Наистина ли правим грешки, които не забелязваме?

Започнах връзка със страхотно момиче. Всичко вървеше страхотно и без проблеми 1, 2, 3, седмици, докато тя не се отдръпна. Да виждахме се почти всеки ден, но нещо се случи.

Тя беше на мнение, че е хубаво в една връзка да се разговаря постоянно за проблемите ако има такива, аз бях на същото мнение. Е, да, но не разговаряхме, което значи че е нямало проблеми, докато не дойде денят в който тя започна да ме обсипва с обвинения, как не съм й обръщал внимание, как тя давала всичко а не получавала нищо, защо не съм я викал когато съм излизал с моите приятели (при положение, че ми е казала, че ще си стои вкъщи и няма да излиза). И така не сме се виждали от 1 седмица и нещо като си дадохме малко почивка, но не знам дали нещата са се променили.

Какво излиза в крайна сметка, нещата които ние мислим за правилни, защото все пак гледаме да не сбъркаме някъде, всъщност не са толкова правилни и жените следят всяка наша крачка и като че ли ни дебнат да сбъркаме че да може да ни обсипят с обвинения.

Нима правим твърде малко за тях?

Какъв е възможния изход от една такава ситуация? Излиза че съм загубил доверие или не знам как да го нарека.

бутони за споделяне

9 мнения за “Наистина ли правим грешки, които не забелязваме?

 1. За жалост има и такива жени, даже повечето са такива, особено красивите. Твой си е избора дали си заслужава да я търпиш или не. Но едно е сигурно – няма да можеш да я промениш.

 2. Само тя може да се промени, никой друг.Но както каза Lover, твой си е избора дали да я търпиш още.

 3. Тук не става въпрос за някакви игри.
  Тя просто казва че съм я наранили твърде много. От страни всичко изглежда лесно и даже ме питат, е как може да се нарани от такива неща? Е може 🙂
  Ще изчакам и ще видя. Времето обаче е неизвестното в случая.
  Все пак ние ще се виждаме, но не смятам да засягам проблемите, защото сме ги дъвкали много пъти, по-скоро мисля да се държа приятелски. И все пак е трудно, защото знаете когато се случи нещо такова, човек се променя, просто не е себе си и не се държи естесвено, защото само едно му е в главата….как да оправи нещата.
  Май няма формула за това…или се случва и всичко си отива на мястото или се провалят нещата.
  Всякакви опити за манипулации според мен са излишни, например да я зарежа аз и да видя дали ще ме търси 🙂 Някак си подобен род игрички в която и да е връзка не ми харесват, защото излиза, че вместо да ни е хубаво един на друг ние играем някакви игрички и караме по сценарии 🙁

 4. Това с игричките не ти го препоръчвам в случая, макар в от време на време да дава ефект.

  Личният ми опит показва, че жените не държат на такива уговорки. И аз съм опитвал с обсъждане на проблемите, само че се оказва, че когато възникне някакъв, тя си мълчи и само гледа какво става. Накрая разбираш, че е имало проблем в самия край на връзката ви, когато вече се започва с обвиненията, критиките, недоволстването и мрънкането и когато вече нещата безвъзвратно са отминали. Така че, може в началото на някоя връзка да си правите такива уговорки за романтиката, но не разчитай ни най-малко, че въпросната уговорка ще бъде спазена.

  Грешки се правят разбира се. Например, без да съм забелязал нищо нередно, един прекрасен ден чух „когато сме сами се държиш по един начин, а когато сме на обществено място по друг.. какъв ти е проблема“. Аз си мислех, че се държа по един и същ начин, най-малкото, защото не ми пука за мнението на околните, но… получих и такова обвинение преди години.

  Иначе казано, няма гаранции за каквото и да било. Прави каквото намираш за добре, пък какво ще се получи – времето ще покаже. И, подяволите, не си мислете, че тое момичето на мечтите ви и не градете връзката на живота си с нея, защото няма да се ожените! Живейте си живота, а жени бол. Като не стане с едната, следващата, после следващата, следващата и така… не го мислете и не се взимайте на сериозно, защото тогава е най-трудно и болезнено, вместо да си изкарвате добре.

 5. Абсолютно съм съгласен с това, което казва BlackDiamond – прави каквото намериш за добре. Което не трябва да се разбира в смисъл да се държиш по начин да нараниш момичето умишлено или да не й обръщаш никакво внимание. Бъди мил и нежен и т.н, но действай според това което ти подсказва вътрешния глас. Ако тя иска от тебе нещо, което ти дълбоко си убеден, че не трябва да правиш просто й кажи, че колкото и да я обичаш и уважаваш просто нейната няма да стане. Така е сто пъти по-добре за тебе, а и за нея. Ако измениш на истинската същност само за да й угодиш тя инстинктивно ще го разбере и ти нищо няма за спечелиш от това.

 6. не се притеснявай приятелю ти не си напражил грешка просто повечето жени са неблагодарни и вечно недоволни

 7. …. 🙂 възхищавам се на мъжката ви солидарност по отношение на жените.
  Edguy, от това което си описал като проблем аз си правя следния извод: ти не си заинтересован от тази жена, ти не си влюбен в нея, ти нямаш чувства към нея. Сега се “ тръшкаш” от егоцентризъм. Задаваш си въпроса “наистина ли правим грешки, които несъзнаваме?” да правиш грешка, не Я забелязваш в първите две седмици…. щом една връзка не те променя в началото, то тя няма бъдеще. Не се дразни от нападките ми / не го правя с всеки :)/, а си направи извод от случилото се. Това ще се повтаря докато не го осъзнаеш.
  Замислете се момчета, ако вие сте привлечени от една жена,
  какво правите, какво ви е поведението!!!!??? … оставяте я вкъщи, а вие с
  приятели на …. ?
  По отношение на нейното поведение не мога да го коментирам.
  Жените сме различни.Лично аз отдавна не смятам, че някой може да разбере какво
  мисля, ако сама не му кажа. Хубав вариант за мен е да имаш усещане за другия,
  да го наблюдаваш и така да разбираш от какво има нужда. Усещането е страхотно да
  се разбирате без да говорите.
  Радвам се, че си задаваш този въпрос, Edguy!

 8. аве и аз имам същия проблем.Неска се разбираме утре се караме.Аз много я обичам и не мога без нея и често я ревнувам. МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕМ КВО ДА ПРАВЯ. предварително ви благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *