Има ли интерес или просто си играе с мен?

Здравейте, ситуацията е следната:

Наскоро се запознах с едно момиче на рожден ден на мой приятел. В началото момичето се държеше арогантно, но малко по-късно на балкона се заговорихме и момичето започна да се смее на това, което й разказвах, след това на няколко пъти пак участвахме в едни и същи разговори и тя пак явно се забавляваше на шегите ми. С това завърши всичко, нито съм й казвал чао, нито съм й искал телефон или нещо подобно.

Наскоро пак бях на купон у същия приятел и въпросното момиче пак беше там. Като ме видя, ми се зарадва, имаше реплики от сорта "Ето го Васко!!!" "Как си, какво правиш", пак лафове, пак смях, почна да ми обяснява за някакви мой снимки във facebook, колко били готини, дали съм ги видял и т.н.

Снимките бяха от едно ходене на Доспат с нейни приятели, под една от снимките имаше коментар "Това ли е Васко?" (Тези снимки са отпреди да се запознаем), а под това коментари на нейни приятели, дали искала да я сватосат с мен, ако ме харесвала, да действа, че нейния шанс е на първия купон.

Втория път, като се видяхме, отидохме в Студентски град да купонясваме. Тя постоянно ми подхвърля някакви закачки, "Хайде наздраве" и неща от този сорт, през цялото време гаджето й е там, а тя му обяснява на майтап колко е смотан. По-късно заяви, че на въпросния тип му остават още два дни, а аз й казах, че ме той въобще не ме интересува.

Накрая вече поръчвах шотове и слагах солта на ръката като след това я облизвах, еротични танци и коментари "Ти колко си готин." Изпратих я с гаджето й до тях и сега се чудя дали момичето просто обича да си играе или наистина има интерес.

share button

5 мнения за “Има ли интерес или просто си играе с мен?

 1. Еми опитай се да излизаш с нея и си представи, че няма приятел. Ако си изиграеш картите добре и изглеждаш сигурен в нейните очи, трябва да го зареже онзи. А той до колкото мога да съдя е голям мухльо.

  Натисни я! Не трябва да се страхуваш. Дано не е от онези компексарки, дето не знаят какво искат и кой искат.

 2. Послушай Почистване. Какво ти пука дали си играе, това си е неин проблем. Хич не му мисли. Нямаш нищо за губене.

 3. Според мен следващия начин по който може да ти покаже колко е заинтересована от теб е да те хвърли в най-близкото легло 😉

  Бъди уверен и я покани да излезете, след такова внимание дето са ти обърнали можеш само да печелиш.
  успех

 4. Ми може и да си играе – има и вариант да си направите тройка,но не знам в каква конфигурация е планирана. По-добре не рискувай.

 5. Искаш ли до себе си човек с такава ценностна система? Да обяснява, макар и на шега, на уж най-близкия си човек колко е смотан и пред него да флиртува толкова упорито с друг мъж. Ако въпроса е само до секс – не мисля, че трябва да се разделя с приятеля си, за да си направите кефа няколко пъти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *