Защо жените ходят с олигофрени

Напоследък в България се наблюдава тенденция красивите жени да се влачат с не до толкова привлекателни и умни мъже. Вече не е достатъчно да си красив и джентълмен, за да имаш мечтаната красавица.

Но на какво се дължи всичко това? Каква е логиката? Може би ги е страх, че привлекателните мъже са "бройкаджии" и няма да погледнат на тях сериозно. А може и вкусът на жените да се е променил - едва ли.

Според мен идеята на всичко това е, че конкуренцията за богатите чичковци става все по-голяма и както при парите се губи и средната класа при мъжете. Тоест жените си хващат някой "сигурен" олигофрен, а през това време се оглеждат за нещо богато.

Да си красив вече не е приоритет, а просто екстра към менюто. А това си е идеално прикритие за жената, защото никой няма да й каже "ти ходиш с мъжете само заради парите". Тя си има доказателство, че не е така.

Курвите, макар да знаят, че са такива никога не го признават пред други и се обиждат, по-точно се преструват, че се обиждат, ако някой ги нарече така. Вероятността красивата жена да е вярна на не привлекателно и бедно момче е минимална.

Така че не бързайте да си правите хубави изводи за някоя красива жена, ако я видите с не особено привлекателен и богат мъж. Не че няма и свестни, но просто останаха много малко. А курвите продължават да ни изненадват с номерата си.

share button

Едно мнение за “Защо жените ходят с олигофрени

  1. „Така че не бързайте да си правите хубави изводи за някоя красива жена, ако я видите с не особено привлекателен и богат мъж. Не че няма и свестни, но просто останаха много малко.“
    Уааааааааааааааааа:D Курвите са си курви, така че ако някоя не ти върже, нашият сайт не е виновен. Ама моля ви се, изтрийте ми коментара, не се опитвайте да ме оборите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *