Запознанства по телефона с момичета

Разбира се, веднага ще ми възразиш, че да се запознаеш с момиче по телефона е някак си глупаво и непълноценно. Че по-просто е да се доближиш на улицата до някое готино гадже и да се запознаеш с него направо на място.

Ако смяташ така, то тогава защо все още стоиш пред монитора и четеш тази страничка. Ти отишъл ли си вече да се запознаеш? Е, ако да, то следния материал не е за теб! Успех в лова!

А сега се надявам да говоря само с тези, които не са успели да преодолеят притеснителността си или са, но все пак смятат, че не е излишно да прочетат всичко до края. Не трябва да се чувстваш неудачник и некадърник поради смущението си пред момичетата.

Това е нормално и при повечето момчета ръцете треперят и езикът се заплита при запознанство с момичета. Дори и тези, които имат смелостта да опитат веднага с директни запознанства, също малко се вълнуват. Това е напълно нормално.

Просто те имат повече опит и до известна степен са свикнали. Те също са започнали от някъде. И е възможно, с телефонни разговори.

Всъщност, моята задача сега е да убедя най-вече тези, които все още се страхуват от началото на каквато и да е комуникация със слабия пол. И най-лесният начин за това е да започнете да го правите по телефона, с тези момичета, които не ви познават.

Ако още от първия път не се получи общуването, то ти можеш просто да оставиш слушалката, а събеседницата ти така и не те познава и няма да може нищо да разкаже за това, какъв схванат и неумел си. А от първия път при теб, по-вероятно е да не се получи. И така: кога да позвъниш?

Преди обаче да позвъниш, ти трябва да разбереш номера на този човек. Тук има няколко начина. Първият е да помолиш свои приятели да ти дадат телефонните номера на симпатични момичета, като им обещаеш, да не съобщаваш името на този, който ти е дал номера.

Вторият начин е да намериш по адреса на симпатичната си съседка телефонния й номер. Разбира се, начините са много повече - просто ти цитирам най-простите и резултатни.

Съветвам те да събереш по-голям списък, защото ако имаш само три телефона, много вероятно е, когато позвъниш да няма никой в къщи или да е заето, а на последния номер да чуеш, примерно, такъв диалог:

- Може ли да си поговорим малко?
- Не, сега съм заета...
- Нима сте чак толкова заета? И за десет минутки ли нямате време?
- Да, много съм заета...
- А с какво, ако не е тайна?
- Трябва да нахраня мъжа си.

Забавно ли ти се струва? Да видим, когато попаднеш на такава ситуация... Но не се разстройвай. Набери следващия телефон и не се предавай, когато не се получи. Най-главното - бъди настойчив!

Понякога се случва, тъкмо като решиш да набереш номера и да заговориш с момичето, изведнъж да получиш сърцебиене и да започнеш да заекваш, а после да загубиш съвсем дар слово.

Тогава има един не лош начин да се успокоиш - може вместо да се обадиш на момичето да се обадиш на някой друг и да си поговориш с него. Нервите ти ще се успокоят и ти ще можеш да се обадиш и на момичето. Така ти от дълго време ще си пред телефона и ще си престанал да го гледаш така, сякаш е бомба с часовников механизъм.

Реши ли да набереш номера, който е на първо място в списъка ти? Вземи лист и химикалка, за да можеш след разговора да запишеш тези важни моменти, които тя може да ти разкаже за себе си - ръст, тегло, цвят на очите и косите, място на работа или учене.

Още по-важно е да знаеш някои от специфичните й интереси, за да имаш възможност да се подготвиш. Записването е важно и затова, защото можеш да се объркаш в момичетата и да забравиш къде живее или учи твоята избраница.

Да не говорим, че в следващия разговор може да я попиташ как си е взела изпита и да се окаже, че тя съвсем не учи вече. А на всяко момиче ще му бъде приятно да усети, че помниш почти всичко, за което тя говори. Тогава тя ще остане с впечатлението, че ти много се интересуваш от нея.

Опитай по време на разговора по-често да употребяваш името й. В идеалния случай най-добре е да започваш всяка фраза с нейното име.

С какво да започнеш разговора с момичето?

Може, разбира се, да се приведе примерен диалог, но в никакъв случай не трябва да се придържаш към даден шаблон. Знаеш за поизтъркания израз: "На война и в любовта..."

Както и това, че всички военни планове се провалят, защото винаги се случва нещо не планирано. И ако имаш твърди намерения и ясно изработена тактика, то по-скоро ще се разстроиш, когато момичето каже нещо не планувано от теб.

Преди всичко импровизирай! Разбира се, ясно ми е, че е трудно едновременно да говориш с момичето и да мислиш, но трябва да намериш подходящи теми за разговор и най-лесното от всичко е да я затрупаш с въпроси, но, разбира се, не всички наведнъж, а един по един.

И запомни това основно правило: Всеки един човек, било това жена или мъж, говори с огромна охота за най-важното същество във Вселената - за себе си.

А ето и един примерен списък с въпроси:

 1. С какво се занимаваш в свободното си време?
 2. Обичаш ли да четеш?
 3. Кои телевизионни предавания харесваш?
 4. В какво настроение си?
 5. Колко е часът?
 6. Имаш ли хоби?
 7. Занимаваш ли се със спорт?
 8. Какво най-много цениш у момчетата?
 9. Какво си говорят помежду си момичетата за момчетата?
 10. Какво можеш да готвиш?
 11. Какво е времето днес?
 12. Имаш ли си домашен любимец?
 13. Каква музика харесваш?
 14. Какво въобще очакваш от момчетата?
 15. Ходиш ли на плаж?
 16. Кой сезон ти харесва най-много?
 17. Коя зодия си?
 18. Пушиш ли?
 19. Обичаш ли да танцуваш?
 20. Можеш ли да плуваш?

Опитай се повече да се смееш и шегуваш при разговор с момиче. Но това съвсем не означава да я заливаш с изтъркани и пошли анекдоти.

Преди всичко се постарай да говориш весело и жизнерадостно, а не като някои, които започват разговора тежко, сериозно и траурно. Все пак ти не се обаждаш да си търсиш работа, а да намериш момиче, с което да си прекарвате приятно времето. Опитай се сам за запълваш паузите в разговора, все пак ти й звъниш, а не тя на теб.

И ако при теб се получи с едно момиче, не си струва да се спираш на нея. Трябва да се обадиш на следващата, за да отработиш своето майсторство. Колкото повече опитваш, толкова по-добре ще бъде за теб. Всяка следваща ще се удивлява все повече на такъв интересен и общителен човек като теб.

Източник: lover.ru

споделяне в социални мрежи

3 мнения за “Запознанства по телефона с момичета

 1. Интересно … сигурно скоро някой ще направи сайт, „Запознайте се по телефона.“ 🙂

 2. интересни указания , макар че в моя случай на една 16- годишна сладурана не знам как би и прозвучало Какво можеш да готвиш?Какво е времето днес? и особено Колко е часът? 😀 при положение че държа мобилен в ръката си . Но като цяло страхотни съвети 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *