Влюбен съм и незнам какво да правя

Здравейте!
Аз имам проблем и то спешен: влюбил съм се в едно момиче и не си махам очите от нея! Обожавам я!!! Но имам проблем: Тя е зарязала първото си гадже, за да си има друго, но още не съм аз гаджето.

Официално - само се харесват, а аз нея ужасно много. Тя го знае, но незнам да ли и тя ме харесва и дали ще иска да е с мен?! Да я питам дали ме харесва е тъпашко.

Умолявам ви помогнете ми! 🙁 Нарочно го написах тук, защото виждам, че вие сте най-умните и моля да ми помогнете!

Аз нея съм я канил на всичко: ресторанти, пицарии, кино, сладкарници и много други неща. Но пак казвам, тя си е сменила гаджето за друго. И все пак мисля, че никой не може да я обича като мен!

бутони за споделяне

12 мнения за “Влюбен съм и незнам какво да правя

 1. Положението ти не е обнадеждаващо като имаме предвид, че се е разделила с бившия, за да бъде с друг, а не с теб примерно.

  Може би не си разбрал щом искаш да питаш момичето дали те харесва, но езика на тялото и действията и би трябвало да ти го подскажат 😉

  Аз лично бих подходил по начин, който не знам дали би предпиел, имай предвид, че те преценям единствено от написаното ти дотук. Разговорите за вас в случая са излишни още повече, че сте излизали по сумати заведения и сте отделили достатъчно време да се опознаете. Звъниш на момичето и в прав текст и казваш, че искаш да се видите само двамата. Предварително подготвяш срещата да бъде по различна от „обикновенното кафе“, така след дългото приятелство и моментното и колебание „по кой път и с кого да поеме“ може би ще я предразположиш към това да те възприеме като нещо повече от приятел. В един етап от срещата обаче трябва да дойде момента, в който да и намекнеш какви са ти намеренията спрямо нея дали с думи или направо с целувка зависи от това колко уверен се чувстваш (може и 2те едно след друго).

  Разбира се напълно възможно е всичко да се сгромоляса и да останеш разочарован, но си струва да опиташ, за да не съжеляваш и да се питаш след време какво е можело да стане 😉

  Знай, че не всичко зависи от теб, но подготовката и самото ти държание на срещата са адски важни. Буди куул, усмихвай се и в никакъв случай не я питай дали харесва другото момче, дръж темата на разговор далеч от това, направи всичко възможно да я откъснеш за известно време от живота и 😉

  Действай възможно най – бързо, успех и пиши да видим какво е станало, стискам ти палци 🙂

 2. Влизаш ли в някоя от графите тук -> http://www.lover-bg.com/5/ ?
  Или по скоро влизаш тук някъде -> http://www.lover-bg.com/6/ ?

  Някой от питащите чел ли е изобщо някоя от статиите на тоя форум.. Предлагам преди някой да пуска теми някакви да цъка на отметка, че е запознат със цялото съдържание на сайта…

  В самото начало идеята на сайта беше пикъп.. 1-ва, 2-ра, 3-та заповед .. запознаване наляво надясно, а сега к’во се получи – всички се оплакват и чакат решение.. Ако не можеш да се държиш с жените подобаващо, няма да можеш и с една специална да се държиш като мъж. Стягаш се в кръста и четеш сайта – помага. Ако не вярвате проверете 🙂

  @Lover, батка, браво за всичките готини статии – ако и целта в началото се запази ще е бижу. Не знам с каква цел правиш сайта – комерсиална, линкове или просто за идеята за собственото еволюиране и това на ближните, но няма нищо общо с пикъпа вече, а по-скоро с някои проблеми, които започват с тийн оптред 😉

  Само хубави чувства 🙂

 3. @TheDarkSide – Как може да наречеш блога „форум“. Олее, как ме заболя 🙂 Аз се боря само и единствено това място да не се превръща в поредния форум, а в нещо поне малко по-добро.

  А за сайта – преди имах време, пишех статии, копирах и интересни такива. След старта на сайта обаче започнах да получавам десетки мейли като тази публикация, примерно.

  Естествено, не мога да се занимавам на всички да отговарям и пуснах хората да могат да публикуват. Пък който може и има желание – да отговаря и да помага. Ако пък и вземе някой да се обърка да сподели нещо интересно… супер.

  От сайта нищо не печеля и го държим главно за връзки. Добре че е BlackDiamond да помага с одобряването и редактирането на темите. Огромни благодарности!

 4. Незнам как до започна.Какво да правя моля-дайте ми съвет.Веднъж както се прибирам от училище седна до мен едно момиче.Тя пойска да се запознаем.нНо ме попита за има на един мой приятел.Според мен,нява как да го харева щото как да ви кажа металар който слага блузи по големи от самия него,не сваля жиците-слушалките от ушите,пълна трагедия в училище и т.н с нея в момента сме здравей-здрасти ноо аз мало бързо се влюбвам и едва едва чакам да минат учебните часове за да я видя за кратко време дори.аз съм 15 годишно момче което моли за съвет.Да подчертоя,тя може би е година по голяма.Но немога да се примиря с това.МОЛЯ ВИ ПОМОЩ МНОГО СЪМ ВЛЮБЕН.

 5. Хора това че ще се влюбили ще ви омръзне когато се хванете с момичето ще харесате още много момичета но ще трябва много да почакате за да откриете истинската голяма любов така че не тъжете всичко е временно!Може на нея да и омръзне и да ви зареже пък може и на вас да ви омръзне

 6. S99i, това с влюбването трябва да се изживее (претърпне), да имаш акъла да го осъзнаеш, и чак тогава да се осмисли 🙂 Бе филма е голем….

 7. Моля даите ми савет ! Харесвам едно момче и незнам как да го попитам. Много си падам по него ама сам малко по срамежлива. Страх ме е да не ме отхварли и да се смее. Незнам как да говоря с него.

 8. Аз също съм влюбена в едно мом4е,но все още не сам му казала,а много го харесвам.Аз сам само на 10 и тои е на толкова,а и маи скоро няма да му кажа. И не се гордя с това,като някои хора

 9. и аз съм влюбен в едно момиче но тя вече си има гадже незнам какво да направя…Тя е страхотна но тя е влюбена в гаджето си но аз много я обичам и мее много страх да и го кажа защото гаджето и ще ме набие и може да ми се смее или воабще да не ми приказва или ще ме отхвърли моля ви кажете ми какво да направя 🙁 много я харесвам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Ако се поровите из форума ще намерите много отговори , но всички те накланят везните към едно и също нещо:откровеност,решителност,овладяване на притеснението,елиминиране на страха.Живота се живее само веднъж , възползвайте се от всяка възможност и не разчитайте на случайността и късмета.Вие трябва да направите първата крачка.

 11. Всички сме имали този проблем.Има само едно решение.Грешката ти е ,че тя те притежава и за това няма интерес.Момичетата искат това което не могат да имат.Накарай я да ревнува.Първо си говориш малко с нея и после почваш да говориш с всички останали момичета.Качвай си и снимки с други момичета.Когато тя забележи това ще те заговаря.Сега е великото първонамално тактично я отрязваш.След това е твоя.

 12. Поговори с нея. Но се подготви и за отрицателен отговор не само положителен. Послушай другите. Почни да я ухажваш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *