Обичам я, тя ми е първата любов! Какво да направя?

Преди 6 месеца срещнах едно момиче, на което от начало не обръщах внимание, защото тогава ходех с друга. В последствие скъсах с това момиче, защото разбрах, че към нея нямам нищо друго, освен само приятелски чувства и нищо повече. Скъсах я и защото исках да съм с момичето, което срещнах, защото разбрах още щом я видях, че се влюбих в нея (това бе любов от пръв поглед). Тръгнахме с това момиче, но за жалост докато ходехме тя ми изневери, но аз и простих, защото я обичам.

Месец след това тя ме скъса и всичко в мен рухна, сърцето ми бе разбито от думите ( сега не искам никой, искам да съм сама)... това стана още през Ноември... от тогава не съм спирал да мисля за нея, всеки божи ден и се обаждам за да я чуя, пиша и SMS-и, постоянно гледам нейни снимки, просто не мога да си я избия от главата. Каквото и да правя само тя ми е в главата!!! От както не съм с нея, не съм бил с никоя, не съм тръгвал с друга, защото искам само и единствено нея и никоя друга!!!

Какво ли не правя , за да и докажа, че я обичам, но тя не ми вярва... даже за рожденият й ден сега съм й взел подарък, който не знам дали ще оцени (купих звезда на нейно име). Моля Ви, ако сте имали някаква подобна случка или някои Ваш познат е имал, Моля Ви, дайте ми съвет, как да си я върна? :S :S :S

социално споделяне

24 мнения за “Обичам я, тя ми е първата любов! Какво да направя?

 1. Пробва ли да поговориш с нея и да разбереш защо те е зарязала? Тя има ли си друг в момента и/или харесала ли си е друг? Дава ли ти надежди, че ще сте пак заедно или те отхвърля постоянно? Как се държи с теб, когато говорите за Вас и миналото?

  Трябва да си по-изчерпателен, ако искаш да ти помогнем. Опитай се да отговориш на тези въпроси, за да придобием по-ясна представа за ситуацията. Аз примерно сега не мога да преценя какво е нейното отношение към теб. Очакваме пояснения!

 2. Говорихме с нея не веднъж или двапати , но за жалост нищо !!! незная защо ме е зарязала , но на всички нейни приятелки казва че иска да е с мене,но я е страх да неме нарани !!! Няма друг а и не си харесва друг …. дали ми дава надежда – ЕМ ДА ,малки но са някфи все пак ……държанието и спрямо мене е много различно , почти всеки ден е с различно държание

 3. Това, че си мени настроенията най-вероятно означава, че тя иска нещо от теб. Очаква нещо да се случи или да се осетиш сам да го направиш. Сам трябва да разбереш какво я тревожи и какво иска. Опитай се да поговориш сериозно с нея и да я попиташ. Тя сама няма да си каже със страх да не те обиди – женски работи.

  Опитай се и да не и досаждаш. Отдръпни се малко от нея и я остави да диша спокойно. Може наистина да има нужда да остане малко сама! Ако те харесва – сама ще ти се обади и ще започне да се чуди какво става. Но на този етап не се знае дали не е от момичетата, които не знаят какво искат.

  Желая ти успех, приятел! … и кажи какво е станало 🙂

 4. Не искам да давам отценка на отношенията ви ..но, аз имам предположение какво я тревожи ….защото съм имал подобна случка и знам че много ще се натъжиш след това което ще ти кажа … НЯМА ШАНСОВЕ ДА СИ Я ВЪРНЕШ ОТНОВО…. след като всичко е приключило по този начин …щом всичко е приключило още през ноември и до сега тя не е решила да е отново с теб ..всичКО Е ПРИКЛЮЧИЛО…. но има и дръго не6то .. момичетата имат определени възрасти в които просто незнаят какво искат ..а може би нея в момента я тресе тая възраст и просто е много убъркана ..,но за всеки случей трябва да продължиш напред ……. 🙂 ….надявам се ДА УСПЕЕШ ДА СЕ СПРАВИШ С ТОВА И ДА ПРОДЪЛЖИШ НАПРЕД .. 🙂 ..УСПЕХ

 5. Трудно е да се каже дали имаш шансове да си я върнеш от това, което си написал…

  Със сигурност мога да ти кажа, че точно в този момент шансът ти да си нея абсолютна нула. Ти се държиш с нея по начин да отблъснеш и дори да я отвратиш от себе си!

  Ето какво можеш да направиш:

  Спри всякакви контакти с нея точно в този момент и започни да излизаш с други жени.

  Ако тя ти се обади или те потърси по какъвто и да е начин бъди учтив и мил с нея, но нищо повече. Никакви словоизлияния на тема колко тя ти липсва и как не можеш без нея. Ако ти се обади по телефона приключи разговора пръв, кажи й че за съжаление си зает. Най-добре й кажи, че имаш среща с друга жена и не я лъжи, наистина имай среща!!!

  След това не й се обаждай поне 5-6 дена, по възможност седмица или десет дни.

  Ако се видите се дръж приятелски, но бъди недостъпен. Бъди cool, майтапи се нея, бъзикай я и излъчвай следното послание: аз съм cool и те харесвам, но мога и без тебе. Не аз имам нужда от тебе, а т от мене.

  Най-добре изчакай 2-3 месеца без никакви контакти с нея. Иначе няма да си изобщо cool и тя ще чувства само съжаление към тебе, в най-добрия случай!

  Ако се видиш с нея след два месеца не се чуди дали има приятел, дали ще успееш и т.н.

  Приеми че си мъртъв с нея. Приеми „смъртта“ и действай спокойно и cool както действат мъртвите.

  Само така имаш шанса, повтарям ШАНСА, да възкръснеш.

  Но не забравяй, че малцина в историята са възкръсвали! 😉

 6. @All That Jazz – Страхотно казано. Това май наистина е единствения начин да се накара една женска да ти обърне внимание – като не й обръщаш внимание. НО има и вероятност да се осети, че й се прави номер. Затова трябва да се действа абсолютно обедително. Нужни са артистични умения 🙂

 7. Това е много добър подход. И най-добре действа когато редуваш обръщане на внимание и след това липса на внимание. Така се създава и подсилва интригата. Почти всички жени го правят, явно подсъзнателно.

  Да, ако си адски хлътнал по момичето наистина е трудно. Но пък е далеч по-лесно когато имаш няколко жени, с които си в свалка. Не е необходимо да спиш с повече от една в дадения момент, но е добре да се чувстваш като човек с много опции. Дори някъде нещо да не върви винаги знаеш, че някъде другаде свалката върви добре. И така можеш да си останеш спокоен и уверен дори с момичето, с което нещата изглежда, че не вървят и да се окаже изведнъж, че тя просто е била в кофти настроение последния път или нещо такова.

 8. Вярно, че има вероятност да си направиш лошо впечатление за дадено момиче, а в същност тя да има проблем в момента. Примерно, както казваш не е в настроение или й е дошло 🙂 Опасна ситуация, при която можеш да изтървеш голямата любов.

 9. Не само това, ами може и тя да си състави лошо впечатление за тебе ако нейното лошо настоение те накара да се откажеш или да се държиш като глупак.

  Много е важно да се поддържа положитено настоение и да се подхожда оптимистично дори когато нещата изглеждат много зле. На жената често й идва киселото настоение ей така от нищото и ако това влияе силно на мъжа до нея тя би си помислила, че той просто не е достатчно силен като личност и че тя всъщност има нужда от друг мъж.

  Като прочетох на DJoff още веднъж постинга мога да кажа, че отчасти си връщам думите обратно. След като момичето твърди, че иска да са заедно значи има шанс, но той просто реже клона на който е седнал с поведението си.

  По начало колкото и силни чувства да има един мъж към една жена, той не би трябвало да го показва твърде явно, още по-малко да й казва неща от сорта на „ти си едниствената на света, без тебе не мога“ и т.н. Трябва да се поддържа интригата, дори изкуствено, ако няма друг начин.

  Да не говорим, че човек наистина оценява нещата чак когато ги загуби. Мъжът винаги трябва с поведението си да показва на жената, че може и да я напусне, тогава тя обезумява и започва да го преследва. Това е истината.

 10. Добре имам въпрос….Има ли вероятност , ти като през цялото време да се държиш с жената така , че тя да си мисли че по всяко време можеш да я напуснеш за да почне да те преследва и угажда в един даден момент на нея да и писне да те преследва?..Говоря ако вече ходите. Какво правиме след това?

 11. Зависи как го правиш, Иво.

  Идеята е, че дори да ходите трябва да си запазиш достатъчна лична сфера и да не се чувстваш така все едно раздялата би те съкрушила напълно и не можеш да си представиш живота без нея. По-скоро излъчвай оптимизъм, спокойствие и увереност. Дори нещо да не стане има много други жени. Лек флирт с други жени е добър начин да й покажеш, че имаш самочувствие и ще намериш друга, ако тя те напусне.

  Но принципно, рискуваш много повече, когато играеш ролята на предания роб. Това е адски скучно. Поддържането на леко напрежение е по-сигурният начин да задържиш момичето.

 12. Искате ли едно женско мнение? Мен ме притеснява това с изневярата още докато сте били заедно. Защо никой не го изкоментира? Казваш, че си и простил. Добре! Ама тя оправда ли се по някакъв начин? Каква е била причината за тази изневяра? Аз мисля, че изневярата си има причина. Помисли или ако знаеш нещо-кажи!

 13. Пич,сего като го прочетох тва ми става смешно(SORRY).Преди 3 месеца се случи същото с мене запознах се с 1 момиче само,че тя имаше приятел но,УЖ заради мене е скъсала с него ходихме 2 месеца и 17 дена както и да е ,обаче тя ми каза изведнъж че иска да спрем за малко защото не била готова за нова връзка все още… както ти беше написал искала да бъде сама.Аз разбира се й казах добре няма проблем след 1 седмица тя ми каза „искам да си останем само приятели“ та тва което искам да ти кажа е намери си друга брато не е първата нито последната има много други ….касмет все пак 😉
  ПС: искам да попитам само : как може когато харесваш и обичаш някой да му кажеш искам да останем приятели… ;( :D:D:D

 14. Начи пич…Не искам да ти скапвам още повече настроението…ама момичето казало ли ти е веднъж „Нека си останем само приятели“, такива ще си останете. Даже няма и да сте приятели, защото ще се отбагвате, точно както се случи с мен. Имах проблем с едно момиче(писал съм в блога за нея“ Момичето с годежния пръстен“) Единствения начин да имаш някакви отношения с нея( подчертавам някакви, а не конктретно да бъдеш с нея) е да сваляш други жени пред нея. Примерно ако сте в някаква дискотека или купон заедно. Забвалявай се. Нека види че си готин, говори с всички. При мене винаги деиства, само дето като го правя пред нея, тя почва да идва при мене да ми се лигави, да се държи все едно сме заедно, обаче после старата песен на нов глас. Затова пробвай веднъж, дваж и ако не стане, свии й сърмите и я отеби.

 15. Според мен,попитай за последен път дали иска да се съберете и ако не иска просто я зарежи,ако след време си промени мнението ок.Не стане ли така няма надежда.Успех

 16. савета ми е да пробваш още веднъж ако ли не продължи напред … рано или късно ще се разбере истината .. подобно нещо се случи с мен цял месец си ближех раните … 🙁 само защото не знаех причината НО … ако е за теб ще се срещнете пак ще видите промяна във вас , при мен се случи но в последно време се влюбих в нея толкова , че не сме ли заедно откачам почвам да мисля какви ли не простотий … дано е параноя … с две думи савета ми е да не мислиш толкова за нея и да се заемеш с някакво хоби 🙂 успех

 17. Ами аз прочетох всичко до тук и честно казано идеята да се държиш студено с нея ми харесва ,но има едно но помисли веднъж вече сте се разделили поради нейна грешка сега тя казва че не иска да те нарани може би си знае защо може би просто има интерес към теб без да изпитва нещо особено което епо лошият вариант и за това не иска да сте заедно.И от мен съвет винаги показвай чувствата си но не прекалявай не я обсебвай не и досаждай ,но ако наистина мислиш че тя е единствена за теб бори се периодично и показвай че все още я обичаш без да прекаляваш и да се натрапваш няма смисъл от притискане.Аз имам идентичен случай с една мацка се видяхме харесахме от пръв поглед ам ….. проблем вместо аз да се направя на студен тя го направи постоянно ми показва че ме харесва дори по много странен начин ми казва че ме обича без да го казва пряко аз клъвна тя ме сваля на земята мислех че просто си играе с мен но аз не престанах да и показвам че я обичам показвах и го по различни начини без да прекалявам и да досаждам просто пусках иширети давах и нишани за да знае че има нещо исках сама да доиде при мен и едва ли не да ми се обясни в любов но не стана тогава сложих картите на масата казах какво мисля какво изпитвам към нея и какво искам а това беше тя,след това се отдръпнах и изчаках не след дълго всичко тръгна в моя полза започна тя да ме търси и да се обажда аз естествено се държах на положение не изпадах в неистова радост или поне не го показвах явно докато сама не ми каза че я е било страх от мен че е наранявана и не е била сигурна какво ще стане а за това си е имало причини била е наранявана но я оставих тя да ми разкаже .Та мисля ч при теб има същия проблем изневерила ти е някой я е излъгал тя се чувства кофти сега знае какво е загубила като го е направила но не знае как да ти го каже трябва и време за да се отпусне да рзбере че наистина те обича че ти си човека .За това ти трябва да я предразположиш да се отпусне да ти има доверие че няма да си върнеш за това че е згрешила трябва да ти има доверие а за това трябва време и търпение и на последно място приятелю бори се за любовта си не ятблъскваи не бъди прекалено студен прояви разбиране знаи че винаги има надежда дори и в най безнадеждната ситуация бъди силен а не отчаян никои не харесва слабите тях ги съжаляват не мисля че искаш това бъди себе си .И ДАНО ВСИЧКО СЕ ОПРАВИ ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО ИСКРЕННО .

 18. Тя просто не изка да е с теб или не е сигорна има много варианти но според мен тука има няколко много полезни коментара! Успех…!

 19. Абе жените понякога са много гадни… правят много необмислени неща , за които после съжаляват като им дойде акъла … Винаги има надежда мен , понеже имало ли е нещо веднаж тръпка ако не стане сериозен скандал или проблем то си остава … Така че най-добре да се виждате засичате (уж по случайност) ,обаждай и се тогава .Но като иска бъдете само приятели които …покажи и че все още имат чувства един към друг.И това леко без да се натрапваш покажи и какво е изгубила ,не си разваляйте отношенията и един ден като му дойде момента просто и покажи че не е свършило и трябва да е точно тогава когато и тя си го е помислила за миг.(примерно цункай я по бузката като детенце ей така негриже се едно не ти пука и след това си продължи да си бълваш и говориш квото сте и говорили). В никакъв случай не ставай романтичен.Романтичен може да си единствено когато сте заедно (поне за повечето жени).Станете отново приятели защото на жените им омръзва всичко бързо … и когато и стане отново приятна и желана твоята компания , тя ще усети че те иска и тогава и тя ще те потърси( е може и да не те да се страхува тогава ти трябва да предприемеш нещо -въпрос на усет).Повярвай ми един миг ти е достатъчен да си я върнеш но колкото повече грешки правиш толкова повече се отдалечавате …Най- важното е да си и приятен по всякакви отношения… Ако секса е бил на ниво тя ще те поиска отново ( защото повярвай без секс не става… трябва да е добър иначе няма привличане).Не я притискай просто и се кефи … показвай и че ти харесва нейната компания и един ден ще останете сами , и тогава тя ще ти каже че и липсваш …и тогава си ти на ход . Най-важното е да не гасне напълно искрата … има надежда но и покажи че и без нея ще се справиш(и въпреки това тя е ценна за теб и ти не искаш да я губиш)… както щеш я дразни но без да я обиждаш или нараняваш … защото и тя може да си каже тоя да си прай квото си иска …“хубаво съм направила ,че го оставих“ … Мисли с така настроена психика и дано нещата да се оправят … но да знаеш всичко е относително … дано сам ти помогнал … и аз сам страдал и аз знам кво е , и сега съм в подобно положение и до някъде си давам съвет на себе си , но трябва да си креативен в всеки един момент и да действаш според ситуацията :)))

 20. иии също ако съдя по постъпката тази мадама е зодия Скорпион … типично за тях вече 2 такива съм имал …

 21. и много важно … правете в началото любов не секс 😉

 22. Тук единствено мненията на All That Jazz могат да ви научат на нещо.Така,че четете ги!

 23. Абе хора, внимавайте малко, темата е закрита още от 2009 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *