Най-важното е да завладееш вниманието

Известно е, че най-хитовите статии се публикуват във вестниците под звънки и хвърлящи се в очите названия като: "Труп намери полицай", "Разрешена е продажбата на наркотици", "София остава без топла вода". Работещите в редакциите знаят, че често възникват спорове между автора и редактора, тъй като автора смята, че такова заглавие не отразява същността на написаното. Но на редакторите им е все едно - те трябва да заставят читателя да прочете поне част от вестника им. Има даже и такъв термин: "eye-catcher" - тоест – нещо което спира погледа.

Защо това е важно?

Защото искам да ти обърна внимание, че трябва да започнеш с това, което може да привлече вниманието на жертвата. Ако успееш да привлечеш женското внимание - имаш шанс. Ако не - значи не!

Тук изброявам някои от най-добрите начини за привличане на женското внимание:

1. Да проявиш чувство за хумор.
2. Да заинтригуваш жена, да възбудиш любопитството й.
3. Да постъпиш неочаквано или необичайно в типична ситуация, да нарушиш типичното, шаблонно поведение (но не социалните норми).
4. Да разиграеш роля.
5. Да се престориш, че вече се познавате отнякъде.
6. Да удовлетвориш чувството й за уникалност и единственост.

Анализирайки тези случаи, се постарай да си спомниш най-главното: тоест - постарай се да разбереш какво точно си направил тогава, че жената те е отделила от общата сива и безлика маса и е проявила неприкрит интерес към твоята неповторима индивидуалност?

Източник: lover.ru

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *