Тайната на вечния Ромео

Много мъже завиждат на приятелите си, че около тях непрекъснато е пълно с гаджета. Но малцина се замислят на какво се дължи това. Те не искат "да купуват" уроци от добрия любовник, защото мислят, че това ги унижава. Истината е тъкмо обратната - ако натрупат повече полезни знания, това може да им донесе мечтаната слава сред жените.

Вечният Ромео

1. Сексът не е само физически акт.

Ако жената достига до оргазъм чрез мастурбация, значи е напълно нормална. Следователно всичко зависи от партньора ѝ. Той трябва да умее да я предразположи. Като в началото мъжът не трябва да демонстрира, че иска да спи с нея на всяка цена.

Това може да я отблъсне, особено ако е по-свенлива. Трябва да ѝ покаже, че я харесва, но да ѝ даде да разбере, че решението все пак е нейно. Нужно е да бъде подготвен, ако тя му откаже от първия път. Важното е да не демонстрира ултимативно разочарованието.

2. Мъжът обича с очите, а жената с ушите.

Мъжете, които знаят това златно правило непрекъснато повтарят на приятелките и съпругите колко са сексуални. Това не само развихря страстта на жената, но я кара да мисли, че това не е поредният егоист, който мисли само за себе си.

3. Радвайте се на женското тяло.

Показвайте удоволствието си от докосването на вашата партньорка. Това ще ѝ достави много по-голяма радост, отколкото вашите бицепси или размерът на пениса. Ако партньорката ви забележи, че се радвате на тялото ѝ, това ще развихри сексуалните ѝ желания. Тя ще бъде готова да падне в краката ви, ако види, че не забелязвате и прощавате малките ѝ недостатъци.

4. Оставете жената да се наслаждава на секса по свой начин.

Не искайте от нея непременно да изживее оргазъм. Ако тя не го направи, това не значи, че сте лош любовник. Понякога жената изпитва удовлетворението по свой начин и той и носи по-голямо разтоварващо удоволствие, отколкото физическата кулминация.

5. Не гонете своя оргазъм на всяка цена.

Достигането на кулминация в акта не е трофей за мъжа. Повечето мъже смятат така, защото по този начин повишават собственото си самочувствие. Жената обаче се разочарова, когато я държите отговорна за вашия оргазъм. Ако се отдадете на секса спонтанно, оргазмът със сигурност ще дойде и без специална поръчка.

6. Сексът не е сделка.

Не малко жени не смеят да си пожелаят много неща в секса, защото се страхуват, че трябва да отговорят със същото на партньора си. Покажете готовност да дадете на жената това, което и се иска, без веднага да искате нещо в замяна. Така ще спечелите доверието и постепенно тя сама ще ви попита какво би ви доставило удоволствие.

7. Сексът винаги е смес от агресия и нежност.

Преди да тръгне към сексуалните си завоевания, мъжът трябва да се въоръжи с доста психологически знания. Той трябва да се научи да отгатва желанията на партньорката си. Понякога тя е обзета от дива страст и е готова веднага да се хвърли в леглото, друг път и трябва повече нежност. Мъжът, който се съобразява с това, ще получи само одобрение от своите партньорки.

8. Не се доверявайте сляпо на жената.

Изисквайте от нея да ви каже какво по-точно желае. Мъжете и жените са толкова различни по отношение на емоциите си, че прякото общуване по тези въпроси е не само неизбежно, но и наложително.

бутон за сайт

Едно мнение за “Тайната на вечния Ромео

  1. Не се страхувайте просто се прицелето към целта си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *