Кога е най-подходящото време за секс?

Според учените, най-доброто време за секс за мъжът е между 4 и 6 сутринта, когато се вдига нивото на определени хормони и най-вече на тестостерона.

Но, по това време най-често спим.

В 6 часа сутринта е най-добрата потенция за мъжът, но половите жлези на жената са още сънни. Даже и да се е събудила, организмът и е не е готов за секс. Нивото на мелатонина (хормон на съня) се понижава, но телесната температура още не се е вдигнала.

Време за секс

7-8 часа: Половата възбуда и за мъжът и за жената е в своя пик. Това е моментът на най-бързото достигане до оргазъм.

9 часа: Също добро време за секс. Желанието у нея е по силно.

10-12 часа: Мъжът вече е с изострени вкусови рецептори. Сега е времето за идеален орален секс. При мъжете доминира мислещата активност. Затова и със сигурност той може да ви говори с часове за “това”, без да прояви активност. Подтикнете го жени.

13-15 часа: Най-ниската точка на сексуалността и при мъжете и при жените.

16-17 часа: Най-подходящото време за зачеване на дете. Учените са установили, че това е времето на най-висока активност на сперматозоидите. Но жената не иска дълги и продължителни ласки в това време. Бърз и даже малко твърд секс. Това очаква тя по това време. По това време е най-изострено и обонянието й. Внимавайте мъже да ухаете приятно по това време.

18-20 часа: Тя е с най-изострен слух. Сега е времето да й дарите много комплименти. Мъжът през това време мисли - да, той мисли за ядене. А след хубавото ядене - да, за малко почивка.

20-22 часа: Най-подходящото време за продължителни любовни игри. Тя е готова да взема инициативата в свои ръце. Той е готов да й изпълни всяко желание. Пълно съвпадение на сексуалните ни часовници.

22-00 часа: Нейното количество мелатонин започва да нараства. Организма и постепенно заспива. Даже и да е от “нощните птици”. Но пък сега нараства чувствителността на мозъка. Сега е времето на романтиката. Докосване по ръката, милувки, целувки и нищо повече. Той също вече се е поотпуснал. Но му трябват и на него ласки, за да заспи.

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *