Как да се запозная с момиче в автобус?

Здравейте!
Не си падам много по запознанствата, затова реших да потърся помощ тук при вас 🙂
Проблемът е следния...

Хареса ми едно момиче. С него живеем в един комплекс, но не се познаваме. Когато ходим на училище, пътуваме с един и същ автобус, спираме на една и съща спирка и се качваме от една и съща спирка. От доста време насам се засичаме, но така и не съм се запознал още с нея, а истината е, че ми допада като външност и много бих искал да се запознаем.

Та, бихте ли могли да ми помогнете с някой съвет, как да я заговоря? В автобуса сме си разменяли погледите, но само толкова. Не знам дали тя ме харесва, но днес като хванахме автобуса, тя се качи първа и седна, аз се качих след нея и се отправих към най-задните седалки, имаше 3 свободни места.

Седнах най отвътре, а тя беше седнала малко по-напред. Малко след като седнах, тя погледна назад и се премести до мен. Ужасно много исках да я заговоря през целия път, но така и не се осмелих. Проблемът е, че не знам какво да кажа, че да не изглежда тъпо. Мислех, мислех, мислех... и така дойде време да слизаме 🙁 Моля Ви, помогнете ми с някой съвет!

бутон за споделяне

13 мнения за “Как да се запозная с момиче в автобус?

 1. Събери малко смелост и се престраши. Няма друг начин. Не се страхувай, че ще изглеждаш „тъпо“, защото изглеждаш така като мълчиш и се оглеждаш. А като си смел и разговорлив ще направиш добро впечатление дори разговора ви да е на обща тема.

 2. Знаеш ли какво можеш да направиш, с което ще предизвикаш усмивка у нея веднага!!
  Преди да влезнете в автобуса застани пред нея, но не се качвай, а и дай път..Така ще види че проявяваш накакво кавалерство… Седни до нея усмихни и се, кажи и добър ден. После забележи каква поза ще заеме и веднага и ти застани във същата, направи го така че да се види ясно(тук не говоря за хипнози и такива работи, а просто как да предизвикаш някаква усмивка у нея). След това ако тя те изгледа странно кръстосай ръце и се направи ужким на сърдит., после и намигни, подай и ръка и и кажи би ли искала да се запознаем и т.н. предполагам че нататък вече ще ти е по – лесно.. 😉

 3. Daniel@ та както си го описал е се едно като по филмите 🙂

  аз пък … бих попитал някой общ познат за нея … ала бала 🙂 ще обясня за какво става дума и така да ни запознаят 🙂

  След това ще си пиша с нея по Скайп или нещо такова и после ще пожелая да излезем 🙂

  А като цяло … един път … се засякох с някво момиче в рейса което не спря да ме гледа … и аз така :)) и се сетих за сайтчето, но неможех да събера смелост да я заговоря … и от тогава насам несъм я виждал 😀

  Така, че действай докато имаш възможност …

 4. „Хей, здравей. Забелязах, че редовно пътуваме заедно и мисля, че ще е тъпо да не се запознаем… Аз съм (Име)“. – Мисля, че ще ти свърши страхотна работа. 😉

  И не забравяш да се усмихваш, нали? 🙂

 5. @Jedy – Просто ти трябва увереност. Имаш нещо много важно – знак от нея, че не си й безразличен. Гледай и езика на тялото й, тя без думи ще си каже всичко!

  Просто действай по-уверено. Намери си нещо, което да те надъхва. Изпуснал си много добра възможност, не позволявай да се случи пак! Импровизирай малко и ще се получи.

 6. В никакъв случй не чакай някой друг да те запознава с нея…. Това е бебешко… Ако става нещо то трябва да е само м/у вас си, а не да разчиташ ня някой си че ще те ореди с нея…

 7. Пичове „свалячи“, пише ви един несваляч, на който странно но десга му е варвяло с жените въпреки. че не се определя като сваляч. Какви са тея скайпове и питания за нея от квартала. Просто те са всеки ден на една и съща спирка. Тя се мести показно до него е кво значи това?! Че и харесва гледаката на задните седалки ли?! Много ясно, че има интерес пич и иска да се запознаете, обаче моми4енцата и жените дори(в много отношения нямат кой знае каква разлика) имат предрасъдаци и комплекси и както теб те е срам така и нея. И все пак тя ти е дала знак остава ти да действаш, защото вече си с минус, че не си направил нищо тогава. Тя вероятно има още интерес към теб, затова действай. Това за заговарянето за това, че всеки ден патувате заедно е йубаво, но ти предлагам да започне6 с друго и продалжиш с това. Питай я дали автобус еди кой си е минавал (т.е. вашия, който чакате) и като тя ти отговори не или да (няма значение) а питай: Ти не си ли от моето училище? Изгеждаш ми позната.. или пак с онова пртедложение за разговор, което ти дадоха по-нагоре. Не и тарси скаипа от приятели и такива глупости. Тя знае, че се засичате всеки ден заедно и ако се запознаеш в скъпе тотално ще си направи мнение за теб, че си смотан. Просто действай и пиши после какво е станало. Успех!!!

 8. Трябвало е да действаш на мига. Няма какво толкова да му мислиш, след като я харесваш. Не стига че сама е дошла да седне при тебе, а ти си умувал. Толкова много теми за случаен разговор монгат да се подхванат. Щом е постъпила така, занчи и ти не си и безразличен. Само е чакала да я попиташ нещо и разговорът ти е бил в кърпа вързан. Не се отглеждай много, ами действай, зощото другия път може и да не седне до тебе!

 9. BuzkatA, то винаги така става 😀 И на мен ми се е случвало да ме гледа някое момиче, да си кажа че следващият път ще я заговоря, но повече да не се качи. Иначе, както ти казаха другите, просто не се притеснавай 😉 говори спокойно и се усмихвай!

 10. BuzkatA, то винаги така става 😀 И на мен ми се е случвало да ме гледа някое момиче, да си кажа че следващият път ще я заговоря, но повече да не се качи. Иначе,Jedy, както ти казаха другите, просто не се притеснавай 😉 говори спокойно и се усмихвай!

  П.С. няма бутонче „едит“

 11. Е, норамално е , случва се да не занеш какво да кажеш, а още по-зле е положението ако тя те заговори и ти пак не знаеш какво да правиш … тогава вече губиш шансове за винаги 🙂

 12. Е, не е точно за винаги, но си доста на минус 😀 после трябва да направиш чудеса за да покажеш, че не си някъв тъпак.

 13. Виж ся пич, успеха ми сред жените се дължи на това че не се страхувам. Според мен не си я заговорил защото те е било страх да не те отреже…. Но запомни от мене Такъв филм нема !!! Ако си уверен (но не прекалено) можеш да направиш всичко. Първата дума е винаги най-трудната но дори само след едно „Здрасти“ разговора може да тръгне от самосебе си. Давам ти пример от личния ми опит. Пътувах към Банско от софия и в рейса на две седалки от мене стоеше едно момиче, Набелязах я още докато се качва и започнах да я изучавам. Когато автобуса спря за почивка я видях да вади от чантата си кутия с цигари и това беше моя шанс, извади си цигара и я помоли за оганче, и така започнахме да си гожорим след една седмица бяхме гаджета и ходихме 4 месеца. Сега не ти казвам да пропушиш :D:D:D А да използваш това че имате нещо общо – АВТОБУСА… действаи и пиши какво е станало

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *