Незнам какво да правя с това момиче

Значи ситуацията е следната. Има едно момиче, с което учихме заедно в гимназията нея и аз още от тогава я харесвам. Не се бяхме чували от много време след завършването й. Изведнаж тя ми се обади, че иска да се видим. Излезнахме няколко пъти, след това по-често и по-често.

Това момиче съм на 100% сигурен, че изпитва някакви чуства към мен, обаче се дърпа малко от малко. Звъни ми постоянно да се виждаме, гушкаме. В една дискотека бяхме стигнали до целувка. Но интересното е, че като тръгна да предриемам нещо към нея и тя се дърпа. КАКВО ДА ПРАВЯ?

сподели бутон

71 мнения за “Незнам какво да правя с това момиче

 1. Питай я какво иска? Не е сложно.

 2. Абе не е толкова просто. Аз не искам и да я изгоня, Товя е проблема.

 3. Излезте още 1-2 пъти и кажи как се чувстваш, ако продължава да се държи по същия начин бягай надалеч, за да не страдаш много. Точно така започна и моята исторя, ако искаш прочетия и сам прецени дали си заслужава риска и страданието

 4. Сигурен ли си, че подхождаш с достатъчно увереност? Извинявай, ако нещо те засегна, но понякога ни се струва, че проблемът е в момичето, а не е. Поне на мен ми се е случвало.

  Опитай да забавиш темпото, попитай я какъв е проблемът. Опитай се индиректно да я накараш да се отпусне и да разбереш какво е мнението й за теб и за бъдещето Ви.

  Устрой й една романтична вечеря – изненадай я. Аз това бих направил, за да я отпусна 🙂

 5. Като цяло мисля, че увереност не ми липсва. Ще си направя малко самоирония ама аз съм тотален олигофрен. Не ми пука, хвърлям се дирекно в дълбоките води пък каквото ще да става. С други момичета нещата се получават, но с нея нещата се закучиха на едно място и няма мърдане на никаде. Много пъти съм подхождал по-деликатно и съм я питал защо нещата не вървят на никаде и тя ми казва че не е готова. Чакам я прекалено дълго време. Никога не е подходящия момент. На път съм да се откажа.

 6. За рождения й ден си взех 2 почивни дни и реших да я изненадам. Минах през тях да я взема и се качихме на колата и тръгнах към морето. Бях купил ботилка хубаво вино, бях приготвил вечеря ( вярно че до бургас не преличаше на нищо ама важно е положеното усилие ) Престигнахме в Бургас вечерта към 21:00 и отидохме на плажа…разговаряхме целунах я и вече си помислих, че нещата между нас почват да се получават. После тя се отдръпна и както винаги ми каза, че не е подходящия момент.

 7. Споко пич! Момичето иска същото, което и ти. Най-важното дръж си нервите и бъди много уверен в себе си! Не показвай никаква припряност когато подхождаш физически към нея. Не трябва да ти пука дали ще има секс.

  Gladnite si ostavat gladni ;-))

 8. Явно момичето е сериозно и не иска просто секс. Казвам ти го от личен опит. Може и тя да го иска, но си има принципи. Има жени, които ценят истинските чувства. Имай малко повече търпение! Лично аз се радвам, че са останали още такива момичета, които знаят какво търсят! Обичаш ли искрено – ще ти се върне! Но от теб зависи колко ще издържиш и дали изобщо искаш да чакаш!

 9. Мен не мие заради секса …..просто още от 10 клас имам нещо…ама се е доникаде и аз от тогава искам да съм с нея, но все нещо не се получаваше и аз се бях отеглил,и си се занимавах с други момичета обаче тя взе че се върна. И сега не мога да си я избия от главата и ме дразни.

 10. Ами там е проблема, както при повечето хора, които пишат тук. Винаги става дума за момичета, които не могат да се избият от главата. Просто малко по-леко гледайте на нещата и те ще станат много по-лесно и бързо.

 11. Добре all that….На теб не ти ли се е случвало да не можеш да си избиеш от главата дадена жена?

 12. Естествено че ми се е случвало. И то в много тежка форма. Разказите тук бледнеят пред моите преживявания. Но след като поразсъждавах над въпроса, попрочетох това-онова по психология и експериментирах на практика с различни жени установих някои истини, които правят живота и взаимоотношенията с жените много по-лесни.

 13. Аз пред нея не гледам да се здържам. Да не показвам какво по точно изпътвам зашото съм си патил. Но нали само така излглеждам иначе отвътре….От какво почнах да чета статиите в този блок, почнах да се нормализирам. Малко от малко нещата почват да вървят по гладко от преди. Има времне докато се ошлаифам ( и то доста ) но и това ще стане. Благодаря за доборите съвети и също така, благодаря на хората който са направили този сайт. Мисля че освен на мен е помогнал и на много други хора.

 14. Какво означава: “ Не ми е заради секса, ама….искам да съм с нея?“ Явно наистина го искаш. Ако някога беше имал тази жена, сега нямаше да я искаш толкова. Пак се убеждавам, че момичето знае какво иска и си струва цената, ама….ти не знаеш или не ти стиска да се хвърлиш в боя. Защо не се мъчиш с мисли за тези другите момичета дето си се занимавал? Ще ти кажа – защото си получил това, което си искал! Евала на тая мацка!

 15. Начи здравке…Както казах хвърлям се в боя от 10клас. Тя мацката си струва всяка стотинка, обаче ми писна да ми казва сега не е момента.

 16. Имай малко повече търпение, бе човек! В живота не всичко става от раз. Аз разбирам, че и на теб не ти е лесно,ама……………щом мацката си заслужава! Тя затова ти е интересна! Няма да ти казвам аз колко време казвах „Сега не е момента!“, за да не те отчаям. Да не мислиш, че не обичах момчето! Чувствата ни бяха взаимни и още са! Сега той вече е мъж, а аз – жена! Пораснали сме! Но понякога се връщаме назад и си спомняме тези моменти. И трябва да ти кажа, че със сигурност съм постъпила правилно. Чувствата си ги консумираме и до ден днешен, но началото и подходящият момент са много важни! Трябва да знаеш какво точно искаш, да можеш да подредиш приоритетите си в живота! Щом толкова ти харесва момичето, ще чакаш колкото е необходимо.

 17. Наистина ви желая успех, но и на двамата! Всеки да постигне това, което иска и подходящият момент да съвпадне! Нека да не си каже някой от двама ви: „Аз постигнах целта си!“, а да се радвате взаимно на резултата от чакането.

 18. Браво, Здравка, че пишеш. Трабва мало и „женска“ гледна точка тука. Женска в кавички, защото колкото е женска толкова можи да е и мъжка.

  Тука прекалено се концентрираме върху свалката и усилването на еротичното напрежение, а не върху това да се намери подходящия човек в живота.

 19. Прав си All That Jazz! Радвам се, че оценяваш моите усилия да ви покажа, че и ние жените имаме гледна точка. Радвам се, че не подхождате пренебрежително на женските коментари. Не съм под прикритие – жена съм. Би трябвало да личи по разсъжденията ми. Тук сте все ценители на любовното изкуство и трябва да ги разбирате тези неща. Ще се радвам, ако мога да помогна.

 20. Мерси хора…Ще чакам няма начин и ще видим какво ще стане.

 21. Аз изобщо не се съмнявам, че си жена. Просто не мисля, че твоята гледна точка е чисто женска.

  Но този сайт не е посветен на това как да открием и разпознаем идеалната половинка. Жените се интересуват изключитерно от този въпрос. Докато ние мъжете се интересуваме освен от това, също и от това как да стигнем до секс с жената и това дори е по-големия проблем в 99 процента от случаите.

  А защо е така? Ами много просто. Всяка жена, освен ако не е ужасно зле изглеждаща, може просто да излезе на улицата и почти веднага да си намери кандидат за секс, ако това й се иска. Докато при мъжете е доста по-сложно.

  Тъй като за нас мъжете процесът е труден ние обикновено се вманиячаваме на тема как да стигнем до леглото. И в резултат на това стигането до леглото става още по-трудно…

  А това пък води до ое по-голямо вманиачаване… Омагьосан кръг, с една дума.

  И вече въпросът дали въпросната е подходяща като човещ остава на доста заден план.

 22. Отново ще се съглася с коментара ти! Прав си! Просто вие мъжете гледате в нас по-различни неща, отколкото ние. И това е нормално-различни сме. Но с едно не мога да се съглася – че много лесно можем да си хванем мъж. Ние сме много претенциозни понякога / почти винаги/. Ама как да се защитя, не знам точно. Ако целта е еднократен секс, тогава може би е лесно за нас, ама ние обикновено не се съгласяваме много на такова нещо. И това е причината да сме по-претенциозни. Все пак искаме някаква връзка, а не само секс. А на вас затова ви е трудно, защото искате обикновено секс, без някакво сериозно обвързване. Който се съгласи на него, получава секса, който не – мъчи се и се върти в омагьосания кръг.
  Е, винаги има изключения, разбира се! Но това е моята гледна точка.

 23. Не казвам, че лесно можете да си „хванете мъж“, в смисл на мъж, с който да започнете сериозна връзка. Лесно можете де си „хванете секс“ и затова секса не е толкова важен.

  Ще ти дам един съвсем различен пример. Аз не живея в България. Преди четири години бях студент и едвам свързвах двата края и не можех да се прибера в България когато си поискам, защото ми беше много скъпо. Сега мога да си позволя ако искам да пътувам всеки месец (е, на практика няма как да стане, защото нямам неограничена отпуска), но сега мога по всяко време да отида за един дълъг уикенд. Та значи преди България ми липсваше много повече, отколкото сега точно защото преди не можех да просто така да реша и да се прибера.

  Та същата работа и със секса. Когато лесно можеш да го получиш не ти пука особено. Когато не е толкова лесно започва да те тормози липсата му. И тъй като жените могат лесно да го получат без да си мръднат пръста, затова и правенето на секс не е проблем за тях.

  За това, че проблемът е в това, че жените търсят връзка, а мъжете само секс и затова се получават недоразумения между половете – не съм съгласен. В повечето случаи не това е проблемът. Тука като чета историите – в повечето случаи става дума за мъж, който търси сериозна връзка и жена, която или „не знае какво иска“ и се дърпа, въпреки че мъжът я преследва в продължение на месеци и прави какви ли не жертви, за да покаже „преданноста“ си или жени които изневеряват на гаджета си… Абе въобще неща, през които съм минал и аз, и които показват, че проблемът не е в несиорзните мъже.

  Защо аз сега имам един куп кандидатки при положение, че не ми пука особно за тях и се държа доста „несиорзно“ с тях. Обаче това ги забавлява много и колкото повече ги бъзикам и ги правя на луди (точно както в типичния случай с жени, които правят мъжет на луди) толкова повече ми налитат и стават все по-агресивни.

  При мене се получи една смяна на ролите и сега аз мога да си представя как се чувства една красива жена заобиколена от обожатели.

  Само до преди една-две години типичното ми държане с жените беше да покажа, че съм сериозен и действително имах серозни намерения. Но те уверявам, че успехът ми с жените тогава беше сто пъти по-малък.

  Моят личен опит показва, че жените масово се готови да започнат несериозна краткотрайна връзка, от която да получат сексуално удовлетворение и да им е забавно с мъжа БЕЗ ДА ПОЕМАТ НИКАКВА ОТГОВОРНСТ ЗА ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА. Една доста отворена жена наскоро ме „съблазни“. Значи, аз нищо не правех, освен да бъда самия себе си и да си правя бъзици с нея и да й показвам, че нейната красота и номерата й изобщо не ме засягат и дори усилята й да ми се хареса само ме забавляват. Тя първа започна да ме опипва, да ме гали, да се гуши в мене. Тя ме целуна първа. Даже когато правихме секс за първи път си спомням, че седна вкъщи на дивана, а аз на един фотьойл и тя ми каза, че съм много далече от нея…

  Знаеш ли какво ми каза в последствие – че тя нищо ни била направила, че всички стъпки аз съм бил предприел и т.н. Можеш ли да ми обясниш поведението й, Здравка?

  Искам също ад ти кажа, че ако аз исках нещо от нея, ако бях ужасно влюбен, ако имах силна нужда от нея, ако правех жертви заради нея, ако й казвах че я обичам или нямаше да го получа или щеше да стане мъчително трудно. Защо? Защото на нея нямаше да й е интересно. Това ти го гарантирам! 😉

  Ето малко храна за размисъл върху женската природа.

 24. Ей, приятел, твоите разсъждиния наистина ми допадат! Ти явно имаш по-голям опит. И аз знам откъде идват моите пропуски – просто съм по-захлюпена. Всъщност аз съм много отворен към хората човек и съм много лъчезарна. Винаги ходя усмихната – това е моя щампа на лицето. И дето викаш ти, обичам много да се закачам с другите – без значение от пола. Много пъти съм чувала коментари по мой адрес, защото аз обичам контактите с хората. Имам силно чувство за хумор, но……………..нещата с мъжете не стоят така при мен. Аз съм много, много вярна на мъжа до мен и съм пропуснала да натрупам опит. Затова и разсъжденията ми понякога са такива. Ама какво да правя- вярвам в любовта, защото наистина съм я срещнала. Не съжалявам нито за миг, че нямам достатъчно сравнителен материал, защото виждам на какво е можело да попадна. Но понеже съм видяла какво е някой да те цени и да разбира чувствата ти, да те уважава и обича, дори когато му отказваш“великия секс“, затова се опитвам да покажа нещата и от другата страна – от погледа на една жена. Но вие, дето пишете тук търсите свалка, а не брак. Така че ще се опитам да ви разбера.
  Съжалявам, че жените в твоя живот са оставили такаво впечатление в теб – че са готови за връзки, без да поемат отговорност за последствията. Но щом казваш, че е така – възможно е. Нямам опит в тези неща. А ти явно си свястно момче.
  Е, не казвам, че не ми е приятно да „подразня“ с някой мъж и направо сияя като видя, че съм успяла и после, когато в човека се е завъртяла онази сладострастна нотка за секс, и после се чувствам още по-горда от себе си като му покажа, че тази работа няма как да стане. Разбира се не съм груба. Те момчетата са свестни и знаят колко могат да си позволят, ама се страхувам в шегичките си да не налетя някога на някой идиот дето не знае мярката!
  Не знам защо мислиш,че ако се обясниш в любов на някого нещата ще станат по-трудно, но …….ти си тук от групата на свалячите. Явно аз съм по-старомодна или пък остаряла вече за такива форуми. Но определено ми харесва да чета написаното от вас- не съм съгласна с някой неща, но поне виждам нещата и от друг ъгъл. А човек, когато пише казва много по-искрени и верни неща!
  Само че къде се отплеснахме! Давайте кураж и съвети на момчето! Много ми е интересен развоя на събитията! Влязох в тази тема, защото видях част от себе си в това момиче! Кой и докога ще издържи???

 25. Аз превърнах в сваляч, не защото това ми е била целта. Всъщност не се смятам за сваляч. Единственото нещо, което исках е да избягна „трагедиите“ с жените. И затова започнах да се интересувам от това как работи привличането между жените и мъжете. Но изглежда, че далеч съм надхвърлил първоначалните ми скромни цели. Може би защото вложих прекалено много енергия в цялата работа и прекалено дръзко експериментирах на практика с женската психология.

  За мене сваляч, е човек за когото свалянето е самоцел.

  Според мене е добре мъжете да бъдат добри в свалката по няколко причини:

  1. Жените високо оценяват добрия сваляч и начина по който той ги кара да се чувстват.

  2. Добрите свалячи са много по-уверени в себе си и не се нуждаят отчаяно от жена, което пък ги прави още по-привлекателни.

  3. Добрият сваляч има по голям избор от жени и може да си позволи да бъде доста селективен.

  В резултат на всичко това добрият сваляч може да търси жената на своите мечти по-лесно, защото много от жените, които иначе биха били недостъпни, за добрия сваляч са достъпни и той може в много по-пълна степен постигне това което иска.

  Естествено това важи само за свалячите, които подхождат интелгентно към живота.

  А това че другата половинката не се намира лесно, не означава че междувременно свалячът трябва да живее като монах.

  А иначе, няма нищо лошо в това, че както ти казваш, не си натрупала опит. Щом си намерила мъжа, с който искаш да живееш (цял живот) то не ти трябва „опит“ като самоцел.

 26. Трябва отново да се съглася с теб! Но къде са тези, „които подхождат интелигентно към живота“? Сега е времето на абитуриентските балове. Знаеш ли колко простотия се изисипва по улиците? Не казвам, че няма изключения, но другото преобладава! А вие тук говорите, че свалката била трудна. Аз като гледам поведението на младежите, изобщо не ми изглежда така. Зависи много какво търсите сериозна жена или авантюра? Тук споделяте преживявания, в които сте срещнали трудност. Ами така е – в живота нищо не се дава даром! Явно жените, които ви допадат, знаят какво искат и как да го постигнат! Ами мъже, ще се потрудите малко повече! Иначе няма да ви е толкова интересно! Обменяйте опит – ще има кой да се хване, но ще има и обратното!
  А за теб All That Jazz мисля, че ти отдавна знаеш какво искаш. Но дали искаш да го намериш? Постигаш си целите, защото си видял доста страни от живота и си взел поука от тях и ценен опит. Ти не навлизаш тепърва свалките, а си минал вече през доста от тях и можеш да дадеш съвет на по-младите. И въпреки всичко, докато не се изживее едно нещо, то не може да бъде разбрано напълно. Така че всеки трябва да се сблъска с трудностите и да види какво може и какво не може да преодолее. Така е в любовта, едни успяват да се преборят, а други – не. С постоянство и желание всичко се постига.

 27. Здрасти All that Jazz,дали има някаква възможност да ми кажеш как точно работи това привличане между мъжете и жените,т.е по какъв начин си изследвал психологията,искам някакви насоки ако може,нещо от някакви книги ли ?Мерси

 28. Здравка, благодаря ти за коментара. Това ме навежда на много важен въпрос, който свалячте тука често не разбират.

  Вярно е това, че когато човек получи или постигне нещо прекалено лесно то не го цени. Точно затова всяка жена се прави на „трудна“. Дори когато иска авантюра има известна „съпротива“.

  Това е много важно пишещите тука да го разберат!!!

  И понеже не го разбират, пишещите тука се сдухват при най-малкото неблагополучие.

  А за простотията, какво да ти кажа, ходи по хората… 🙁

 29. Отъкде съм разбрал как работи привличането?

  Да, прочетох няколко книги по въпроса. Един мой приятел много ми се смя когато му казах, че чета такива книги и ми каза, че с чете нищо не става. Само практика му е майката. По онова време аз му исках съвети какво да правя, за да имам успех с жените.

  Добре ама след известно време той започна да ме пита. И взе да чете въпросните книги… 😉

  Първата книга която прочетох беше „The Art of Seduction“, сиреч Изкуството на съблазняването. Има я преведена на български. Това е доста „теоретична“ книга в сравнение с другите, които дават много по-конкретни съвети и примери. Но въпреки това си заслужава.

  Ето линк:

  http://www.book.store.bg/cgi-bin/catalog.cgi#rating

  Не гледай какво прише в анотацията. Книгата се отнася преди всичко за привичането между мъжете и жените. Освен ако не са я превели селективно, но не вярвам. Всъщност, аз никога не съм разлиствал българския вариант, имам оригиналната версия на Penguin.

  По принцип, в тази книга има преди всичко съвети за това как да станеш майстор на инсинуацията, как да въртиш номера и т.н. Доста интелигенто е написана.

  На български видях, че се продава една малка, черна книжка, която се казва „Оръжия за масово съблазняване“.

  http://www.book.store.bg/c/p-p/m-345/id-11431/oryzhia-za-masovo-syblazniavane-master-dj-fingers.html

  Много по-практически насочена е, но на мене лично изобщо не ми допадна нито стила нито книгата, защото там не прочетох нищо, което да не ми пределно ясно.

  На английски препоръчвам най-вече „The Layguide: How to Seduce Women More Beautiful Than You Ever Dreamed Possible“.

  Линк: http://www.amazon.com/Layguide-Seduce-Beautiful-Dreamed-Possible/dp/0806526025

  Книгата на Mystery – „The Mystery Method: How to Get Beautiful Women Into Bed“ се смята от мнозина за най-доброто четиво по въпроса на свалките. Но аз определено не смятам, че е така. Доста е занаятчийска като подход. Манипулации в чист вид.

  http://www.amazon.com/Mystery-Method-Beautiful-Women-Into/dp/0312360118/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1211838809&sr=1-1

  Също така, редовно чета Psychology Today. Веднъж бах на път и си го купих случайно. Докато пътувах във влака го прочетох от кора до кора и като се прибрах вкъщи се абонирах веднага: http://www.psychologytoday.com Там могат да се прочетат неща не само свързани със свалките.

  Само да ти кажа, че много по-важно от всички трикове е да бъдеш силна личност, да излъчваш увереност и оптимизъм и да се смееш искрено. Това привлича хората като магнит. Включително жените.

  Всичко това са конвенционалните оръжия.

  Аз „трепя“ жените с ядрени бомби. Но посигането на ядрения заряд ми отне повече от десет години и първоначално нямаше нищо общо с жените, а с личното ми оцелявяне. Най-близкия аналог е Дзен. Дълго време дори не знаех, че мога да използвам това „нещо“ за да завъртя ума на някоя красавица.

  Но не знам дали си падаш по мистика. Не е и нужно, въпреки, че дори един повърхностен интерес може да ет направи по-мистериозен в очите на много жени.

 30. Радвам се, че макар и далеч от България не си забравил хубавите ни житейски мъдрости!

  Лелеееее, като чета какво искат от теб и се плаша! Абе, момчета, няма нищо лошо в четенето на книги и в психологията, даже ви приветствам, ама само с тях не става! Няма да ни изнасяте лекции, я! И преди го писах – всеки човек е индивидуален и уникален и затова едни ви харесват , а други – не! С книги няма да свалите всяка жена, ако това не ви се отдава добре! Не драпайте толкова! В живота има и провали! Не всичко, което искате, ще го имате. Въпреки всичко -четете, но бъдете повече себе си! Аз много уважавам тази наука -психологията, но тъй като съм попрочела за нея и често ми се налага да се сблъсквам с различни хора в работата си, трябва да ви кажа, че това е доста трудна наука! Не го ли носите чара и излъчването в себе си, не можете ли да лавирате в трудни ситуации-спукана ви е работата!

 31. All That Jazz, подобно на теб, също се интересувам и чета книги по тематиката. И теорията и практиката донякъде имат нещо общо, донякъде някои неща са пригодни за други условия или за определени хора. Това, което си усвоил ти, след 10 години опит, е универсално т.е. всеки, който желае, може да стигне твоето ниво. Адмирации за практическия подход към съблазняването и реализираните успехи!

 32. Здравка, ти си тук гласа на разума!

  Но аз не мисля, или поне се надявам, че никой тук не превръща бройката в самоцел и не възидига манипулацията в култ.

  И си абсолютно права, че е много важно, човек да намери себе си, да бъде автентичен. Между другото, някои от книгите казват точно това – да бъдеш алфа мъж означава да не се влияеш от мението и одобрението на другите. А това е нещо, което си личи дори само от осанката на човека и от вътрешното му спокойствие, хумор и добро настроение.

  А тези книги не е лошо да се прочетат, макар и да има не малко тъпи американски шеги в някои от тях. Важното е да се схванат принципните неща. Но както казва Минувач не всичко може да сработи с всекиго. Примерно, т.нар. GM стил на свалката е нещо, което аз не мога да си представя, че мога да направя. Но съм сигурен, че при някои хора може да свърши страхотна работа.

  Също искам да ти кажа, Здравка, (обърнахме го на чат!) че силно привличане може да се породи у хора, които въобще не си пасват като партньори в живота. Преценката дали даден човек е подходящ за стиблна връзка е нещо което се прави рационално. Привличането е ирационално. Затова хората правят какви ли не щуротии когато става дума за сексуално привличане.

  Минувач, аз вярвам, че повечето мъже могат за много по-малко от десет години да постигнат успехи с жените и да започнат да им се случват неща които звучат като на филм. Просто аз бях твърде задръстен поначало и то не само с жените, а въобще. 😉

 33. Абе,как да не превръщате бройката в самоцел? Всеки се мъчи да съблазни колкото се може повече момичета! Не знам дали ако се отнася за нещо друго от живота, мъжете ще искат да четат литература по въпросите. Ти хубаво им препоръчваш книгите, ама колко ще ги прочетат или по-точно – разберат! Трябва и „акъл“ за тая работа.
  Може ли да ми обясниш какъв е този GM стил? Не знам нищо по въпроса и ми е любопитно.
  Аз пък мисля, че който не е постигнал кой знае какви успехи сред жените, няма току-така да ги постигне. Или го можеш, или – не! Това, че не всеки може да открие навреме какво му се отдава и какво – не, си е в негов ущърб. Ти и преди не си бил някой „простак“, че изведнъж да си се променил, а просто си усъвършенствал качествата си в желаната посока. Няма как да не си ги носил в себе си. Тези неща не се появяват изведнъж. А и като гледам как цитираш на твоите събратя най-важното, трябва доста ум за това. И пак ще кажа: „Който може- го може!“

 34. Zdravka76 обръщам се лично към теб ти така като казваш който го може го може -ок.И аз съм съгласен ама нали знаеш как да разбереш дали можеш нещо или не ако не опиташ,е разбира се изключваме там простаците,а това за бройката зависи от човека всеки е различен,друг е въпроса какво е принудило човек да „жертва“ 10 години от живота си за такова нещо-може би някоя го е наранила много.Но мисля че има далеч по важни неща от това.А колкото до изказванията му и високият му изказ мисля че е нормално след като е навлязъл толкова в нещата а и мисля че със годините и сам можеш да разбереш някои неща,дали някои ще използва книгите има ли значение.и това ли е най-важното ние го питаме някои ако иска ок,ако здраве да е.А и забравих да кажа нещо мисля важно за да си сваляч по малко красота трябва да има не мислите ли ?Самия човек ти каза че преди е питал негов приятел какво да прави нали така,е опитвал се е ама не е успял.Затова е прибягнал до книгите,в същото време знам че психологията е доста сложна наука така че евала че си я разбрал и приложил.А в днешното време така като гледам стилът на обличане оказва толкова голямо влияние че едва ли не ако те види там с обикновени дрехи,некви там пуловери и забрави.То като е почнало и мъжете отиват към момичетата май май ама това е друга тема,не е зле е такава се направи малко да по спорим за обличането,цветове и разните там бръснения къде ли не .

 35. Че вие как ни оглеждате с какво сме облечени! Не гледате модата, а по-скоро разголените ни части. Но това зависи от дрехите. Ами и ние имаме право да искаме да изглеждате добре. Аз не съм фенка на скъпите и луксозни мъжки облекла, но все пак нещо, което да ви стои добре, което да привлече погледа ни върху вас.

 36. Иво, какво става с мацката? Още ли се дърпа? Нищо не казваш!

 37. Здравка, за бройката наистина си зависи от човека. Това е въпрос на избиване на комплекси. Освен това свалянето на мого жени отнема и много време. При това жените почти винаги очкват аватюрата да продължи известно време, а на един сваляч се налага постоянно да „работи“ по въпроса и то на много фронтове, което е доста обременително емоционално. Понякога има серозни усложнения, скандали и т.н. Така че гоненето на висока бройка не е лесен занаят, а и става отегчително. Високата бройка изглежда примамлива само когато си отчаян гледаш красиви жени да щъкат напред назад и ти си мислиш, Боже, никога не мога да имам дори една от тях.

  Има едни известен Ню Йоркски сваляч-бройкаджия – Paul Janka, който дори си води списък, за да не забрави точното число, та той по едно време е осъзнал, че има сериозни вътрешни проблеми и се е съветвал с психолози. Имаше статия за него в Psychology Today неотдавна.

  За GM style можем да помолим Lover да събере материали и да пусне една статия. Накратко, GM е поредица от мръсни шегички, които свалячът прави. Винаги, когато жената е готова да му каже, че е простак и че това е възмутително, свалячът казва съвсем невъзутимо, о това беше само шега и веднага следва още една мръсна шега. Има разни свалячи в alt.seduction.com форума, които разказват как това работи при тях, но това нещо, което повечето свалячи не го могат.

  Putio, само едно уточнение, не съм се занимавал с това как да стана сваляч в продължение десет години. По-скоро бих казал, че в продължение на десет години търся себе си. И през по-голяма часто от това време въпросът със свалките не ме е тормозил особено много. А за това, че провал с конкретно момиче ме накара серозно да се замисля по въпроса къде съм сгрешил и какво може да се направи за в бъдеще, си абсолютно прав.

  Прочети книгите. Няма да навреди, може само да помогне. Забелязах, че са превели и Играта на Strauss. Честно казано не съм я чел, но би трябвало да е добра за всеки мъж навлизащ в дебрите на съблазняването на жени.

 38. Този GM стил е за кретени, не за готини свалячи!
  Мацки, пазете се! Ще ни бомбардират със знания и цитати от книги! Трябва да покажем, че не всичко за нас е написано. Има много неописани ситуации. Все пак съм жена и знам какво можем, ако го поискаме!
  Абе, мъже, на вас колко пъти да ви казвам: Бъдете себе си! Не може да имате всички жени, но ще има такива, които ще ви харесат!

 39. Не знам дали е за кретени, но със сигурност малко хора биха могли да го направят.

  Иначе

 40. Иначе, не си ли виждала как някой мъж си прави леко мръсновата шега с някоя жена. Жената се прави на възмутена и… тупва игриво мъжа по ръката и с усмивка каза нещо от рода, о, мъже! Или нещо такова. Което покзава какво? 😉

  Предполагам, че GM стила работи по същия начин, само че свалячът включва „турбото“.

 41. Не че нещо ама така като гледам здравка76 мерси че ми отразяваш коментара,така като гледам ти на всяка тема имаш такива интересни коментари,интересна гледна точка,ок но нали знаеш че може да не е вярна.Освен това ти си друго поколение,малко или много са се променили нещата,не мислиш ли?За дрехите ли-там можеш да спориш с мен колкото искаш,там нямаш оправия.Просто го споменах като важен фактор малко или много,а ти така като гледам мислиш доста различно от другите момичета,даде ти не си на тяхната възраст,но мисълта ми е че имам чувството че някои хора,даже ги има и около мен които живеят в някакъв измислен техен свят,гледат на нещата по начин по които те искат да бъдат,но действителността е друга.Тези хора не виждат разликата това се забелязва от околните това е гадно защото по този начин те само се тормозят.Така и така съм почнал да кажа Lover ти нещо в твой стил няма ли да кажеш като за край че тука до безкрайност ще продължим май.Нещо там готини примери даваш все за край на статии,все с някакви там търговци-я изцепи нещо поразяващо тука.Айде и ако има нещо извинявайте

 42. Ехоооооо, Putio! Много ми е приятен коментара с вас,ама аз не идвам от друг свят и изобщо не съм от друго поколение! Не знам за колко стара ме смяташ, но………..грешиш ми се струва. Нямам представа на какви момичета си попадал. Аз затова така защитавам жените, защото се опитвате да ни сложите всички под един знаменател, а сте доста далеч от истината за нас, ако е така!

 43. Е, All That Jаzz, виждала съм такива сцени, разбира се! Ама защо си мислите, че като ви тупне игриво по ръката и всичко вече е ясно? Ами ако просто флиртува с вас и после ви показва, че не сте уцелили вярната посока? Или иска да ви накара да се надявате, а всъщност от самото начало да е решила, че нищо няма да се случи и просто се любува на усилията ви?!

 44. Putio, точно това, което правиш, да взимаш нещата навътре и да се ядосваш за глупости трябва да спреш д аго правиш. Ти, аз и Здарвка, всички живеем във въображаем свят ;-).

  От всички въображаеми светове, най-готиният е този, който е спираща дъха мистерия и безкрайно предизикатество.

  Здравка, няма значение какво си „мисли“ жената. Важното е че като тупне мъжа по ръката тя го прави, защото чувства привличане. И това привличане не е нещо което тя го „мисли“. То просто става.

 45. За привличането си прав, но последствията от привличането не са ясни, защото тях ги „мисли“. Но пак започваме да се въртим в омагьосан кръг.Много мъже и мени -много различни ситуации. Няма рецепта за поведението и отношенията между двата пола. Аз мисля, че не е нужно да подражавате на някой успял сваляч. Тази, която ви предпочете, ще е заради личните ви качества. Ако успеете да се развиете в любовното изкуство и да го направите част от вашия характер -добре!
  Ама чак толкова труд, аз лично, заради един мъж не бих положила. Или ме харесва, или не! Смятам, че всеки носи в себе си достойни за възхищение личностни качества./всъщност искам повечето хора да ги имат/ На един ще се хареса едно, на друг -друго!

 46. Ми какво да става….отплезнах се от вашите дискусий и само чета през цялото време. А с мацката почнаха да ни се развиват отношенията в нещо повече. Бях на дискотека с нея миналия петък и там с още приятели и както винаги тя не ми обръщаше кой знае какво внимание. И аз си казах няма сега да се впрягам ще си купонясвам. СИЛАТА НА ОТДРЪПВАНЕТО. Много добър метод. От както написах тази статия започнах малко от малко да се държа по студено с нея и тя почна да ме търси всеки ден. Връхната точка беше когато бяхме на диско. Както казах, казах си че ще си купонясвам така и направих. Танцувах сигорно с всяко момиче в дискотеката. Едно от момичетата почна настървено да ме преследва и нон стоп да танцува с мен, и в един прекрасен момент момичето за кето става на въпрос в статията ме дръпна завлече ме отвън и започна да ме целува. Стана време да си ходим вече и реших че ще я закарам до тях и като спрях пред блока да я оставя те ме целуна и ми каза: „Започнах да се влюбвам много сериозно в теб“

 47. Здравка, бройката не е самоцел, а необходимост. Чисто биологично. За мъжете. Е, всеки индивидуално насочва енергията си. За мен лично броят не е от такова значение, колкото качеството.

  All That Jazz, книгата „Играта“ е някаква занимавка, но далеч не дава реална представа какво и как следва да се прави. Същото, като да прочетеш биографията на Дон Жуан или на Казанова. За мен лично много по-полезни са материалите на Carlos Xuma.

 48. Браво, Иво, много добре! Силата на отдръпването и силата на ревността са гояма работа 😉 .

  Само не си мисли, че всичко е спечелено, за да не си останеш само с целувките.

  Минувач, ще погледна Carlos Xuma. Не бях чувал за него.

  Здравка, тази история не те ли опровергава? 😉

 49. Радвам се за вас, Иво! Много важно е чувствата да са взаимни, защото момичето ми се струва сериозно! Дано нещата се развият, както ги искате!
  Не знам какво да мисля вече All Taht Jazz! Брей, може тези техники наистина да работят добре! Не знам, тук мъжете са специалистите! Но никога не съм предполагала, че толкова ви тормозим ние – жените и заради нас правите толкова много усилия. И все пак съм доволна от факта, че се стараете!

 50. Да се надявам, че нещата ще продължат. Обаче има една малка спънка. Тя замина на бригада в англия за 1 месец. Би трябвало да се върне на 17 юни. Преди да замина ми каза , че иска да я чакам на летището.

 51. Чакай я. С едно цвете (не букет) в ръка. Представи си погледа й, когато види любим човек, сетил се за такъв дребен, но мил жест.

 52. Пиши някой мейл по някое време.

  Един месец не е много време. А и ти много добре си създал напрежение у нея, така че бъди гледай позитивно на нещата.

 53. Добре. Мерси за съвета с цветето Минувач. Да и пиша. Обаче какво по точно. Смисала на майла да е? В това че мисля за нея (най вероятно не ) но се пак да попитам. За общи неща ли да пиша в него?

 54. Не й пиши, че мислиш за нея. То е очевидно щом й пишеш и звучи тъпо да й го казваш.

  Напиши й това, което ти искаш да й пишеш. Как е там, как се е настанила и т.н. Вярно, че е банално, но по-добре отколкото нищо да не пишеш или да ъ пратиш захаросан меъл.

  Най-добре е ако ти хрумне някоя шегичка или нещо интересно свързано с това, което сте си говорили – супер. Така тя ще види, че си обърнал внимание на нещата, които тя ти е казала и ще се впечатли.

  Само ти знаеш какво да й напишеш. 😉

 55. Лелеее, колко сте писали, отне ми сигурно 1-2 часа да прочета всичко. Щом нещата с момичето са потръгнали, не е нужно на този етап да давам някакъв съвет, но ако изпадне нещо, някакъв проблем – насреща съм.

  zdrawka76 и All That Jazz, интересни сте ми, като личности, така че ще се радвам, ако разменим някакви координати.. скайп, например. Ако сте съгласни, предложете начин, защото не мисля, че в блога в най-доброто място за оставяне на данни, като скайп или мейл. Ще се радвам, ако завържем някакъв контакт, защото и двамата сте с много близък стил на мислене до моя. Мисля, че се получат интересни познанства. Ако идеята ви допада – насреща съм. 🙂

 56. Чесно да ти кажа и аз съм се замисляла, но не знам как мога да оставя координати без да ме нападнат и залеят с простотия. Иначе и на мен дебатите тук са ми много интересни и се радвам, че някои се изказват сериозно и откровено, а не само с цел да оплюят някого. Научавам доста интересни неща и това ме радва. Оценявам високо отношението на такива мъже като вас към женското мнение. Е, и ние сме хора все пак! Разбирам, че ви измъчваме, ама…….живот , какво да се прави!
  Пък и аз пиша само коментари, въпреки, че в главата ми има доста сериозни теми за размисъл. А теб специално те срещнах и в други теми, защото доста попрочетох.

 57. За всичко си има начин.. само желание да има 😉 Направи си акаунт в тракера на http://x-torrents.com/ (там съм модератор.. ще ме познаеш по светло зеленото име) и ми напиши Лично Съобщение (ЛС). Ника ми е същия, като в този блог, така че няма да ти е трудно да ме откриеш. Същата оферта важи и за All That Jazz! Оставете ми на ЛС-та скайп-имената си и аз ще ви открия. Посля може да си говорим на всякакви теми 🙂

 58. BlackDiamon, как точно да ти пратя лична бележка? Нещо не схващам. Ако искаш ти ми прати. В торента съм AllThatJazz написано слято.

 59. ами вече не съм част от този тракер, защото напуснах поради причини, които не мисля да обяснявам сега, но имам там още приятели с които се разбирам добре… ще измисля нещо и ще ти пиша допелнително, пак тук! Бтв, свързах се със zdravka76.. само ти остана 🙂

 60. Внимавай със Здравка! Според мене тайно си мечтае да бъде съблазнена. Както всяка жена… 😉

 61. Я, стига! Аз вече съм съблазнена от един мъж и не желая повече да ме съблазняват. Пък и какво лошо има в това една жена да се чувства ухажвана. Приятно е!

 62. Добре де! Не тайно, а подсъзнателно. Щом си тука във форума… 🙂

 63. Ок, съгласна! Сладури! Развеселявате ме и ми е приятно да пиша тук!

 64. Иво, как вървят работите? Има ли резултат? Толкова мъже те съветват, че ми е чудно какво ще сатне! Писа ли и? Намери ли точните думи?

 65. Здравка, нима нашето е най-добро, а чуждото – най-лошо? 😉

 66. Ами може и така да се каже! То си е вярно!

 67. да намерих точните думи…всичко вървеше като по вода…върна се от бригадата…аз както ми препоръчахте я посрешнах на летището и тя беше много очарована да ме види и веднага ми се метна на врата и почна да ме целува…отидохме до тях да и помогна „да си разопакова багажа“. Тогава се случи…наи невероятни секс който съм правил..всичко върви като по вода…на следващия ден не се видяхме защото бях извън града по работа…и тогава си Е** майката (извинявам се за израза)…На 19 се пребирам в софия да се видя с нея…отивам до тях…тя ме кани вътре,говориме си, целуваме се и тя по едно време ми изтърсва- цитирам „Искам да ти кажа,че отново се събрах с Росен“ (бившото й гадже)..Тогава нещо ме преряза през гърдите…издадох звуци на блокирал компиутар в продължение на няколко секунди и й казах „Радвам се за теб, наистина. И без това бях дошъл да ти кажа, че нещата между нас няма да се получат. И се бях претеснил че ще те нараня с тези мой думи, но се радвам че стана точно така“ . говорихме си още половин час и си тръгнах. От тогава не съм я виждал..и нямам особенно желание за това….

 68. Поздрави за създателите на този сайт! Добре е да има място, където да се споделят мисли и преживявания относно отношенията мъже Vs. жени. Вярно е, че не на всеки му се отдава да привлича противоположния пол, но мисля, че практиката е най-добрият учител, и всичко зависи от способностите, или го можеш или не. В природата на човек е да иска повече от това което има, мъжете, които не са особено привлекателни искат да се радват на женско внимание, докато привлекателните са прекалено наситени от внимание и желаят да намерят истинска любов. Мога да напиша статия за мъже, които не знаят какво искат, или да бъдат свалячи, или да тъсят истинска любов. Ако правят много секс се оплакват, че жените ги търсят само за секс, но това зависи от нагласата която оставиш с поведението си. Има си хора за всичко, някои стават за сериозна връзка, други за авантюра, трети само за секс за това си преценете добре от кой тип сте и какво искате за да не останете разочаровани впоследствие.

 69. Радват ме Здравка и Джаза, аз лично също активно се интересувам от материали по темата, засега съм чел Дейвид Де Анджело и честно казано ми допада принципа му не да убеждаваш жената, че те иска (както например Мистери с облекло и фокуси или всякакви НЛП майстори чрез скрита хипноза), а да БЪДЕШ човека, който тя иска. Тогава вместо да синхронизираш дишане и да правиш котви, просто излизаш на среща и си себе си. Но себе си не е онова хленчещо, изливащо емоциите си момченце, трябва да направиш себе си един силен и уверен мъж. Много хора казват, че за тях НЛП работи, но за мен това е краткотраен успех. Ще се радвам и аз да се свържа с вас по някакъв начин, иска ми се да комуникирам с хора, които разсъждават така. На мен лично ми отне 4 години четене на материали, още не съм стигнал там където искам, но живота е пътешествие, а не цел! Де Анджело е прав, че тези принципи подобряват живота в много отношения. Аз лично с придобитата си увереност и други качества успях да си намеря добра работа, както и да израстна до това, което смятам, че е максимума на капацитета ми в момента. Ще се радвам и аз да се свържа с вас, Здравка и Джаз, наистина човешкия контакт не може да се сравни с никакви материали. Ще следя темата, кажете ако и вие искате още един индивид с отворено съзнание в контакт-листата си 🙂

 70. П.С. Здравка, разбирам, че искате да ви ухажват, но това често е просто егоистично 🙂 Като четеш тук, не виждаш ли хора, които страдат от жени, които искат просто да флиртуват и да ги ухажват? Винаги някой взима нещата на сериозно и се стига до разочарования, дори и жената да не е от тези, които не знаят какво искат. И жените имат вина, че не винаги избират с кого и как да флиртуват 😉 Тогава на нас мъжете не ни остава нищо друго освен да четем материали и да пишем по такива места/ 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *