също и са убедени, че четирите точки са до болка познати - да продължат напред. От начало усмивката ви ще изглежда фалшива и гласът ви няма да е на ниво, но след n-пъти всичко ще е ОК. Наистина няма друг начин, това е ключа към успеха.

*оупънър - първото изречение, което казвате на непознато момиче

социално споделяне

2 мнения за “Свалки през деня

  1. Добре,но аз съм доста притеснителен всеки ден съм сам,излизам на улицата не поглеждам никого дори и да погледна се чудя какво да правя и да кажа как да преодоля страха от притеснение или от отрязване!?

  2. Както си искаш, стига да не прекаляваш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *