Да й се обадя или да чакам ?

Няма да ви занимавам с глупости, така че почвам направо. Преди време бях с едно момиче няколко години, като дори живеехме заедно за едно известно време, но тя реши че трябва да се разделим, като така и не разбрах причината. Всички ми казаха, че се е уплашила от това че нещата са станали твърде сериозни след като заживяхме заедно.

Не се бяхме чували 4 месеца и тя отново ми се обади, видях ме се няколко пъти и се стигна до стандартното - секса. След което продължихме да се виждаме и тя ми каза, че искала да се виждаме само за секс, докато не сме си намерили подходящи приятели.

Може би постъпих много глупаво като и казах че не мога да възприема такъв вид връзка и че не мога да стоя и да чакам кога тя ще ми цъфне с репликата: Ами не може да се виждаме повече, понеже си намерих друг. Казах и че много си я обичам и т.н., след което тя ми каза че трябва да я забравя и да си намеря друго момиче и затова повече нямало да ми се обажда Никога!!!

Сега отново са минали 4 месеца от последния път в който съм си говорил с нея, но ми казаха неща, който наистина адски много ме объркват. Наскоро видях най-добрата й приятелка, която ми каза, че от както сме се разделили тя почти никаде не излизала, не можела да я накара дори да слязат до центъра да пият кафе. Постоянно си стояла вкъщи. А когато най-добрия ми приятел я среща случайно, ми каза, че тя се спряла и вперила поглед в земята, а когато той отишъл да я поздрави тя се разплакала и избягала.

Какво да направя? Да чакам или да й се обадя? Мисля, даже да използвам тънкото лафче със съня, че съм сънувал че й се случва нещо лошо и се обаждам просто да проверя как е ?

споделяне в социални мрежи

9 мнения за “Да й се обадя или да чакам ?

 1. Имаш два варианта. Първия е да я оставиш да си чупи главата самостоятелно и да не я търсиш никога повече. Втория вариант е да й се обадиш… препоръчително от непознат за нея номер… и да се видите някъде на кафе, разбира се, съвсем приятелски и неангажиращо. Естествено – нито дума за това, което знаеш от приятеля ти.

  Аз ти препоръчвам първия!

 2. Какво да правиш?
  А какво всъщност искаш? За да ти дадем съвет да постигнеш нещо, трябва да знаеш какво целиш. Ясно е, че старата лента няма да я пуснат втори път – да се обичате, да живеете заедно и щастливо няма да стане.. Придържам се към идеята, че където се е късало пак ще се къса. Двата варианта са или да я забравиш тотално, да си живееш живота без нея, както до сега, или да й се обадиш както е писал BlackDiamond и да повторите упражнението отпреди 8 месеца.

 3. Smile, защо искаш пак да се виждате?

  Според мене също е препоръчително да избереш първия вариант и да не й се обаждаш.

  Ако все пак й се обадиш бъди приятелски настроен, но не показвай никакви чувства. Ако правите секс се дръж така все едно е само секс и нищо повече. Дръж се все едно, че тя като жена не те интересува и е само приятелка, с която правиш секс от време на време за разтуха. Също й кажи, че си гониш други жени и всеки момент може да я оставиш. Бъди мил приятел, но не се поддавай на лигавщините й. Според мене това ще я накара лудо да ревнува и в крайна сметка може би ще успееш да я накараш да има някакви чувства към тебе. Бъди жесток и едновременно с това много мил. Все едно тя е едно твърде добро момиченце за тебе, но ти имаш нужда от лошо момиче, от истинска жена, уверена и сексуално разкрепостена. Ако можеш да го направиш както ти казвам, това ще е жесток шамар за нея и ще я поставиш в отбранителна позиция да се доказва и да те гони.

  Като се има предвид, че ти очевидно имаш силни чувства – по-добре направи първия вариант . Вторият е прекалено труден.

 4. All That Jazz – Дори да не и се обадя проблемът е в това, че тя ще ме потърси рано или късно, а най-малкото ще се срещтнем случайно по улицата. А тогава трябва да знам как да реагирам.

  Преди време бях пуснал една друга тема в която ти ме попита дали си представям живота си с нея след време. Отговорих ти с ДА, и това не се е променило.

  За сега ще почакам, може би имам още време да доизпипам нещата. Много съм благодарен за коментара и помоща която всички ми оказвате.

 5. Ако найстина я искаш няма какво да чакаш приятелю! Чисто и просто я свали наново ще ти е по лесно защото я познаваш. Изясни се защо е скъсала с тебе? Аз имах подобна история с тази разлика че баща и не ме искаше защото аз бях на 17 тя на 27 и нещата бяха сложни, скъсахме пак се сабрахме и пак скъсахме в момента съм в друга игра ако искаш да разбереш каква погледни темата „как да я накарам да поиска секс“.

  Нямаш време за губене! Не чакай защото има вероятност някой да и заварти главата а това няма да ти хареса. Разбери защо сте скъсали и ако смяташ че можете да го преодолеете свали отново и я обеди че заедно ще се справите с всичко. Най – добре започни да я обеждаваш след секс така по – лесно ше и наптрапиш мисалта че сичко ще бъде наред! и другия вариянт е да не я обеждаваш в нищо а просто пак да се саберете и да се наслаждаваш на връската ви и сащевременно да се стремиш да истинеш максимално към нея както направих аз!

 6. Според мен мацката още е влюбена в теб и в момента и се къса сърцето и каквото и да направиш – сламка да и подадеш ще захапе. Не знам кой кого е зарязал и по какъв повод, но каквото и да е станало, ако наистина и е толкова мъчно, колкото пишеш – това момиче все още е влюбено и тъгува за теб и умира да сте пак заедно. Сам решаваш какво искаш!

 7. Все пак не издържах и снощи и пратих един СМС, няколко секудни по късно тя ми се обади. Поговорих ме малко тя усетих радостта в гласа и каза ми че не може да повярва, че съм се сетил за нея, но вметна в разговора нещо което така и немога да си обясня.

  „Че с мъже не ме ли е виждал ? “ след което последва малко смях. Това е когато си поговорих ме за наш общ познат у ж заради когото и се обаждам.

  Също така каза, че ще ми се обади да пием по кафенце, когато си дойде. Сега май ми остава само да чакам и да обмислям варианти.

 8. All That Jazz много благодаря за съвета, все пак се пробвам с вариант номер две, за сега сичко е ОК. Утре ще излизаме пак на кафе, естествено оставям тя да ме търси.

  Но ще съм много благодарен ако ми дадеш още едно маничко съветвче 🙂 .
  Това да съм жесток и същевременно мил ми е чара, но това как точно да и докажа че гоня други момичета?

  По принцип, не мога да се оплача от женско внимание, момичетата сами идват в повечето случай, но няма ли да е много банално да говоря пред нея само за други жени, няма ли да се усети че го правя нарочно?

 9. Да, тъпо ще е ти сам да подхващаш такива разговори. Ще звучи самохвално и някак си не на място.

  Тя и сама ще забележи по някое време, щом получаваш много женско внимание. Просто си го получавай най-безсрамно и не го крий. Ако тя те пита й казвай по малко, хем да предизвикаш любопитство, хем и малко ревност. Т.е. не се крий не й казвай, че много жени те харесват, но ти не си падаш по тях.

  Жените са много наблюдателни. Веднъж бях с едно момиче в спортен магазин. Бях ходил и преди това и една от касиерките ме беше запомнила. Бях си купил колело от там и когато го плащах не помня какво точно стана, но някакъв майтап се случи и с касиерката много с смяхме тогава. Та от тогава няколко пъти бях ходил и касиерката винаги ме питаше как е колелото. Та значи с това момиче отидохме в същия магазин и на излизане като минавахме през касите аз платих някаква дребна покупка и така се случи, че пак същата касиерка беше там. Девойката с която бях се беше отдалечила леко но ни виждаше. Аз се усмихнах на касиерката и й подадох картата, а тя ми каза „тя е красива“, имаше предвид момичето. Аз не намерих нищо друго да й отвърна освен „да, бива си я“ и после си взех касовата бележка и казах чао. Нищо и никаква история, но момичето ме пита познавам ли касиерката. Аз й отговорих леко уклончиво, че съм я виждал и преди. Но това само предизвика любопитство и тя ми каза, че е забелязала, че „нещо е станало“. Вместо да й кажа какво е станало, аз й казах, че е много наблюдателна ;-). Естествено това предизвика още повече любопитство. Аз й казах, че касиерката може би ме харесва, а момичето ми каза, ами да и според мене също. И тук аз направих тъпа грешка, като й казах, че тази касиерка не ме интересува особено много. И така разтоварих напрежението.

  Та мисълта ми е следната. Не прави кой знае какво, твоето момиче ще забележи по някакъв начин, че получаваш много женско внимание. Остави я сама да го открие. И когато това стане бъди уклончив и използвай случая да увеличаваш напрежението, а не както аз в историята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *