Харесвам Момиче от Моя Клас

Така, като за начало е важно да спомена, че съм 8 клас (на 14 години). Харесвам едно момиче от нашия клас и смея да кажа, че от много време не съм харесвал едно момиче толкова много.

Първо ще започна с проблемите - първият е, че един мой приятел от класа знае, че я харесвам и някак си ме е страх да не ѝ каже.

Вторият проблем, за който не съм особено сигурен е, че едно друго момче от класа я харесва и е в компанията ѝ така да се каже.

За радост има и някои добри страни:

Тази седмица тя започна да се държи много по-близко с мен отколкото преди. Мисля, че това се дължи на факта, че я гледам доста често напоследък и тя май го е забелязала и се сближава с мен (не казвам,че ме харесва, но защо не?!).

Ще кажа всички случаи: Играх си на телефона и тя просто дойде до мен, допря се много близо до мен (даже направо си сложи главата на раменете ми) и се опита да завърже разговор с мен.

На следващия ден в едно от междучасията ме погледна и ми се усмихна, и също така имахме и един забавен момент, в който няма да се задълбочавам. И вчера тя просто дойде на моя чин и почна да разглежда несесера ми, като знаеше че я гледам.

Отидох на чина си и я погледнах странно, тя ми се усмихна и дойде при мен и се разсмяхме за нещо (не помня за какво). Също така в един от часовете ме заглеждаше продължително.

Ако става дума за външния ми вид, не съм от най-слабите, но въобще не съм дебел, (ходя на фитнес, плуване, футбол) - спортен човек съм и в този аспект не виждам причина да не ме хареса. Също така смея да твърдя че съм забавен, когато си говоря с момичета - единственият проблем е да ги заговоря.

Е, имате всичката нужна информация - ще бъда страшно благодарен ако ми дадете отзиви, съвети, дори и критики!

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *