Как да си неотразим в леглото?

Търсиш ли начин как да станеш толкова неповторим, че името ти да обикаля от уста на уста и да не излизаш от розовите мечти на момичетата? Подготви се, защото ще отнеме доста време, опити, грешки, време за равносметка, стремежи и много нощи - спомена, за които ще стопля сърцето ти години напред.

Неотразим пред момичетата

Най-важният съвет който можеш да получиш е не наранявай дамите – остани за тях принцът, с който са били няколко часа, принцът за който ще мечтаят да посети покоите им, принцът за който ще споделят с приятелки, принцът който всяка чула за него приятелка ще го бленува.

За да бъдеш най-добрия в изкуството на най-нежния спорт неминуемо ще стигнеш до различни секс хитрини. Като идеята на всяка от тях е общо взето да предразположиш партньорката си и да повишиш желанието ѝ за теб, както и полученото удоволствие.

Забрави всичко, което си видял по палави среднощни програми, относно дължината на същинския полов акт – средно той трае около 7-8 минути. Успееш ли да направиш минутите от 7-8 на 15 партньорката ти няма как да не изпита завладяващо, разкрепостяващо, пламенно финиширане в полето на екстаза.

Всъщност не забравяй всичко от палавите среднощни програми – видените десетки пози са си полезна информация, която щом е дошъл момента задължително трябва да се приложи и на практика.

Забрави за размерите на пениса си, размерите на мускулите си, имаш ли или не окосмяване на определени части от тялото, бели ли са зъбите ти или какво си ял. Забрави всяка комплексираща мисъл целяща да те отдалечи от момента. Мисли как да доставиш повече удоволствие на партньорката си, действай, наслаждавай се как се извива в ръцете ти – гарантирано няма да сбъркаш, а тя е ще е благодарна, развеселена и освободена.

Запомни, че нейното тяло е по-чувствително от твоето – научен факт, е че само главата на клитора съдържа около 8 000 нервни окончания, а пенисът пренебрежително малките 4 000 нервни окончания. Каквото и да правиш на нея ще и бъде хубаво – не мисли справяш ли се или не се справяш добре.

Разбира се, винаги искай от себе си повече – колкото повече, толкова по-добре или ако трябва да перифразирам колкото по-дълго, толкова по-добре. Митове са, че големината и дължината нямат значение – ако си с момичето от години тя е свикнала с фактите, но ако си с момиче за една вечер размерът ти, майсторството ти и дължината на акта няма как да не останат безинтересни за нея.

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *