Тя каза:

Тя каза: Нямаш хубаво тяло.

Той започна да тренира плуване и стана майстор на спорта.

Тя каза: не си достатъчно мъжествен.

Той замина доброволец в Чуждестранния легион и се върна с медали за смелост.

Тя каза: глупав си.

Той завърши университет и аспирантура, защити дисертация и написа книга.

Тя каза: не можеш да ме издържаш.

Той заряза науката, отвори фирма и започна свой бизнес, който скоро започна да носи хубав доход.

Тя каза: ти си канцеларска мишка.

Той започна да се заниамва с парашутизъм, сноуборд, подводно плуване.

Тя каза: алчен си.

Той й купи къща в "Бояна" и "Порше".

Тя каза: безнесът направи от теб дяволски бездушен човек.

Той си продаде всичко, затвори бизнеса и с всичките пари построи дом за бездомните хора.

Той отиде при нея с един букет цветя, пораснал, със стари дънки, отслабнал и гладен.

Тя каза: К'во се чудиш? Не те обичам и това е...

Сърфирах из нет-а и случайно попаднах на това . Направи ми впечатление и затова го пускам като тема. Наистина има подобни мъже, готови да преместят планини, заради неподходяща жена. Жена която само иска да получава, но която не е научена да дава от себе си нищо. Разбира се има и жени, които наистина заслужават такова поведение, но каде са те ?

Каква ли е идеята на автора - да оправдае поведението на подобна жена или да насочи мъжете към малко размисъл преди да се впуснат сляпо в подобна авантюра, от която винаги излизат като губещи?

бутон за социални мрежи

14 мнения за “Тя каза:

 1. Според мен, автора иска да ни каже, че каквото и да правиш – жените трудно си променят мнението.

 2. Тя каза: Нямаш хубаво тяло. – Той започна да тренира плуване и стана майстор на спорта.

  Тя каза: не си достатъчно мъжествен. – Той замина доброволец в Чуждестранния легион и се върна с медали за смелост.

  Тя каза: глупав си. – Той завърши университет и аспирантура, защити дисертация и написа книга.

  Тя каза: не можеш да ме издържаш. – Е, права си… не мога да те издържам повече!

 3. Това не се ли препокрива малко с темата „Сериозните момичета: Мит или реалност?“. Всички знаем, че има гнили ябълки и от двата пола, това обаче не значи, че сред купчината гнили, няма и една хубава точно за теб! Ако мислехме, че всички са еднакви, смотани, тъпи и т.н. е до сега да се бяхте отказали да търсите, но факт е че още вярвате и тайничко в себе си се надявате да я срещнете – жената която да ви накара да полудеете и да преобърне света ви! Ние се надяваме на същото! Ясно е че няма принцове и принцеси – но пък има свестни момчета и момичета! 🙂 Всичко е въпрос на сходство на характерите! 🙂

 4. Ловер: Прав си , не бях сигурен дали няма да прозвучи като реклам. Това е причината да не посоча и саита.

  АИГ: Съгласен, има такива жени. Бих добавил и химия, привличане от пръв поглед и много тръпка.

  Сторми: Кое мнение – това което чуства или това което и насажда прагматизма? Една жена с която излизах ме попита : ти какво ще ми предложиш за да остана с теб 🙂

 5. Warner, подобно поведение на мъж е притеснително и отблъскващо.
  Сещам се за една мисъл на Габриел Гарсия Маркес “ ..стани по-добър и направи така, че да си сигурен кой си, преди да срещнеш някого и да се надяваш, че той ще знае кой си.“

 6. Не си надскачай никога ръста, защото не можеш? Другото е мечти.

 7. Хубавелка: предполагам визираш поведението на „той…..“. Позволи ми да не се съглася – няма нищо отблъскващо и притеснително в стремежа на един мъж да даде щастие на една жена. По скоро бих посочил липсата на граница в „Той..“ . Човека просто не е знаел кога да спре. А относно мисълта на Маркес – изразява негово лично мнение. Лично на мен ми харесва да се развивам непрекъснато – нека да кажем да ставам по добър ден след ден.

  Сиан: ти не вярваш ли в сбъднати мечти 🙂

 8. Warner, отблъскващото е, че Той вместо да погледне вътре в себе си и да направи това, което на него му се иска, той се оптива да се хареса на жената.

  Той щеше да има малко повече успех с нея ако й беше казал я си гледай работата и беше продължил да прави това, което той наистина иска.

 9. Джаз: Не винаги можем да игнорираме желанията на партньора ни. Разбира се не трябва да се прекалява. Виждаме много от темите доказват недвусмислено резултата от опитите ни да се харесаме на жените/ разбирайте да им угаждаме в всичко/ Нека да кажем разумен компромис има положителен ефект и обратното – пълно угаждане води до провал.

 10. Сиан: „не си надскачай никога ръста, защото не можеш. Другото са мечти“…. Знаеш ли защо хората нямат мечти? Защото струва скъпо тяхното сбъдване…а и като знаем че ние сами трябва да се потрудим за тях…. и идва невъзможното….

 11. Warner, замислих се над въпроса, който поставяш в края на поста – „Каква ли е идеята на автора – да оправдае поведението на подобна жена или да насочи мъжете към малко размисъл преди да се впуснат сляпо в подобна авантюра, от която винаги излизат като губещи?“

  Според мен неизвестният автор по-скоро иска да насочи мъжете към малко повече мисъл, преди да тръгнат за зелен хайвер… И не смятам, че подобно поведение, на която и да е жена, може да бъде оправдано!


 12. Ceщaм ce зa eднa миcъл нa Гaбpиeл Гapcия Mapĸec “ ..cтaни пo-дoбъp и нaпpaви тaĸa, чe дa cи cигypeн ĸoй cи, пpeди дa cpeщнeш няĸoгo и дa ce нaдявaш, чe тoй щe знae ĸoй cи.“

  Аз когато срещнах накого-то, спрях да съм сигурен кой съм….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *