Не я разбирам… може би вие ще можете

Ето го "случая"- Преди няколко дни отидох при едно момиче което свалям от доста време.. Изненадах я с малко кученце скрито в пазвата, за което се бяхме разбрали преди време да й го намеря... Много я зарадвах с него...

Същата вечер се целувахме... галихме се... След 2-3 дни, когато се видях с нея отново, се опитах да я целуна, а тя се дръпна. Останах страшно изненадан. След това се разхождахме и когато я хванах за ръката, тя не си я дръпна, даже започна да ме гали леко с пръст... Но не дава да я целуна... Не мога да я разбера. Играе ли си с мен или е нещо друго?

бутони към социални мрежи

13 мнения за “Не я разбирам… може би вие ще можете

 1. Не ми се вярва да си играе. Просто при втората среща не чувствала достатъчно сило привличане. Това че си целунал едно момиче, не означава, че тя е вечно твоя от този момент нататък. Както казваш, ти я сваляш от много време. Значи тя може би поне отчасти те е сложила в графа приятел и затова е малко по трудно. Но според мене трябва да имаш търпение. След като толкова усилия си вложил в тази свалка и сте се целували, значи има надежда. Най-важното не се шашкай!

  Пробвай и традиционния метод – ставаш много зает с разни неща цели 5-6 дена и много искаш да се видите, но все не остава време. Нещо такова 😉

 2. Прав си за това с приятелството( много те бива ти да не си някой гадател 😀 ) Преди време й признах чувствата си към нея и тя тогава ми каза че ме има за приятел ( е ние и си бяхме приятели преди да ми се появят тези чувства)..След време и прочитане на някои статии тук.. реших да използвам метода на „американските продавачи на коли“ Определено метода е добър и имаше положителен резултат.

  А това е продължението- Малко по различно постъпих..не използвах стандартния метод с отдръпването( не бях прочел коментара ти All That Jazz)… След 2 дена я поканих у нас ( на 8ми) да пием вино ,по случай празника, само двамата. Когато я целунах(целунахме) тя ме попита нещо от сорта на „Защо го направи“ отоговора ми беше „Защото го исках и защото имаш най- сладките усни, а ти защо го направи?“ тя: „не знам защо, не знам какво искам“. Последваха още целувки. На края на вечера, когато я изпратих, при опит пак да я целуна ми даде само по бузката ,като каза че й било лошо(знам че от 1-2 дена й се гади и не се чувства добре). Сега мисля да пробвам с метода „много съм зает“ за 4-5 дни, Дали би било правилно да го използвам сега ???

  Да не забравя да ви поздравя че се каня от доста време да го направя. Oт това което съм чел тук си правя изводите че сте голяма работа в отношенията с мацките… Аз до сега не съм имал трудности с тях (изключение на една..тази която е причината да пиша тук) , но никога не съм можел да ги разбера..просто си ми връзваха и това е .. никакви номера не знам … Сега когато попрочетох статиите тук и особенно коментарите ви .. почнах сериозно да си променям мирогледа във взаимоотношенията мъж – жена и да ги разбирам поне малко… Евала момчета !!!

 3. Мерсим ти за евалата 😉 Най-лесния начин да разбереш (поне частично) една жена е да се поставиш на нейно място. Преди да направиш нещо спрямо нея, постави се на нейно място и виж как би се почувствал(а), когато го чуеш и как би реагирал(а). Малко по малко ще натрупаш „арсенал от женски усещания“, които ще ти помагат да знаеш горе-долу на някое твое действие, как би се почувствала мацката с която си и какво би направила тя като ответна реакция. Разбира се, това, както и всичко друго не е панацея и винаги може да има изненади – приятни или не.

  Това за отдръпването, можеш да го напрваиш по всяко време.. тя няма от къде да ти знае графика за следващите няколко дни.. и дали въобще имаш такъв. 😉

  А за ситуацията ти, като цяло, мисля си че момичето има някакъв интерес към теб, само може би си прекалил малко с вниманието и си и станал скучен. Не е болка за умиране. Може да се поправи. 🙂 Най-вече й покажи, че чувствата ти са преминали и в момента просто ти представлява „някакъв интерес“, но нищо повече. Ако пак стигнете до разговор от типа „не знам какво искам“ спокойно може да й кажеш „аз пък знам, искам да си прекарваме добре 🙂 не си падам по сериозните неща, така че не си и помисляй за такова нещо.. няма да го бъде.“. Може да изоплзваш и една моя култова реплика, която много обичм да използвам поради ефекта й (успокоява момичето, че не си луд по нея, а и я държи в напрежение постоянно, дори и след като сте тръгнали.. 2 в 1 😉 ) „ОК, и аз искам да сме заедно, само че нали ти е ясно, че няма да се оженим, да имаме 4 деца и да остареем заедно? Искам да сме наясно от сега! 🙂 „. Уверявам те, ефекта е поразителен! 🙂

  Успех!

 4. Може би не знае какво иска още от теб. Опитай пак, но гледай да уцелиш момента. Примерно и кажи „може ли да те питам нещо?“, погледни я в очите и тогава…

 5. Ама ти да не си и първия защото повечето момичета ги е страх че може да ни разочароват с неопитното си целуване.

 6. Не се дръш особенно приятелски с нея. Веднаш влезеш ли в крага на приятелите от там измакване няма. впрчем точно заради това винаги когато се запознавам с някоя и казвам че приятелството междо мъж и жена е невазможно пък и аз не искам такива отношения с която и да е жена и веднага осещам дали има намерение да сме нещо повече от аверчета.

  Дръш се като мъж с жена. Другия път като се видите и осетиш че е момента да я целунеш за лека нощ и да си трагнеш я питай „ще ме целнеш ли“ ако каже „не“ питай „защо“ ако ти излезе с глупостите че не иска да те губи като приятел и обесни че интимните отношения нямат нищо общо с приятелството не зависят едно от друго и не си пречат. (хубаво ще е по време на разговора ви в бара или кадето си я завел да вметнеш няколко примера за щаслива интимна връска междо приятели без да те осети)

  Ако и след това не иска питай я какво очаква от тебе и ако каже че очаква да сте приятли кажи и „сажелявам туко го изгуби“ и край ако не ти се хвърли на връта веднага. ще ти се обади след извесно време и сичко ще е уредено! Ако и след това не се полочи разкарай я и фокосирай нещо друго!!!

 7. След още 2 опита да я целуна тази вечер не издържах и й казах, че най- вероятно ще ме загуби като прител и повече няма да се виждаме ,защото не може един път да се целуваме а на другия да се дърпа(аз да не съм играчка)…Страшно много искам да съм с това момиче..но вече хвърлих много сили, нерви и време за нея …За съжаление сигурно загубих всякакви шансове да съм с нея, но надявам се поне да не се измъчвам дълго заради нея(макар че не ми се вярва) В момента ми е много болно, че няма да се получи м/у нас.. Ако все пак някой мисли че мога да направя още нещо да пише някое съветче…защото вярвате или не в лубовта , аз знам че съм безкрайно много влюбен в нея и към друга никога няма да имам тези чувства

 8. мисля да продължа да се виждам с нея но по рядко..Така се надявам тя да започне да гледа на мен не като на приятел а като на мъж… и ако има интерес към мен ще се разбере с времето

 9. Каквото и да правиш бъди куул! 😉

  Това, което си й казал в никакъв случай не е повишило шансовете ти. Аз смятам, че когато един мъж реши да не се вижда с жена, която желае, защото жената се „дърпа“, най-добре е това да се напарви без много обяснения. Жената така или иначе ще е рабрала, че мъжът се е виждал с нея защото я е харесвал като жена и че най-вероятно се отдръпва защото не може да я има, а може би защото е намерил друга, по-секси и по-интересна жена. Винаги е добре жената да се държи в шах и да не знае точно какво става при една свалка

  А обвиненията към жената, че един ден се целува, а друг не и че така не може, могат да бъдат само контрапродуктивни. От сега нататък се опитай никога повече да не я обвиняваш за игрите й. Тя не мисли логически. Всичко е на емоционална основа и един ден чувства по-силно привличане към тебе, друг ден по-малко. Единственото, което си заслужава да направиш е да се опиташ да промениш поведението си така че да я караш да чувства провличане по-често, по възможност винаги когато сте заедно и да започне да си мисли за тебе, когато не сте заедно.

  Дали ще сте заедно не е толкова важно в твоя живот, колкото де се научиш да караш жените да чувстват привличане към тебе.

 10. Истината е, че нямам повече сили да продължавам да се боря за нея, Преключвам всякакви опити да я имам.. Все пак отделих много време за нея и нерви, стига толкова… Сега остава да си „ближа раните“ и да си направя изводите къде сбърках и какво трябва да поправя в поведението си при свалянето на следващите момичета, за да не се повтори..
  А това са някои от изводите които си направих на първо време..Грешките които допуснах са следните:
  -Правих всичко за нея и бях винаги на разположение
  -Признах си чувствата и какво изпитвам
  -Постоянно я търсех
  -Допуснах да ме вкара в графа „приятели“ и изтървах момента когато имаше интерес към мен
  – Прекалено много жестове на обич направих ( романтични смс-и ,букет рози , и т.н.)
  – допуснах това да продъллжи прекалено дълго, не се отказах навреме
  Може да има и други но за тези се сещам до момента.

 11. КаППаДона: Това с близането на раните го забрави. Ако ти доставя удоволствие да ти е смачкано и болно да, но в противен случай – само помисли колко неща си отложил , пропуснал, занемарил заради нея. Наваксвай сега.
  Нека да кажа че звучиш прекалено критично кам самия себе си. Бъркам ? Надявам се 🙂

  Между другото – ако правилно сам разбрал ситуациаята – това е момичето което гониш две години – поправи ме ако греша. И ако нещо разбирам от жени, ако ти наистина си се махнал от нея – никакви обаждания, смс , чат-ове и т.н , никаква комуникация с нея и ако не си я обиждал при раздялата, просто си си тръгнал без обяснение – тя сама ще се обади . Ако вече не се е обадила.

 12. Не си играе, може би е малко по-срамежлива, може и причината да е някъде другаде. Важното е да не се предаваш и да се бориш за нея. Момичетата усещат това. 🙂

  Успех 🙂

 13. Цветан Дичев, ти си истински мъж. Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *