Какво означават нейните призиви към мен?

Здравейте,

След като често преглеждам постовете и мненията, съответно след тях, реших и аз да попитам нещо. Въпросът ми не е кои знае какво. Става въпрос за едно момиче, с което имах отношения до преди ... малко повече от седмица.

Бяхме заедно през последните 6-7 месеца, нормално привързани сме един към друг, тя ми обясняваше, че имала чувства към мен по-силни от привързване, обаче се стигна до там, че се разделихме и тя беше страната, която го пожела.

Поговорихме си след това, първоначално разговорите ни бяха в стил "кой е виновен", но в последствие това се промени и се заговори за евентуално събиране пак. Думите и бяха "трябва ми малко време да помисля", нещо, на което не залагам много. Минаха ден два и тя ми прати SMS със съдържание "ако наистина искаш да си с мен, просто ме спечели отново".

Какво значи това? По този начин търси внимание и ме насочва към нея отново ... аз бях решил да прекратя каквото и да било и това е просто информативно, исках да се почистя... колкото да погаля мъжкото си достойнство, че може би иска да бъде пак с мен и иска да и покажа на какво съм готов за това.

споделяне на връзка

6 мнения за “Какво означават нейните призиви към мен?

 1. Ммм лично според мен… тя е искала да се разделите точно а да те накара да я спечелиш отново.. просто можеби е стигнала до момента на „отегчаване“ и иска малко съживяване на връзката…. Ако наистина си я обичаш и мислиш че има смисъл да сте заедно … направи това което си анправил преди 7 месеца спечелия… Със сигурност тоя път ще ти бъде по-лесно 🙂

 2. Абе не че се пиша голяма работа ама моят съвет е първо опипай почвата а после действай аз с моето момиче вече 5 ти път ходя затова че не е се плаши от фрази от типа на „трябва ми време“ и „всичко свърши“.Това е женски начин един вид демонстративност т.е. просто иска повечко внимание.Направи така :Извикай я на кафенце примерно,но все едно не излизаш с мадамата на живота си,а с позната,приятелка та така бъди сдържан и измисли някаква тема на разговор,Просто гледай да стигнеш до момента в който я изпращаш и така в последните 2 мин я попитай какво иска тя това че сме мъже не означава,че непременно ние трябва да действаме и да вземаме решенията,просто я попитай тя какво иска ако започне да овърта сграпчвай я и нататък си знаеш,а ако ти отсече „незнам“,“немога“ или директно ти откаже просто изчакай някой друг момент но щом е имало смс-и време за мислене и т.н. аз мисля,че тя е готова пак да бъде с теб. 🙂 Опитай нищо не ти коства 😉 Пиши да разберем какво се е случило 🙂

 3. Според мен нещо и е липсвало или си я разочаровал по някакъв начин и се надява да промениш отношението си към нея. Може би не си и обръщал нужното внимание. Може да си и доскучал и по този начин да иска да провокира в теб промяна. Жените искат постоянно внимание. Искат да бъдат глезени. Според мен тя още иска да е с теб, но нещо в теб или в държанието ти я е разочаровало и се надява да го поправиш. Иначе защо ще ти дава втори шанс? Помисли дали искаш да си с нея и дали си заслужава? Помисли дали не искаш да си с нея само защото те е зарязала. Забелязал съм ,че когато му бият шута на някого, дори и сам да е имал намерение да сложи край на връзката си с другия, изведнъж чувствата му се разпалват отново. Отнемат му нещо и естествено е да се почуства кофти и да иска да си го върне. Ако имаш чувства към нея (положителни 🙂 ) възползвай се от дадения ти втори шанс. Но ако искаш да се събереш с нея само за да и го върнеш ,като я зарежеш ти след време например, по-добре забрави за нея.

 4. …..
  Какво значи това? По този начин търси внимание и ме насочва към нея отново …
  …..
  Така е, мацката те търси, но явно трябва да промениш нещо в поведението си, или в отношението си към нея… ти сам можеш да разбереш какво.

  Какво да направиш:
  Пращаш следния есемес:
  „Ако наистина искаш да си с мен, докажи, че го заслужаваш!“

 5. Ако питаш мен теглий и едни здрави майни и приключи с това, нищо хубаво не те чака занапред с такова момиче което незнае какво иска.
  Това кеото мога да ти кажа със сигурност е че „любовта“ тоест хормончето което те кара да си мислиш че си влюбен действа до 6-9 месеца от там всичко е привързаност.
  Щом е пожелала да се разделите значи така е трябвало, тези смс и нейни прищявки са нормални женски номера. Само ще си изпатиш ако останеш с нея защото рано или късно тя ще те зареже в това може да си 10000% сигурен 🙂

 6. Не мисля, че има голям брой жени, които знаем какво искаме…Понякога смътно усещаме, че нещо трябва да се промени, да се подобри, да се доразвие…но не знаем какво точно. Нещо ни липсва, но какво? И затова не мисля, че директен въпрос „Абе ти какво всъщност искаш?!“, ще помогне, ако и тя самата не е много наясно със себе си. Мисля, че иска да сте заедно. Но не както до сега, а на чисто, от начало. Помисли. И ако нищо не измислиш, което да можеш да направиш, да промениш към по-добро, в някакъв по-завоалиран разговор, опитай да измъкнеш какво точно тя очаква да е по-добре във връзката ви, какво иска, от какво се нуждае. Тя иска да бъде спечелена, иска нещо да бъде направено за тях – за нея и сърцето й, нещо, което тя да види и оцени. Щом пускаш тема тук, значи още ти пука за това момиче. А то е на кръстопът и се колебае. Направи нещо щуро, просто я хвани за ръка, поведи я нанякъде без да й казваш къде отивате, само й звънни да те чака пред тях след половин час и я заведи за 2 дена някъде далече, където да видите живо ли е между вас чувстото и има ли въобще нещо, което си струва да се спасява. Останалото си зависи само от вас…
  Боже, много ли сълзлив коментар стана 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *