Мили мъже, искам съвет и помощ….

Знам, че това е сайт за съблазняване на жени, но мили мъже, аз съм жена и имам нужда от съвет..

Работата е там, че си падам по женен мъж, колега ми е..., аз също съм омъжена..

Вече не знам колко месеца с този мъж си играем на гоненица. Мисля, че и той си пада по мен, но не съм сигурна... Един ден се държи мило, друг ден предизвикателно, после се отдръпва, става агресивен. Аз от своя страна също не падам по-надолу... гадното в случая е, че вместо да му покажа, че го обожавам, повече се държа на разстояние...

Обожавам да ме докосва, подлудява ме, колкото и рядко да става това... Сигурно, ще ме сметнете за луда, но много го желая този мъж... Напълно съзнавам, че нашата връзка може да бъде само сексуална, неангажираща... Но той не прави първа стъпка, аз също... (естествено от страх, да не стана за смях).

Моля, дайте съвет, като мъже, как да се убедя, че и той ме желае или просто дайте някакви съвети. HELP ME, PLEASE!

бутони за споделяне

28 мнения за “Мили мъже, искам съвет и помощ….

 1. Мъжът заслужава ли си развалянето на две семейства?

 2. Виж , незнам колко си възрастна, но трябва да мислиш с главата си а не с оня орган между краката ти. Неможе всеки пат като ти сртане горещо между краката и ти се прииска да се хвърляш на всеки, дори и това да се случва с един и същи мъж. Каде отидоха ценностите на брака?! За инаформация ще ти кажа, че имам опит в такива отношения въпреки че не съм женен. Аз съм на 22 и имах връзка с жена на 31. Прекратих я то1чно поради тази причина, че нещата мн започнаха да излизат извън конторл. Тя започна да мисли за развод и такива неща, а аз просто исках да проверя сам за себе си дали мога да задоволя нуждите и желанията на жена, а не на някоя тинейджърка, която незнае какво иска. Обаче всичко си остава на теория, когато се сближиш много с този ч1овек и започнат да играят чувствата. Така че не си мисли, че нещата могат между вас да са само сексуални, защото както описваш усещанията си мога да ти гарантирам, че лесно ще се увлечеш по човек, който не познаваш като характер достатъчно и можеби би рискувала доста неща в живота ти. Според мен трябва да се изясните, но без да завършвате сас секс. Наречи ме монах, но именно заради някои мои ценности аз си дадох сметка, ч

 3. че има и по-важни неща от секса! Дано избереш правилното решение за теб.

 4. Никога не си отваряй краката на работното място,Ама никогааааа…………

 5. Силвия, според мене той също като тебе не е сигурен ти какво искаш. Ти се държиш на разстояние… Ами той се чуди дали ти имаш интерес към него. Според мене трябва малко повече да му покажеш какво искаш. Естествено не директно. Той е мъжът и ако няма смелостта да направи първата стъпка значи не те желае достатъчно силно и по-добре го зарежи. Но ти трябва да го предизвикаш. Дръж се леко недостъпна иначе няма да си интересна. Но трябва да има моменти когато го предизвикваш и му загатваш какво искаш.

 6. Здравей, Силвия,
  аз съм жена на 25, не женена. Моето мнение е близко с това на Mr.T – аз съм твърдо против сексуалните връзки на работното място – нямаш си и на идея колко могат да ти усложнят живота – независимо дали си женена или не.
  Незнам нито на колко си години, нито имаш ли деца или не , нито как са нещата със съпруга ти и не знам каква е причината да искаш да кръшнеш, но тя обикновенно е една и съща: НЕ ГО ЛИ НАМИРАШ ВКЪЩИ – ТЪРСИШ ГО НАВЪН! Според мен по-добре помисли какво ти липсва вкъщи и ако може да се поправи го поправи-ако ли не … тогава става доста по-сложно…
  Съвета, който ти даде All That Jazz е начина по който най-лесно можеш да му привличеш вниманието – но си помисли струва ли си риска!? Според мен един разговор би оправил нещата (поне няма да се чудиш какво става)!

 7. Ако имаш деца …

  и направиш някоя простотия … примерно да преспиш с този мъж … и твоя мъж разбере … просто ще съжаляваш цял живот!

  Ако децата ти са достатъчно големи, умни и разумни няма да искат да погледнат повече … а мъжа ти просто трябва да те изрита като куче от вас ..

  Извинявам се за мнението ако те обижда, но е така замисли се?

  Мисля, че си достатъчно голяма олегнала жена за да правиш някви работи който повече прилягат на 17 годишна пуберка с пъпки по лицето и все още чудеща се кво да лапне …

 8. Колко сте злобни,
  Приискало и се на жената и се объркала, а вие почнахте да я ритате вече.
  А и това било сайт за свалячи. Започвам да разбирам понякога, защо жените почнаха толкова да се оплакват от мъжете ….

 9. Димитър, не я ритаме, ако не си забелязал тук всеки изказва мнение и казва за него какъв е най-правилния вариант, но всеки сам си решава за себе си! Всеки има право на мнение, ако не го е търсила – защо е писала? Тя ако иска да си го сложи, тук и да се съсипем да пишем, пак няма да можем да я спрем!

 10. Силвия пита как да съблазни мъжа, който я подлудява, когато я докосва, а не дали е морално и правилно спрямо нейния съпруг. Това тя сама си е преценила и не ни пита, нито иска да ни обяснява защо и т.н.

 11. Да, прав си. Ако е секса само за една нощ, (или за един ден, зависи от мястото), неангажиращ, не е толкова лошо. Просто трябва да си сигурна, че няма да е нищо сериозно. Да, наистина, загърбваш моралните ценности, но както каза AIG – каквото не намираш вътре, го търси навън.

 12. Нека ви изясня една разлика като жена! Жените не казват ей така, че са полудели по един мъж и че го желаят, а щом молят и за съвет – ясно е има емоция! Ако е за единия секс – положението е същото като при мъжете – „все ми е тая какво ще стане-няма да свърши света с или без него“, обаче има ли емоция става „мазало“… Според мен при мацката има яка емоция (тя ще каже дали съм права). А ако е само за секса – пак съм против секса на работното място – ако не и беше колега – щеше да има благословията ми, но в този случай има вероятност да унищожи две неща на веднъж – кариера и семейство… А бе, мацко, я се стегни! Толкова ли си умряла точно за този – за теб други няма ли?

  ПП: Отговориш ли на този въпрос, ще се приключи дилемата ти!

 13. Аз мисля, че въпроса не е в това дали има други мъже.Жената си е харесала този мъж. Едва ли е искала да стане така, но се е случило. Разбирам я!Когато се намесят чувства /при жените това е повече от нормално/, тогава човек не може да разсъждава трезво и иска съвет. Не ми казвайте, че всички решавате такъв проблем в крачка. Мислите кое е правилно и готово, вземате решение. Я, стига! Човек може да осъзнава какво има и какво губи и пак да иска да го направи. При един по-дълъг брак, когато си знаете всичките кусури и много път сте извървели, понякога ви се иска да усетите, че и другите мъже ви забелязват. Тогава ти става хубаво. Усещаш се повече жена.Виждаш, че още можеш да привлечеш нечий мъжки поглед върху себе си и то с поведението си на зряла жена, не на пубертетка. Аз се мислех за голяма моралистка, ама вие направо ме убихте. То голямо хулене. Мислите ли че тази жена не е премислила стотина пъти ситуацията. Тя явно не е безотговорна Но и се е случило това и търси помощ. Човешко е! Иска съвет. Ако имала деца! Че като има да не е минал трамвай през нея? Тя изобщо не е казала, че ще се развежда. Просто е привлечена от този мъж. АЗ ще ви питам като стигнете към 35 години и имате зад гърба си 10-тина години брак, какво ще мислите. Тогава съм сигурна, че половината от вас ще са забравили моралните си ценности. Аз лично не знам какъв съвет да и дам, защото много добре разбирам ситуацията. Едно само знам. Трабва да си много наясно с чувствата си и доколко можеш да ги контролираш. Дали можеш да издържиш на напрежението и да овладееш ситуацията. Сигурна съм, че мислиш и много се измъчваш, но какво ще направиш -трябва сама да решиш, защото това е твоят живот и твоето семейство. Ти знаеш какво те е подтикнало към такива чувства. И сама трябва да поемеш отговорността за действията си.

 14. Silviq, семейните мъже са проблемни, когато с тях има връзка неомъжена жена. Твоето положение е твърде изгодно и за двамата. Какъв ви е проблема да се “ ……“ и после всеки при половинката си. Нямам опит в семейния живот, но ако не е проблемно просто да продължиш и с мъжа си, напра ви го. Съпруга ти не трябва да разбира!!! Трябва да прецениш до колко можеш да разчиташ на дискретността на колегата си. Трябва да си на ясно, че не трябва да се увличаш в извънбрачната си връзка. Внимавай, семейните мъже много изневеряват, с много жени. Да не се изненадаш, ако разбереш, че освен теб като любовница има и още, или скоро той да си намери друга за любовница. За други рискове не се сещам :).
  Колкото до начина, накарай го сам да ти предложи. Покажи му, особено ако ходите командировки, тиймбилдинг и подобни…. една жена винаги намира начина :).
  Успех във взимането на решение! Не си заслужава да подлагаш на голям риск брака си!

 15. Вие наистина ми четохте едно конско…
  А аз исках съвет,как да сваля този мъж 😉

 16. силви, къде работиш, че и тук в нашата фирма има доста такива закачащи се:)

 17. Silviq, не разбирай приятелското ми отношение погрешно. Аз нямам нищо общо и нямам против твоите взаимоотношения с мъжете. Това е твой избор, ти го правиш и поемаш отговорност- позитиви и негативи от случилото се. Опитвах се да ти покажа негативите в една такава връзка.
  Постъпи така както сърцето ти казва, то няма да те излъже. До това как да го свалиш… бъди предизвикателна- дрехи, поведение… но всичко това само той да го вижда, докато седиш срещу него, начина по който го гледаш и събличаш с поглед…. Поведението на недостъпна не мисля, че ще свърши работа…. все пак говорим само за секс.

 18. silviq , много ме развесели , това , което си написала . Съвет как да свалиш един мъж може да ти даде само жена.Първо правило: накарай го(остави го) да си мисли,че ловеца е той.Второ:никога не си искай секс – но му казвай ,че е било вълшебно….За да стигнеш до второто опитай с комплименти за интелекта му( искай съвети от него за разни нещица, като му подчертаваш ,че ти можеш и сама да се справиш с проблема, но цениш неговото мнение и други такива..) С малко фантазия ще се озовете на кафе след работа обсъждайки например дилемата да си смениш ли работата(пример).Не забравяй да му се отблагодариш за всеки „съвет“ с дребен жест – да му вземеш кафенце от автомата( но да е точно както го предпочита).и ако може ни информирай какво се случва….Няма невъзможни неща – само пропуснати възможности.Взимай всичко ,което ти предлага живота.

 19. Според мене, Силвия, трябва да редуваш това да бъдеш предизвикателна и недостъпна. Каква стратегия би свършила работа зависи до някъде и от мъжа. Аз не обичам жени, които са прекалено предизвикателни и лесни. Нещо не са ми интересни. Като се име предвид, че той женен, той едва ли е отчаян за секс. Трябва да му вдигнеш малко адреналина. 😉

 20. Наистина стратегията ще е според мъжа, защото например както ти Jazz харесваш по-сдържани жени, така например моите вкусове са насочени към сексуално по-агресивните жени. Поради тази причина и не съм съгласен с второто правило, което е казал(а) martinidan.

  silviq, сама ще трябва да си прецениш, как да действаш спрямо обекта на желанието ти. Преценяваш какво ще му хареса, а след това… от там нататък си знаеш какво да правиш. 🙂

 21. Мъжете изневеряват за секса, когато нещо им липсва в къщи. Това го правят за заздравяване на брака и така се получава, като краен резултат.
  В този случай и на двамата не им трябва публичност на връзката, поне в началото. Този мъж търси секс, а тази жена иска любов. Jazz, техните тела искат да правят секс, защо им е да се правят на недостъпни? / той я докосва, тя потръпва… той не е безразличен към нея.. :)/ В повечето случаи не осъзнаваме колко кратко живеем и си позволяваме да изпуснем миговете на щастие.

 22. Хубавелка, пъво не знаем до колко тялото на мъжа в историята иска секс със Силвия. И второ, дори тялото му да иска, не знаем дали ума и сърцето му не го „саботират“ с всякакви задръжки и страхове.

 23. О. К., Jazz ! … в сайта само споделяме мнения.
  🙂

 24. BlackDiamond, според мене има някои начини на поведение които са секси per se. (Леко съм на вълна антитръстово право, да не ви смущава това 😉 )

  Мисля, че почти винаги уверените жени, които знаят какво искат са по-секси. Същото въжи и за мъжете. И според мене също така адреналина се покачва при очакването какво ще се случи. А Като започне да се случва може да стане бързо и бурно.

  Сдържането и играта не означават че след това трябва да последва сдържан секс. То въобще кой ли би искал сдържан секс?

  Hubavelka, и аз така само си изказвам мнението 😉

  Дори да искат чисто сексуална връзка това не означава, че не може да има игра преди това. Ако това, което до сега се е случило е повишило градуса у мъжа до точка на кипене то тогава Силвия може и просто да заключи врата на офиса, ако е достатътчно дебела (вратата) и да го награби. Но ако той е стигнал до точката на кипене защо пък той нищо не прави?

 25. Според мен е ясно че и двамата искате да пробвате нещо различно. Ами просто направи първа карчка и то ако има да става нешо ще стане. Но и аз бих ти казал че от сексуалните връзки на работното място не излиза нищо хубаво.

 26. Мисля за Силвия – всъщност за мъжа на мечтите и 🙂

  Можем условно да разделим женените мъже на две категории –

  А. Иска, иска, но не му стиска – от този модел познавам един или двама само. Тези са истинска рядкост. Изнервени от семейния живот , от битовизмите , от драмите с мили роднини , търсят нещо различно и ново. Глътка възрух в сивото им животче 🙂 Само че… няма да посмее да довърши нещата до край. Ще избяга защото го е страх.
  Другия вариант е още по лош – влюбва се като първокурсник. Не се е наживял докато е трябвало и сега наваксва. Закъснели чуства, емоции, емоционални състояния…. лудница. Този ще съсипе семейството си заради жена.

  Б. Бохем – семеен, но с ценностна система на бохем. Този тип са мнозинство. Има приоритети – семейството , децата. Оттам нататък е без никакви задръжки. Знае какво иска от една жена. Обича да се забавлява. Понякога отегчен.

  Силвия, ако ти идва от вътре няма защо да се спираш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *