Страх я е да се раздели с него

Момче съм на 21, тя е на 20. Проблемът ми е такъв, че тя си има приятел от 3 години и така. Но отношенията им не са добри на моменти, от нея го знам.

Преди няколко дни излязохме с нея. Ние се познаваме от месец. Запознахме се във фейсбук и от тогава сме излизали 8-9 пъти. В тези няколко пъти между нас се видя, че има нещо.

Единият път стояхме прегърнати 2 часа на една пейка и се държахме и за ръка дори... Ясно ни беше и на двамата, че има тръпка, и то не само тръпка, ами и си пасваме във всичко. Но тя си има приятел.

Проблемът е това какво да правя?

Ходят от 3 години и нещо. Държи на него, макар и да не е щастлива много. То се вижда, че я е страх да се раздели с него. Как може да се бориш за някой просто защото си с него от 3 години, а този някой да не те прави щастлив?

Нали това е целта на любовта и на връзката? Дайте съвети как да постъпя, очевидно, че има нещо между нас, но тя има страх от това да остави приятеля си.

социални бутони

Едно мнение за “Страх я е да се раздели с него

  1. Приятелю проблемът ти е, че си много пасивен, ако толкова държиш на мацката, трябва да си малко по-деен. Закачай я, провокирай я, търси физипески контакт, но деликатно, да не се уплаши, че изневерява, накарай я да те потърси, покажи й, че не е единствената, която тр интересува, но по напин, по който да тр разбере, че си търсен от други жени и че общуваш с други жени, а не, че се хвърляш на всички. По просто казано:
    Трябеа да водиш нешата, не да я следваш, защото ще останеш нейната зона на комфорт или инапе каано ще оста еш много добър приятел, пък и дори да не доведе до очакван резултат съвета ми, понр няма да си гужиш времето и ще продължиш по-скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *