Мускули, маса, анаболни стероиди и силикон, силикон …

Това е – абсурдно хиперразвитите мъжки фигури са като женския силикон. Всичко безумно, всичко отвъд стегнатото спортно тяло е безумно.

Мускули, маса... отвъд стегнатото тяло е безумие.

Това не е някакво мегаоткритие, ама нали се сещаш, че пичът във фитнеса, който едва минава през вратата, има чудовищни отрови в кръвта? Той вони, защото анаболните стероиди вършат своето. Той е плешив по същата причина. Ако не е направил консултирани със специалист цикли (да, стероидите се взимат на цикли), ще достигне до онази крайно несимпатична еректилна дисфинкция.

Многократният шампион в тежка категория по бодибилдинг Димитър Димитров беше подчертавал в свои интервюта, че „ако някой не му вярва, че спокойно го вдига, да дойде да провери“. Пичовете, които се блъскат със shits в кварталните финтес-зали, са друга баница. И имат баници вместо ръце – ОК, тяхната визия за естетика. Никой няма право да ги съди. Най-малкото заради празноглавите, но наистина събиращи погледи мацки, които се прехласват по тях. „Той вони, но виж колко е сладъъъък!“ и гласът й минава в ултразвук.

Мъничките следи от инжекциите с дека дураболин. Хормон на растежа. Тестостерон. Стероиди за състезателни коне. Ужасният дъх, който никога не се маха, дори след петкратно миене на зъби – от бианабола. Не всичко заедно, но преценено сравнително точно. Онова утопично пиене на суроватъчен протеин от шейкъра отдавна е в минало невъзвратимо.

При неправилна сесия гърбът се превръща в лунни кратери от огромни гнойни пъпки, които се разраняват от всяко докосване…

Точно така, аз те познавам – видях те във фитнеса вчера. Знам, че тренираш от 7 години и за това време си качил около 20 кг. мускулна маса. Започнал си със собствено тегло 70 кг. при ръст 174 см, а вече тежиш около 90 кг. За съжаление обаче вече година и половина си в т.нар. тренировъчно плато – тренираш усилено, но не качваш маса. Това е причината, която те накара да потърсиш съвет от специалист за медикаментозно стимулиране. Аз бях наоколо и знам, че последва една седмица на обстойни медицински изследвания и анализи, по време на които ти беше в пълна почивка и дори не се вясваше в залата.

След като се възстанови и отпочина, едва тогава ти влезе в 4-седмичен цикъл на високо интензивно натоварване. Този етап според побъркания специалист, който те консултира, ти е нужен, за да се подготвиш за тежките тренировки, които се изискват от новия му тренировъчен план, хранене и анаболен цикъл. Въпросният анаболно-стероиден цикъл, към който се придържаш стриктно, е елементарен и с намаляване на дозите в края. Неговата продължителност е 8 активни седмици плюс 2 седмици на възстановяване на ендогенното производство на тестостерон. Използват се 4 стероидни препарата: Сустенон, Deca durabolin, Primobolan depot, Nolvadex и Clomid.

Сега не тръгвай да си търсиш извинение да не спортуваш. Просто поставянето на реални цели и уточняването на време за постигането им е есенциално. Визията за естетичното се изкривява с тоновете железа, които минават през ръцете ти. Вече мъжът не иска да има стегнат задник, а здрави глутеуси. Не силни бедра, а добре оформени глави на квадрицепсите. Не просто силна предмишница, а огромни брахиалис и брахиорадиалис. Не широки рамене, а феноменално развити делтовидни мускули.

При неправилна сесия гърбът се превръща в лунни кратери от огромни гнойни пъпки, които се разраняват от всяко докосване, а отровната воняща пот ги инфектира непрекъснато. Челюстта се деформира и става дори по-квадратна – не секси, а буквално ръбеста. Окосмяването се засилва многократно, независимо, че отдавна си минал пубертета. И след втория цикъл като описания горе издайнически кичур остава на гребена ти, докато се решиш.

А храненето отдавна е престанало да бъде удоволствие – сега е просто средство за набавяне на протеини и въглехидрати. Солта е в минимални количества, за да си чист и неомазнен. Тестените храни са ти почти забранени. Сексът в определени периоди също е забранен. Онова, че не можеш да го вдигнеш – мит е. Поне в началото. Ако си професионалист, може и да си заслужава. Иначе – помисли пак. Тренировката беше, за да си здрав и щастлив, нали? Както казват в края на едно любимо филмче: „Копеле, ние каква я мислехме, тя каква стана…“.

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *