Пета заповед на пикапера

Целият свят е дружелюбно настроен към теб. Този, който търси, винаги намира. И във всеки един от нас има абсолютно всичко необходимо, за да постигне успех.

Достатъчно е само да проанализираш фактите, които ни дава животът, за да разбереш: природата е устроена така, че този, на който в действителност му трябва нещо и се стреми реално към него, той го и получава.

Ако говорим за жените, то ясно е, че е по силите на всекиго да постигне успех.

У всекиго има набор от качества, които да му помогнат за това. При един това е начетеност, при друг - общителност, при трети - сила, ум...

Нека погледнем назад в историята на най - известните съблазнители: какво ще видим? Нито Дон Жуан, нито Казанова са били свръх красиви или свръх богати. Те просто са знаели как да общуват с жените и да използват всичките си ресурси за достигане на успех. И, знаеш ли, на тях им се удавало да използват всичко, буквално всичко - дори собствените физически недостатъци (например, за да се задейства чувството за жалост и влечението към екзотиката).

Всъщност - тази заповед върви ръка за ръка с четвъртата: нали истинска гъвкавост е да използваш даже слабите си страни, за да побеждаваш.

Източник: lover.ru

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *