Мъже, Жени – всякакви и уникално различни

Здравейте на всички! - малки и големи, задоволени и незадоволени. На 30 г. съм, висшист, но колкото и да ми е ценно времето - публикуването на коментар в този сайт просто е нещо което ми е извън контрола, ако не изкажа възторга си просто няма да намеря покой. Този огромен възторг ме обзе само след 10 минути четейки една две статии и коментарите на Lover.

Този властен възторг е най-вече отправен към стойностното съдържание откъм морална и ползотворна гледна точка. Съдейки и по отговорите на admin-а мога само да го поздравя че е имал проницателността да се образова активно по теми които смята за важни (взаимоотношенията между половете) и да се упражнява с ефикасните уреди за тяхното усъвършенстване (НЛП).

Аз никога не съм бил "сваляч". С годините съм бил свидетел на многобройни "победи" от страна на приятели благодарение на този или онзи метод който те са усъвършенствали, но тъй като не ми идват отвътре “тези неща” така и не съм ги пробвал много. Но знам че работят!!! Вече тук идва ключовият въпрос, който определя стойността на човека, - "какво искам аз да намеря, в връзката с една жена". Винаги съм констатирал че предпочитам да "любя" жената, вместо да я "чукам" или "еба". (замислете се - сайта можеше да се казва и fucker-bg или pimp-bg ==> това е кич и варненски рап).

За мен, разликата се състои в това че знам стойността на истинската любов, обич; способен съм да я давам но ако се опитам да я синтезирам - тогава я предавам. За съжаление, има един критичен момент, докоснат от коментара на All That Jazz "Триковете, са по-скоро начини да надхитриш себе си и да се убедиш, че не си безполезен неудачник." - много е прав. Колкото повече и различни опити човек прави да постигне определена цел, и не я постига - толкова повече той се научава по най-добрия начин (опита) какъв би трябвало да е правилния (за него) начин да я постигне. Или - в тематиката на дискусията - имам приятели дето са толкова добри в свалките че бих ги нарекъл с уважение "играчи": това са те, в вихър.

От друга крайност - ето ме и мен: принципен, безкомпромисен, сексуално незадоволен –> това е за мен цената която плащам за да знам една стойностна жена като я видя. Може и да греша - но то си е за мен.

Обаче, относно всички тийн-мислещи посетители на сайта които са по склонни да хукнат да хулят и да псуват и да се перчат след нечии коментар дето не им изнася, вместо да се замислят защо аджиба той се разминава с тяхната представа за истината, колкото по-рано осъзнаете следния морал от баснята наречена живот - толкова той ще ви е по-лесен. Реалността, истината, в която се намираме е една - обаче уникално различни са начините по които я вижда всеки един от нас.

Тези уникални начини са продукт на семейното, културното, и социално влияние в течение на годините, под формата на пре-формирани изводи които ни се натрапват, както са били натрапвани и на тези сервирайки ни ги, както и ще продължи да бъде защото това което ни свързва са инстинктивните психологични нужди, задоволяване на които винаги е приоритет, а продължителното присъствие на даден такъв приоритет може спокойно да оформи нашия характер.

Не искам да ви изпадат очите от четене, затова само ще добавя за Невронно-лингвистичното Програмиране (НЛП) - един от двамата му основатели, Др. Бандлър, е може би номер едно човека който уважавам - уникална личност (най-способния хипнотик жив в момента) - бил е и програмист, и физик, и .. каквото си поиска. именно това му беше и главния урок който ме научи - бъди това което си поискаш, без дори и следа от ограничаващи фактори. (абе, аз съм дебела - затова не мога да си намеря мъж; нося очила - не можа да играя баскетбол; хубава работа - ама българска) интересувайте се от НЛП - то не е начин да хипнотизираш, а наръчник да се освободиш от мисловните окови на чужди стереотипи.

сподели бутон

3 мнения за “Мъже, Жени – всякакви и уникално различни

  1. юбовта не е само да го наръгаш на една жена. Трябва да има чувство и когато на нея й е хубаво на теб да ти става още по-хубаво. Това е любов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *