Как да постъпя с нея, как да я изведа на среща?

Здравейте, "свалячи" от всички възрасти :). Скоро открих този сайт и прочетох почети всички публикации и мисля, че доста от тях ще ми помогнат значително в общуването с нежния пол, за което Ви благодаря!

Точно в момента имам едни проблем или по скоро една спънка с едно момиче. Тази спънка е, че просто не я разбирам. Ще ви разкажа историята и се надявам че ще успеете да ми дадете съвет какво да направя.

Та, със въпросното момиче се запознахме на едно купонче. Тя се държеше много мило и веднага ми направи добро впечатление. В последствие си говорихме, танцувахме и тн. А бе точно като на купон. Всичко беше точно, но аз по едно време трябваше да си тръгна ( защотот бях и на един друг купон) и тогава отидох при нея и й посках скайп (което беше една голяма грешка, но го разбрах по-касно).

Тя разбира се ми го даде. Аз си тръгнах и на по-следващия ден и писах... тя отговори, говорихме си някакви общи работи, но супер малко защотот нета постоянно ми прекъсваше и не можехме да си пишем много много. Аз реших да я питам дали иска някой ден да излезем, тя ми отговори с многозначното и не толкова уверено "ха може... 6е, ще се разберем..." Продължихме да си пишем, като повече не съм я питам по този въпрос.

Така се получи, че следващата седмица пак излизахме почети същите от въпросния купон и тя пак беше там (аз даже най-вече заради нея отидох там). Седяхме един до друг обаче не сме си говорили много по една причина, че от другата й страна седеше един (идиот), който я сваляше и аз реших да не се опитвам да ги прекъсвам (най-вече защото знам, че тоя няма никакъв шанс с нея). Разбира се, тя доста често се обръщаше и се намесваше в разговора ми с останалите, от време на време дори се оплакваше как "никой не си говорил с нея" (което още повече ме подсигури, че другия няма никакъв шанс).

По едно време отново реших да я питам за среща... тоя път не я питах дали иска а "кога ще ходим на кафе с теб?" и тя отново отговори с "еми ще се разберем". Което не го разбирам въобще. Както и да е, от тогава не сме си говорили по точно писали защото тя почети не влиза в тоя скайп...

Това горе долу е историята... и сега се чудя какво да правя... Просто още се ядосвам, че и взех скайпа а не телефона... но за това се сетих по-късно. Сега мисля следващия път като я видя да я помоля за тел. номер и след това да и звънна за кафе, че май през тоя скайп няма да стане.

Та моля ви ако имате някакви идеи какво да направя, споделете ги... Предварително ви благодаря!

сподели бутон

8 мнения за “Как да постъпя с нея, как да я изведа на среща?

 1. Lover, имам проблем с блога! Пиша коментар, поствам го и той… не излиза. Все едно не съм го писал. Това, ако го получиш, ще да е по изключение. Моля тя, вземи някакви мерки, или ако мога аз да направя нещо по въпроса, кажи какво.

 2. Да, и на мен така стана. Дано се оправи :/

 3. Блокирани са единствено някои руски букви. По-точно две на брой с цел да се избавя от този руски СПАМ. Сега пак ще огледам нещата. Някакво съобщение дава ли ти? Ако пак се появи – пиши, ако успееш 🙂

 4. batenceto, виж сега. Това, че си й взел скайпа не е никаква грешка, даже напротив – много правилно си постъпил. Най-малкото е непроизнесен въпрос „имаш ли интерес към мен?“. Щом ти го е дала, значи ДА – до тук добре. Грешките ти обаче са, че когато ти е накъсвал нета не си й казал „дай едно телефонче, че със скайпа май няма да стане… с тоя нет…“. Също така, като ти казва някакво уклончиво „ами може, ще се разберем“ е трябвало да си използваш втория шанс да й вземеш телефона с „ами ОК, дай едно телефонче, АЗ ще ти се обадя и ще се разберем“.

  Сега, ако успееш да й намериш номера от общи познати и й се обадиш, мисля че ще я изненадаш много приятно. Ако случайно попита от къде й имаш телефона, отговаряш „който търси – намира“.. и я оставяш в неведение.

  При липса на „сводник“ от който да вземеш номера й, просто се засечето пак с компанията или в скайп и всичко ще се нареди. Направи го бързо! Тези с уклончивите отговори, обикновено не обичат да чакат дълго!

  @Lover, не изписва никакво съобщение. Единтвената реакция на блога, когато натисна „публикувай коментара“ е да ме изпрати в горната част на темата. Слизайки надолу за да видя какво съм написал… нищо! При опит за Back (връща ме на стъпка „написано-непубликувано“) и нов опит за публикация, чак тогава ми дава съобщение „Не можете да публикувате един и същ коментар по една тема“ или нещо такова и отново няма нищо, което останалите да могат да прочетат. Получава се, че постинга е приет, но системата не го показва… а по-важното не го и отчита в брояча на съобщения (ако преди моя коментар са били 2 – продължава да ги отчита 2). Дано да успееш да намериш проблема и да го отстраниш, защото наистина е крайно неприятно да пишеш, примерно половин или един час, и накрая да се окаже безпредметно, защото не се публикува.

 5. Виж, според мен шансът това момиче да си заслужава, е доста малък като процент. Ако иска да излезе с теб, тя сама ще те потърси, повярвам ми, не я търси засега, а ако я видиш пак, направи това, което тя не очаква – покажи безразличие :)) Успех от мен.
  Роси

 6. Аз мисля,че щом се движите в едни среди, пак ще се засечете по купони. И тогава няма да пропуснеш шанса си, ако все още го искаш. А ако нямаш търпение, ще се опиташ да намериш номера и по други начини. Щом имате общи приятели, няма да ти е трудно.

 7. Мерси за съветите.. сичко се нареди… в събота ще си празнувам рождения ден и тя ще бъде тук 🙂 тогава ще е моя шанс дано не го изпусна 🙂

 8. Да, абсолютно никаква грешка не е вземането на скайпа. Грешка щеше да бъде ако й беше взел само адреса и нищо друго. 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *