„Пробив в системата“

Пиша тази тема в този късен час главно, защото тази вечер постъпих много глупаво. Бяхме навън с два приятеля и няколко момичета и едното видимо проявяваше интерес към мен, но аз просто не исках да се занимавам с нея (момичето беше 9ка  на външен вид и 7ца на ум) и се държах най-малкото идиотски.

Спокойно! Това не е поредната тема в която ще искам съвет как да поправя грешката, това не ме интересува, просто ви разказвам тазвечерната случка като увод ;]. Въпроса е че забелязвам, че в последния месец съм се променил до неузнаваемост (не към хубаво).

Почти не съм излизал с момичета на среща и когато го правя постоянно ми свършват темите за разговор и ако не се получи неловко мълчание то започвам да се повтарям с въпросите и темите или говоря глупости, което е може би още по-лошо, при запознанствата ме хваща срам и най-малкото почвам да се бъзикам лошо (лигавя) което не оставя добро впечатление...

Не че преди съм имал кой знае какви успехи, но винаги съм говорел с непознати момичета с лекота и е нямало такова животно като срам (поне не в такива размери). Даже и приятелите ми постоянно ме питат какво става с мен и някои познати избягват да се виждат с мен напоследък.

Общо взето никакъв ме няма за последния месец както казах, и чак сега го забелязах, реших да попитам тук за съвет, как да се пооправя малко, защото преди съм чел доста полезни материали тук, а и както се казва "признаването на проблема е половината от решаването му".

бутони към социални мрежи

6 мнения за “„Пробив в системата“

 1. Или ще се оправиш или ще се самоубиеш от депресия 🙂 Предполагам първото. На всеки се случва да не е във форма. По-необичайното и притеснително ще е, ако постоянно си в играта.

 2. Има нещо вярно в думите на Lover. Ако си нон-стоп в играта ще се роботизираш, което няма да е добре. Всеки си има „дупки“, така че споко. Моя съвет е, да кажем, за около месец да преустановиш излизанията с цел свалка и просто да се отдадеш на приятно изкараване с приятелите ти. После ще се върнеш в играта по-освежен и тонизитан от когато и да било. 🙂

 3. Щом и ти си забелязал проблема, значи наистина го има. Добре е, че сам си го осъзнал. Аз лично мисля, че имаш ли желание, ще се оправиш. Всичко зависи от теб и е в твои ръце. Малко приятни моменти, откъсване от ежедневните занимания, може би ще те заредят положително и пак ще бъдеш ТИ. С идиотско поведение няма никого да впечатлиш, а само ще отблъснеш хората край теб. Така че в твой интерес е да се вземеш в ръце и да направиш опит за промяна.

 4. Е всеки го перът лимките понякога, това което казваш ми е до болка познато. И аз съм имал този период макар че при мене е по честичко 🙂
  Като цяло мисля че всеки има нужда да се поотпусне малко, все пак не е лесно постоянно да имаш жена на главата. Сигурен съм че ще се оправиш, все пак един път се живее просто бъди себе си

 5. Може би прекалено се опитваш да впечатлиш момичетата. Момичетата остават най-впечатлени, когато не се опитваш да ги впечатлиш a се държиш като нормален мъж, който контролира себе си и ситуцията, но същевременно не се прави на безполово същество и не се притеснява от жените.

  И може би за тебе е прекалено важно как ще те възприемат жените и дали ще успееш. По този начин саботираш сам себе си.

  Да, съгласен съм с другите. Дай си почивка от свалките! Помисли си за каква жена мечтаеш, бъди по-селективен.

  И после не се хвърляй да сваляш всичко що носи пола и има секси форми. Остави жените да те свалят малко. Жените – вечните свалячки, имаше една тема. Прехвърли малко на тях работата. На жените това им е работата да свалят мъжете. Защо прекарват часове по фризьорски салони, педикюри, маникюри, магазини за обувки, за дрехи, за не знам какво. Само трябва малко да им помогнеш като не се държиш глупашки.

 6. Ем за конкретния повеод: поведението ми беше глупашки от страна че се държах по-скоро като безполово същество отколкото да съм правил глупости, аз даже тогава точно пък почти с никой не говорих и така. А относно целия проблем, наистина ще оставя работите по течението за известно време както ме посъветвахте като междувременно мисля да прибавя тренировки към другите ми занимания (които не са малко нито безцелеви), а и момента е повече от подходящ тъй като трябва да разпусна все пак … Мерси за съветите! който има какво да каже да продължава да говори без да се стеснява :Р винаги приемам критиката и съветите с отворени обятия и я пускам през цетката ^^

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *