Втора заповед на пикапера

Никой не е застрахован от неуспех на 100%, но всеки неуспех - това не е повод да се разстройваш, а безпрецедентна възможност да се поучиш от грешките си. Това е най - добрата положителна връзка!

Най - ефективно е да гледаш на всеки свой неуспех като безпрецедентна и удивителна възможност да се научиш на нещо. Именно за това аз не се страхувам да разказвам, че еди къде си и еди кога си ме разкараха по един или друг начин. Случва се... Сама си е виновна, че те е изпуснала и е демонстрирала пълно отсъствие на вкус.

Но най - главното - ти си научил на практика още нещо за женската психология и ще внесеш поправки в бъдещото си поведение. Ще изучиш и нейното поведение.

Тези дреболии могат да бъдат - чистия дъх на партньорката, особеностите на погледа й, внезапното порозовяване и пребледняване на кожата, особеностите на нейните движения и жестове, смяната на позите и т.н.

Може, разбира се, това да са дреболии, но те са така важни, както и цялостното автоматично изпълнение на един или няколко действени шаблони в пикапа. В невронното лингвистично програмиране възприемането на малките изменения в облика на партньора в качеството на признак на промяна на душевното състояние са нарича "калибровка".

Източник: lover.ru

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *